anakonda -> RE: Bebe od 0 -1 godine (7.9.2011 23:57:20)
|
Pozdrav, Ja nisam često na forumu kao prijavljena, ali pratim dešavanja. Imam jedan problem koji u stvari još nije poblem ali bi mogao biti. Imam sina od 6 mjeseci, počinjem da radim za nekoliko dana. Bez obzira što je bolovanje po zakonu godina dana, moj poslodavac tako tražio i počinjem. Svi znamo koliko je teško razdvojiti se od djeteta, ali šta se mora mora se. Ostavljam ga u sigurnim rukama sa mojom mamom. Dojimo i dojićemo i dalje jer imam mogućnost izlaska sa posla po potrebi, pa kombinovati sa izdajanjem kad se ne može. Sve je to OK, međutim ubrzo ću morati na službeni put od 3 do 4 dana. Lako bih ja sa izdajanjem, planiram da mu ostavim dovoljno, a sa sobom ponesem pumpu i izdojim. Međutim bojim se kako će ta razdvojenost da utiče na njega. Problem nam se javlja kada ja negdje odem, ostavim ga na sat do dva, a on se uznemiri i plače toliko da ga niko ne može smiriti pa moji zovu i kažu:"dolazi dok ne poplavi od plača". Naviknut je na dojenje, flašica mu i nije neko zadovoljstvo. Sad me je strah šta će se desiti kada me ne bude, a kada počne da plače do iznemoglosti. Bojim se da li mu nešto može biti, ne daj Bože? Ima li iko iskustva sa bebama i razdvojenosti na nekoliko dana? Logično je da dijete plače kada je stalno sa mnom, doji kad hoće i koliko hoće. Sa poslom i nekako mogu, imam mogućnost da izađem pa me to ne brine, međutim odlazak na par dana je neizbježno, a ne mogu ga povesti sa sobom. Šta da radim, poludiću od brige?[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
|
|
|
|