cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

Međunarodna sedmica dojenja

S obzirom na to da se 70-ih godina prošlog stoljeća međunarodna zajednica suočila s činjenicom da majke diljem svijeta sve rjeđe doje svoju djecu, postavilo se pitanje zaštite djece u najranijoj dobi, te očuvanja njihovog prava na najbolju, najzdraviju i prirodnu prehranu – majčinim mlijekom.

Međunarodna sedmica dojenja

OD 1. do 7. augusta traje Međunarodna sedmica dojenja u kojem se želi ukazati na važnost dojenja kako za bebu tako i za majku....

S obzirom na to da se 70-ih godina prošlog stoljeća međunarodna zajednica suočila s činjenicom da majke diljem svijeta sve rjeđe doje svoju djecu, postavilo se pitanje zaštite djece u najranijoj dobi, te očuvanja njihovog prava na najbolju, najzdraviju i prirodnu prehranu – majčinim mlijekom. Stoga je Svjetsko udruženje za potporu dojenja, prvu sedmicu u augustu nazvalo Međunarodnom sedmicom dojenja upravo radi informiranja javnosti o značenju dojenja.

Naša preporuka de ja da pročitate


Zlatni savjeti dojiljama naše Lejla Ka

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img