Leena -> RE: Bebe od 0 -1 godine (10.9.2011 15:39:59)
|
Drage moje zenice, kod mene radna akcija od jutra, pa nikako da se javim... Jutros isli da snahi kupim poklon, danas joj rođendan, onda dzaba klapili do banke (ne radi ima "platni promet" subotom, a zasto onda oni rade?!)... Predala sam nedavno za neki konkurs za stalni posao dokumente, ovi horarni su mi dop*****i da prostite! Tj., jedan od njih, ali bas bas, bezobrazni su nenormalno. Idem na teren pon. i uto. daj Boze da vidim svoje dijete ta dva dana uopste... Ugl., zvali me ti ljudi gdje sam na konkurs predala, fali jedan dokument (onaj ispis ocijena na faxu, a to se placa... I ta banka ne radi, u ponedjeljak je rok da to predam, a ja na terenu.. Probat ce mm, ali da Bog do da uspije... bas mi je krivo)... Esmica danas dobra, hvala Bogu, sve slusa, za nevjerovati. Helena, a joj, ljubi nam Evicu da prođu zubići brzo! Cicklolini, ma ja sam nesto ubijedena da ces biti puno ohrabrena poslije Zg, pa drzim fige da tako i bude! I da, slusaj ove price kao Imanine sto ohrabruju, a ne one sto obeshrabruju! Iman, kako idu pripreme? Hoces ti praviti torticu? Joj, ko bi rekao da ce cura strinina vec puhati svjecicu, kako proleti godina dok si trepnuo... Ljubim vas obje puuuuno!
|
|
|
|