mala_sa -> RE: Bebe od 0 -1 godine (8.9.2011 12:47:46)
|
Helou moje dame [sm=smiley1.gif] Moj A evo odvalio popodnevni spavanjac [sm=smiley36.gif]... Sto se tice budjenja u toku noci kod nas je hB punooo bolje odkako sam mu uvela da navece popije jednu flasicu mog izdojenog mlijeka (on kad doji naguta se puno zraka, i onda se dovoljno ne najede a zeludac mu pun), a ovako popuni sve mlijekom. On tu flasicu popije oko 11, pola 12 i spava do ujutro u 6h, tada doji, i opet nastavi spavati do 10h -eh tad ustaje definitivno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...meni ovaj ritam super odgovara [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], a sto se tice uspavljivanja, on se uspava uz uspavanku (pustim mu na ebayu), i ja mu uvijek kad spava zamracim sobu (to rade ovdije u jaslicama) i odspava mi u komadu po 2 sata i to dva puta dnevno... Cicko- molim te mani se tih pesimista, ja u potpunosti potpisujem post LejleKa, zena je sve tako lijepo rekla... sad se fokusirajte na Zg, a za finansijsku ili bilo kakvu dr pomoc samo reci, pa vidis koliko nas je [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] i ljubi tog malog indijanca [sm=smiley1.gif] Mino- sto se tice tog crvenila na vratu, moj A isto to ima, i pedijatrica nam rece da se ne treba brinuti, to punoo beba ima i prodje im do navrsene prve godine, i da moj A ima jednu flekicu i na guzi (bas je tako kao modra) i ona kaze da je to isto. Zato no sikiriki [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] A zaova ako hoce nek jede (tvoje je da je ponudis), ako nece nek pravi sebi ono sto joj se svidja, ja svojoj nista ne pravim cak ni kafu. Mlada je, ima i ruke i noge, zna gdje sta stoji (nema djeteta da oko njega trci, vec joj je sav posao gledanje TVa) i nek sebi napravi, ja se polomih oko djeteta jos da i oko nje, ma ne pada mi na pamet [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sto se tice cuvanja, znala bi da se udario, jer bi bar malo plakao i vidjela bi mu po okicama, sto kaze valjda bi ti rekla [sm=zmeden.gif] Nego zenice jel iko od vas ima ovakvo nesto kuci [img]http://www4.slikomat.com/11/0908/aec-801000.jpg[/img] moj A se uspava uz uspavanku, pa reko da mu kupim ovo, da ne nosim stalno laptop na relaciji spavaca - dnevni[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|