Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Animagical, ne pricaj o probavi, ja cijeli zivot s tim muku mucim, i sad mi se place kad se sjetim kako nisam smjela bez mame u wc, morala me drzati za ruke, sve me bolilo kad sam trebala na polje izaci....i dan danas jedva nekako, taman me jedno vrijeme popusti, pa opet isti film. zato se i debljam lahko, ja sam danas sarala, sve nsto u letu jela, sutra malo ozbiljnije, ne volim ove obroke bezvezne, ali sta cu mora se i to nekad, kad se nije imalo vremena skuhati hajmo zene moje u borbu s kg, taman do nove da se dovedemo u red
09.10.2012, 23:23
jasmin
4600
Ova tema je kriva zato sto do bajrama zelim izgubiti 2 kg da bi mi haljina `bolje legla`.
09.10.2012, 23:29
animagical
5604
ma canim, ja bih ovu kilu izgubila odmah,samo da mi je otici u wc e, posto to ne mogu da realiziram....idem na dijetu ovoliku hranu moj stomak ne moze da podnese
09.10.2012, 23:31
reallove
5807
Animagical,Jasmin,dobro nam dosle
09.10.2012, 23:34
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: reallove
Hvala ... Ti si kriva .
09.10.2012, 23:38
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: jasmin
IZVORNA PORUKA: reallove
Hvala ... Ti si kriva .
I tebi sam nabila kompleks,ccc ....
09.10.2012, 23:41
animagical
5604
hvala, mrsave vas nasla da se odmah pozalim, jedva disem...stomak mi je napuhan ko balon
09.10.2012, 23:43
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: animagical
hvala, mrsave vas nasla[sm=smiley36.gif] da se odmah pozalim, jedva disem...stomak mi je napuhan ko balon
09.10.2012, 23:51
canim
4126
ma canim, ja bih ovu kilu izgubila odmah,samo da mi je otici u wc e, posto to ne mogu da realiziram....idem na dijetu ovoliku hranu moj stomak ne moze da podnese
Znaci ti nam dodjes samo kad imas problem s probavom
Nego idi potopi suhih sljiva u casu vode i ujutro na taste to popij i pojedi i ima da te proCera i eto toliko od naseg druzenja
09.10.2012, 23:59
animagical
5604
uh canim, ne pomazu sljive...ni jogurt, bar ne trenutno,moram ga dugo piti..probala sam i lan, i kruske, i sljive svjeze,puru...uzasno sam se napuhala, a nista rijesila nisam...da vam ne pricam da odem wc jednom sedmicno
10.10.2012, 00:01
canim
4126
uh canim, ne pomazu sljive...ni jogurt, bar ne trenutno,moram ga dugo piti..probala sam i lan, i kruske, i sljive svjeze,puru...uzasno sam se napuhala, a nista rijesila nisam...da vam ne pricam da odem wc jednom sedmicno
Pa kombinuj, svaki dan po nesto koristi, jesi jela kima ? On je dobar za gasove, da ti bar malo ublazi napuhanost.
10.10.2012, 00:03
animagical
5604
ma sve sam probala, nista ne pomaze, ali zato bebac kaki po 5-6 puta na dan jadno dijete
10.10.2012, 00:05
Medić*
29
ma sve sam probala, nista ne pomaze, ali zato bebac kaki po 5-6 puta na dan jadno dijete
U tim situcijama ja kasiku ulja drmnem a nekad i vise i eto rijesen problem i plus kilograi gore
10.10.2012, 00:11
canim
4126
Jeli pijes dovoljno vode? Ne mislim na sokove već bas vode?
10.10.2012, 10:30
Dinasa
37
animagical jel ti taj poremecaj od djetinjstva ili poslije poroda? kod mene djecaci imaju problem sa stolicom ,dok stariji djecak od kako je beba muku mucimo sa njim,sve sam probala da mu dajem ali nista nepomaze mozda treba ispitati u cemu je problem
10.10.2012, 10:34
animagical
5604
nije iz djetinjstva, od prve trudnoce, mozda zato jer od tada imam hipotireozu pa mi dodatno usporava metabolizam canim, ja pijem vodu iz bokala od litar a ne iz case da ti ne objasnjavam dalje, ko kamila se tankujem
10.10.2012, 11:15
Bebica11
4324
hej zenice
evo i mene
animagical probaj malo vodeniju kahvu, mene kafa i najjaca procepi....ja samo ujutro pijem kahvu i odmah letim u wc
10.10.2012, 11:16
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: Bebica11
hej zenice
evo i mene
animagical probaj malo vodeniju kahvu, mene kafa i najjaca procepi....ja samo ujutro pijem kahvu i odmah letim u wc
isti post kahva-kafa sad ce me neke napasti kako pisem
10.10.2012, 11:18
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: Dinasa
animagical jel ti taj poremecaj od djetinjstva ili poslije poroda? kod mene djecaci imaju problem sa stolicom ,dok stariji djecak od kako je beba muku mucimo sa njim,sve sam probala da mu dajem ali nista nepomaze mozda treba ispitati u cemu je problem
ne sekiraj se, i ja sam kao dijete mucila tvrdu stolicu al regulisalo se hB i moja cura isto muci
sad sam presretna kad ide jednom dnevno van, inace je ispocetka znalo biti u 12dana
10.10.2012, 11:26
Dinasa
37
e daj boze bas tesko gledati dijete kako se muci,ma bice bolje,i ja sam poslije svakog poroda imala probleme ali nakon nekog vremena proslo i sve je ok sad
bebica kako predevera noc posle jedenja pizze
10.10.2012, 11:28
Dinasa
37
oj to je bilo tek preksinoc,ja kad jedem tako kasno po cijelu noc se prevrcem od muke
10.10.2012, 11:28
animagical
5604
bebice, kafa mi je cini mi se pomogla! ali sam popila dvije velike solje, kao za caj, skoro pola litra kafe hvala ti
10.10.2012, 12:24
cosmo
59
Vidi sto smo se raspisali opd jutros Kod mene jucerasnji meni:
D: kriska i po farmer hljeba sa pavlakom i ajvarom U: crno grozdje i solja zelenog caja R: piletina, pire i spinat i kriska farmer hljeba V: pilece snicle preostale od rucka.
Mogu se pozaliti da sam kolicinski puno pojela, nesto me kriza uhvatilajuce sta god pojedem jos sam gladna
nadam se da ce danas ici bolje
10.10.2012, 12:57
reallove
5807
Samo da vam mahnem,drage moje
10.10.2012, 13:10
canim
4126
I mi masemo, jesi li vjezbala danas
Kod mene danas dorucak, farmer + dukatela light i jogurt s mljevenim lanom to me podsjetilo da sam dosta puta dok sam radila za dorucak kupovala onaj razev hljeb na kriske i mazala dukatelu light i pila jogurt ili sensiu uz tu, pa eto ideja za one sto rade