Vrtić - Mašin Svijet

Mašin svijet postoji već pet godine i broji oko 90 mališana. Mašin svijet za njegu mališana koristi Johnsons proizvode... Pročitajte više o ovom čarobnom vrtiću!

Vrtić - Mašin Svijet

Predškolska ustanova, dječiji vrtić Mašin svijet postoji već pet godine i broji oko 90 mališana od 8 mjeseci do predškolskog uzrasta.


Naši veseli osmjesi ušuškani su u Istočnom Sarajevu.


Mašin svijet za njegu mališana  koristi Johnsons proizvode pa zato imamo kupanja bez suza, njegovanu kožu i kosicu, mirne snove... I sretno djetinjstvo s bezbroj osmjeha.


U galeriji fotografija ćemo vam predstaviti mališane Mašinog svijeta koji se rado igraju s Johnsons prizvodima...


 

Mašin svijet o sebi:

Pristalice smo zdravog načina života, kako u pogledu ishrane, tako i u preventivnim zdravstvenim aktivnostima, fizičkim aktivnostima, gdje imamo i priznanje Ministarstva prosvjete i kulture. Dobitnici smo brojnih nagrada i priznanja gdje smo učestvovali za poboljšanje zdravstvenih navika kod djece predškolskog uzrasta.

Takođe, dobitnici smo nagrade "Uljepšajmo zajedno život djece u vrtićima" za 2016. godinu. Realizovali smo projekat Vodenih Vivia radionica, ukazavši na očuvanje i zaštitu voda i važnost unosa vode u organizam. (septembar 2017.)

Održali smo mnogobrojne radionice sa Vijekom Kramer i Nutribullet i Delimano BIH. Bili smo domaćini projekta „Zdravo jedem da zdravo rastem“ s ciljem  promocije zdravih prehrambenih navika: povećanja udjela voća, povrća i mliječnih proizvoda u svakodnevnoj prehrani djece predškolskog uzrasta. (oktobar 2017)

Bili smo i domaćini projekta "Jedan džem, jedno dijete" (april 2018)

Mnogobrojne kreativne i edukativne radionice, učešće na dječijim festivalima i sajmovima, posjete Zoo vrtu, aerodromu, Muzeju, organizovanje škole plivanja i škole skijanja su iza nas, a sve to u službi vaspitanja, obrazovanja i ulaganja u budućnost mališana.

Možete nas pratiti na našoj FB stranici

FB Mašin svijet

 

http://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/ac45616c8cfdf20bc04ab15631ad0054.jpg

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img