Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (8.9.2011 22:25:46)
|
IZVORNA PORUKA: vjestica veče [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ja kako sam počela raditi nikako da se naviknem ništa nisma upratila, samo za leeninu prijateljicu leena nadam se da je ipak uspjelo tvojoj prijateljici (iz iskustava govorim da tu nema predosjećaja, jer nakon višegodišnjeg praćenje raznih simptoma i kad uspije ne predojsetiš - govorim sa aspekta osobe koja se izborila sa neplodnošću, kod nas nema toga ja sam odmah znala da sam trudna, jer sam ja znala tek nakon 4 testa, 2 bete i 3 uzv ) ako nije uspjelo, tu nema riječi utjehe, ništa što kažeš ne može pomoći, možeš biti samo tu za nju, saslušati je, biti rame za plakanje i biti uz kad odtuguje i otplače svoje da ide dalje u borbu Vjestice, sjecam se da sam ti o njoj pricala i kad si ti bila trudna... Ne znam, Boga mi... Najvise se bojim da ona nema snage dalje pokusavati. Ne mogu vam uopste opisati kako sam se danas osjecala, gledam je, ona samo sto ne place, ja ne znam da li da je zgrlim, jer ce onda sigurno zaplakati, ili okrenem pricu na neku zezanciju, a onda je to kao da ignorisem problem.. Ma ne znam. Ne znam kako joj je, hvala Bogu, ti znas... Znam da je ne mogu utjesiti, ali bojim se da je vise ne mogu ni ohrabriti[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|