cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

Baby Signs® Radionica za roditelje u maju

Dragi roditelji, pozivamo Vas da dođete na Baby Signs® Radionicu za roditelje i naučite kako pomoći razvoj govora i potencijala svoje bebe. Radionica će biti održana u maju 2014. godine u Sarajevu.

Baby Signs® Radionica za roditelje u maju

Prijave se primaju do 05. maja na email info@babysigns.ba ili putem naše Facebook stranice. O tačnom vremenu i mjestu održavanja radionice sve roditelje ćemo blagovremeno obavijestiti.

http://www.dodaj.rs/f/37/PC/3oQg5MqK/slika-1.jpgBaby Signs® je certificirani razvojno poticajni program kojim se unaprjeđuje rana komunikacija i razvoj govora. Na dvosatnoj radionici roditelji će se upoznati o svim koristima znakovanja za bebu i za roditelje, o tome kako učiti svoje dijete znakovima, a sve to kroz zabavne i praktične aktivnosti. Radionicu će voditi certificirani Baby Signs® instruktor i namijenjena je roditeljima i bilo kome ko se brine za vaše dijete.

Cijena radionice je 80,00 KM, i u cijenu je uključen i Baby Signs® Cjeloviti Startni Paket u vrijednosti 65,00 KM. Startni Paket sastoji je od: Vodiča za roditelje kroz Baby Signs® Program, DVD „Dobro došli u Znakovni jezik za bebe“, Slikovnice „Moji najdraži znakovi“, DVD „Moji najdraži Baby Signs znakovi“, Slikovnice „Beebovo veliko rođendansko iznenađenje“ i brošure "Znakovi na dlanu".


http://www.dodaj.rs/f/2i/c4/DMa28fb/zoo.png

 

Pridružite nam se i otkrijte svijet znakovanja sa svojom bebom!

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img