Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ko će dočekat oktobar... nego... plan razvijamo do sada... ja karte nabavljam ti i klemzi kod mene spavate...ima dernek da traje toliko jako i glasno i ako treba i patetično...al ima d aga bude
vec sam muzu najavila samo Boze zdravlja
13.08.2011, 23:13
balasgirl
972
Pricaj mi malo o patetici. Moji su sveci za tebe tek ubogi mali heretici. Hajde, pricaj mi malo o patetici. Ili nemoj.
13.08.2011, 23:14
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: balasgirl
Pricaj mi malo o patetici. Moji su sveci za tebe tek ubogi mali heretici. Hajde, pricaj mi malo o patetici. Ili nemoj.
13.08.2011, 23:14
esmina i bebina mam
1694
Nosen dahom sna doleteo je crni golub na moj dlan. Zasto, ko da zna, al' to sam jutro docekao umoran. K'o da sam i ja leteo s njim, krilima teskim, olovnim, i video svet sakriven iza zlatnih oblaka.
Ako umrem mlad, posadi mi na grobu samo ruzmarin. Ne dozvoli tad da naprave od toga tuzni treci cin. Nek mi ne drze govore, nek drugom pletu lovore, ako umrem mlad, zaustavljen u koraku i snu.
O, zagrli me sad, jako, najbolje sto znas i nemoj crnoj ptici da me das.
O ne, ne brini, proci ce za tren, ja sam samo malo lud i zaljubljen.
U mojim venama davni sever samuje i ja ponekad ne znam sta mu je,
sto luduje, od srece tugu tka moja prosta dusa slovenska.
Uplasi me sjaj milion sveca kad se nebom popali. Gde je tome kraj? Za kog su tako dubok zdenac kopali? Zasto se sve to desava, dal' covek ista resava il' smo samo tu zbog ravnoteze medju zvezdama?
O zagrli me sad...
Meni je Slovenska nesto posebno a inace su mi sve njegove pjesme
13.08.2011, 23:15
lely
1265
-za temu,a moja omiljena medju omiljenima je portret mog života
Mesec prosipa bokal fosfora Vitraz mraza na oknu prozora Jedne noci ko ova znace Bog Doslikacu portret zivota svog
ako nadjem slike kad sam ja bila u holandiji na njegov koncert poslacu , ja i on na bini a on me zagrlio jos pevao d-mol samo za mene a ja osmeh od uha-do uha user posted image user posted image user posted image user posted image
< Poruku je uredio triputmama -- 13.
a malo suza malo picenceta
13.08.2011, 23:16
Anoniman
Nosen dahom sna doleteo je crni golub na moj dlan. Zasto, ko da zna, al'' to sam jutro docekao umoran. K''o da sam i ja leteo s njim, krilima teskim, olovnim, i video svet sakriven iza zlatnih oblaka.
Ako umrem mlad, posadi mi na grobu samo ruzmarin. Ne dozvoli tad da naprave od toga tuzni treci cin. Nek mi ne drze govore, nek drugom pletu lovore, ako umrem mlad, zaustavljen u koraku i snu.
O, zagrli me sad, jako, najbolje sto znas i nemoj crnoj ptici da me das.
O ne, ne brini, proci ce za tren, ja sam samo malo lud i zaljubljen.
U mojim venama davni sever samuje i ja ponekad ne znam sta mu je,
sto luduje, od srece tugu tka moja prosta dusa slovenska.
Uplasi me sjaj milion sveca kad se nebom popali. Gde je tome kraj? Za kog su tako dubok zdenac kopali? Zasto se sve to desava, dal'' covek ista resava il'' smo samo tu zbog ravnoteze medju zvezdama?
O zagrli me sad...
Meni je Slovenska nesto posebno a inace su mi sve njegove pjesm
kono, ti me dokoka sa ovim predivna pesma kao i slovenska
< Poruku je uredio triputmama -- 13.8.2011 23:17:03 >
eh uz ovu pjesmu mene današnji muž ''''smuntao'''' u bivšoj Cimeni u olomanci ... samo radi ponovljene pjesme tu noć čak 3 puta po njegovo želji za mene...ja bome primih piće od ''''neznanaca'''' i tu mi više neznanci bili nismo
< Poruku je uredio Hanady RR -- 13.8.2011 23:23:31 >
13.08.2011, 23:20
balasgirl
972
Bila je moja zlatna sansa,a tek sam naceo svoj krug, moj mali verni Sanco Pansa,moja ljubavnica, saborac i moj najbolji drug. Oni ne pricaju o njoj, a ja se ne raspitkivsm,ukrstim politru i noc ivtu i tamo na taj krst se prikivam.
13.08.2011, 23:21
balasgirl
972
Bila je moja zlatna sansa,a tek sam naceo svoj krug, moj mali verni Sanco Pansa,moja ljubavnica, saborac i moj najbolji drug. Oni ne pricaju o njoj, a ja se ne raspitkivsm,ukrstim politru i noc ivtu i tamo na taj krst se prikivam.
13.08.2011, 23:22
muaaa
2911
A znate pricu o Vasi Ladackom i ja sam je tek onomad cuo Jednom devet dana nije izlazio iz birtije kazu da je bio cudna sorta.
13.08.2011, 23:23
Hanady RR
18727
''Al' marim ja, to su samo kapi vremena prosute k'o saka semena po sirokoj njivi gospodnjoj. O, marim ja, gde su sada davni nemiri, razigrani beli leptiri, dani zvezda poklonjeni njoj, zauvek....''
vjeruj i sma sam ti takva...evo kmezim... a pomislim da na njegovom koncertu sada budme sa svim ovim novostečenim emocijama u odnosu na onaj koncert iz 1998 godine...pa kontam...ma ima da bez šminke na koncert idem ...ko će bolan tako razmazana kući se vratiti
vjeruj i sma sam ti takva...evo kmezim... a pomislim da na njegovom koncertu sada budme sa svim ovim novostečenim emocijama u odnosu na onaj koncert iz 1998 godine...pa kontam...ma ima da bez šminke na koncert idem ...ko će bolan tako razmazana kući se vratiti
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Umesto molitve rekla si "O tom ću misliti sutra..." Sa šminkom od gara, ko Skarlet O'Hara... Tvoj preslikan lik... I dugo plutala ko brodolomnik ka obali jutra... Nekad tišina zna prepasti džina, kad ispusti krik... Još jednu noć si izgurala sama... Čehov je zaspao blaženim snom... Ni ne zna da je igrala tama... Pod prozorom... Vetar je vežbao violončelo... Čežnjive skale u nedogled... Zora ti brižljivo pipnula čelo... Negde u tebi je goreo led...
Princezo, javi se... Još imam džep u kom se hladni prsti zgreju... Pošalji poruku... Da vidim jednom to pisamce na displeju... Sve mi nedostaje... Čuvam u damastu još kalup tvoga vrata Princezo, dosta je... Dve i po godine smo taoci inata... Šta ti je?
Plima banalnosti tvoj svet zapljuskuje k'o Atlantidu Dok šmrka bioskop, fali ti neko da napravi geg Da ti za rođendan ispiše sonet na komšijskom zidu I s bandom cigana pod tvojim prozorom utaba sneg? Na podmetaču još crtam tvoj profil
Suvišna pitanja izbegnem fintom Ime ti ispišem u svakoj strofi... Nevidljivom tintom Pod mojom jelkom do proleća stoji... Jedino dar tebi namenjen Zauvek fosil tvog struka postoji... Na mome dlanu okamenjen
Princezo, javi se... neke se pobede dobijaju na juriš Ne tvrdoglavi se.. Priznajem javno da se genijalno duriš Opasno postaje... Na durske akorde se paučina hvata Princezo, dosta je... Dve i po godine smo taoci inata... Princezo, dosta je...
13.08.2011, 23:31
esmina i bebina mam
1694
E ovo mi je stvarno kraj za veceras Dole s......bo si me nisam dugo slusala tvoje pjesme