cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

Nova školska godina - odbrojavanje je počelo!

Exclusive je i ove godine tu za Vas i ponovo nagrađuje Vaše povjerenje.

Nova školska godina - odbrojavanje je počelo!

Dragi roditelji,

Exclusive je i ove godine tu za Vas i ponovo nagrađuje Vaše povjerenje.

Obezbjedite kupon kojim ostvarujete popust u iznosu od 10% na školski pribor i zauzmite mjesto u našoj magičnoj kutiji za učestvovanje u nagradnoj igri. Ove godine imamo tri glavne nagrade (tri tablet uređaj za igru i zabavu) i devet poklon iznenađenja Exclusive.

Jedino pravilo je da potrošite 30 KM u našim maloprodajama i tada ostvarujete pravo na popust u iznosu od 10% i na učestovanje u nagradnoj igri.

Ali to nije sve, zajedno sa portalom ringeraja.ba pripremamo humanitarnu akciju, a o čemu se radi pročitajte na našoj temi na forumu KLIK.

Exclusive doo u svome asortimanu nudi mnoštvo kvalitetnog školskog pribora i opreme za Vaše školarce.

Svi brendovi iz naše ponude su pronašli svoje mjesto kod kupaca, a od najpopularnijih izdvajamo Aero, Busquets, Blasetti, Favini, Faber-Castell, Globox, Oxford,  Niji, Lebez, Patio, Port, Pilot, te mnoštvo drugih kao Canon, HP, Asus, Acer, Epson, Lenovo, Lexmark, Orna, Navigator i Sky Copy.

Prepoznatljivi smo po kvalitetu svojih proizvoda, te se kupci uvijek rado vraćaju da iznova obraduju i nagrade svoje mališane interesantnim artiklima iz naše ponude.

 

http://www.exclusive.ba/

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img