Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (9.9.2011 9:37:14)
|
Jutro, drage moje! Ja danas ne radim[sm=bravo.gif], tj. moram nesto zavrsiti ali od kuce, a ne znam kako bih to od Esme, pa cu probati kada zaspi[sm=smiley1.gif] Malena_A, dobro je, zeza k'o velika! Jutros trazi hljeba za dorucak, ja joj namazala, sebi uzmem pahuljice, kad je vidjelja pahuljice, baci istog trene onu namazanu krisku i ote me kasiku[sm=smiley36.gif]. Ali, hajde, barem je pojela! Jedino sto sam morala cistiti na sabahu[sm=jezicek.gif]. Draga, za onaj kasalj i moja mama i Esmina kuma imaju to trenutno, s tim da se mojoj mami to cesto događa, a kod obje je alergija na suh zrak, s tim da moze biti i na vlagu ista reakcija. Pomaze ti prilicno islandski lišaj, ako ga imaš gdje naći.A probaj i ovo Jelenino:) Helena, ne damo mi tebe nikome sa ovim jutarnjim kaficama, gdje ih samo nalazis?[sm=smiley1.gif] ladyblue, ma to sa knjigama je uvijek ludilo... Vidi draga kod onih ulicnih prodavaca na drveniji, oni imaju te udžbenike što ih niko nema[sm=smiley1.gif] Cickolini, sretno sa pripremama[sm=bravo.gif], vi ste nase hrabre cure! Daja, draga, cuvaj se! HAHA, ma grozno je to... Samo Bog dragi zna zasto je to tako...
|
|
|
|