Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja evo kod sveki..danas prvi put probala kacu, pita sa kukuruznim brasnom nisam znala ni da postoji
ugl ne prejedam se a na dijetu cu kad dodjem kuci aBd jos jedno 5kg
ps.neku noc sam navukla suknjicu 40br na sebe i lijepo je stajala haha probala ssm jos jednu nju ne mogu skopcati al navuci mogu haha
cilj-skopcati suknjicu pocecu i vjezbati:))))
29.12.2012, 18:24
reallove
5807
Hi zenice....bravo za minuse,vidim ima puno i pluseva,da sto prije odu..ja se nisam vagala....u petak cu aBd...
29.12.2012, 19:49
lila25
638
kod mene jutros 72.0 kg super samo da ne ide gore bila sam se prepala proslu sedmicu stalno sam bila gladna,povecala unos vode i evo odmah se bolje osjecam..
30.12.2012, 21:09
lani
105
Drage moje ja sam vam danas bila ceo dan gladna! Pogrickala sam saku badema, to nije strasno?!
30.12.2012, 22:17
reallove
5807
Ja sam dan i noc gladna..uhvatio me dosadni pms,necu na vagu dok sve ovo ne prodje...
30.12.2012, 22:58
canim
4126
Hi, meni moja došla pa se osjećam ko tenk jedva čekam da je ispratim.
Da prijavim da sam jela kadif i kuglof sto sam juce pravila, sva sreće da sam mami proslijedila većinu.
Gledala sam i ja te fitness aplikacije na mobu, ima bas razni i u Apple storu, morat ću se malo detaljnije zaroviti i naći nešto korisno.
31.12.2012, 13:22
lani
105
Evo da u napred prijavim, da cu da napravim jedan brlj! Popicu casu vina sa mm. E tako, sada mi je lakse kada sam vam rekla!
31.12.2012, 14:58
canim
4126
Eh nek si nam prijavila eno i ja sam fina bila pa prijavila kuglof i kadaif
Kod mene dan protice uredno, bez brljova, samo sto sam zaboravila vode piti ali donaknadit cu do veceras, mm posti danas, pa mu smisljam iftar.
31.12.2012, 15:00
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: canim
Eh nek si nam prijavila eno i ja sam fina bila pa prijavila kuglof i kadaif
Kod mene dan protice uredno, bez brljova, samo sto sam zaboravila vode piti ali donaknadit cu do veceras, mm posti danas, pa mu smisljam iftar.
smisli pa mi reci
evo i ja postim danas, imam dosta dana za napostiti, ugl sehur je bio s nutellom a iftar necu pretjerati, moram ovaj plus skidati
31.12.2012, 15:04
canim
4126
Uh svidja mi se tvoj sehur kod mm sehur bio merdzamik corba i jami pitice
31.12.2012, 15:17
Bebica11
4324
nemr'em ti ja postiti na corbi....dojim
31.12.2012, 15:32
canim
4126
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Jeste, a nutella je jako hranjiv i zdrav obrok
Stavila sam meso da mi se iskuha pa cu ga u sporet s krompirom i rizom i napravit cu neku supicu s povrcem na mesnoj vodi. Za desert mm donio kestane sekeri, tj kesteni preliveni agdom, tako da cemo se sladiti uz caj.
31.12.2012, 21:03
Nunny
655
Drage moje samo na brzinu da vam se javim, pazite se veceras da nebi bilo +++ ja sam pravila neke keksice sa makom ...mmm kako ja volim mak, ali bilo je jedan i dosta Tako sam zeljela da napravim cokoladnu kremastu tortu ALI za dobrobit moje linije sam odustala
01.01.2013, 11:48
Nunny
655
Jutroo...da vam pozelim srecnu novu godinu Budite mi zdrave, srecne, zadovoljne i naravno mrsavije .. Ja sam jutros odmah na vagu da vidim kako je pocela Nova i mogu vam reci da sam od petka vec -1kg
01.01.2013, 11:49
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: Nunny
Jutroo...da vam pozelim srecnu novu godinu Budite mi zdrave, srecne, zadovoljne i naravno mrsavije .. Ja sam jutros odmah na vagu da vidim kako je pocela Nova i mogu vam reci da sam od petka vec -1kg
A jesi Nunny čestita ja neću na vagu dok ne prođe Božić. Neću da se traumiram bez veze
01.01.2013, 21:50
reallove
5807
Da vas i ja pozdravim drage moje...Dosla mi je vjestica,sta da vam pricam,sve me boli,na silu sam danas hodala ,radila pa cak i jela...
01.01.2013, 21:52
MicoTico
340
IZVORNA PORUKA: reallove
Da vas i ja pozdravim drage moje...Dosla mi je vjestica,sta da vam pricam,sve me boli,na silu sam danas hodala ,radila pa cak i jela...
ja sve kontam : evo naša reallove već na traci za trčanje Neka si ti nama ručkala, znaš da ti je mužek rekao da ne smiješ više u minus
01.01.2013, 22:04
reallove
5807
Nisam na traci,tjeram se evo nekoliko dana ,ali neda mi se,lijena sam uzas..jutors sam malo vjezbala,onako trbusnjaci,tegovi,nista posebno..ma nemam ni vremena pravo da kazem..jedva uhvatim koji satic da se sredim, isfeniram...ko ce odvojiti 2 sata samo za vjezbe,no no ..nego ja sam jos uvijek zadovoljna,stalno se pregledam na ogledalu
01.01.2013, 22:12
AnLu
371
Jedna specijalna za vas
a ti nunny i ti MicoTico sikter sa ove teme, jasno
01.01.2013, 23:36
Nunny
655
ma jos samo malo imam nove salsa jeans u koje ocajno zelim da udjem pa znas kakva sam bila prije trudnoce.. moram se vratiti u formu...suti sad se pazim, ma sta vi mrsave znate o tome :P :D Ali kad ti dodjes pravim tortu i prekidam dijetu
< Poruku je uredio Nunny -- 1.1.2013 23:37:51 >
02.01.2013, 12:42
lani
105
Drage moje, evo nas u novoj godini i starom filmu! Srecna vam ova nova 2013. godina. Ljubim vas sve, i da mi budete zdrave, lepe i mrsave onoliko koliko zelite!
Ja sam vam bila dobra, pridrzavala se dijete, sem onog maleckog brlja (casa vina u novogodisnjoj noci) pa se u petak nadam minusu.
02.01.2013, 15:30
Bebica11
4324
haj zenice
ja se konacno zauzdala JUCER, nadam se da ce potrajati
danas postim za iftar musaka, jedva cekammmm, i bice puding na vodi eto nadam se da necu veceravati
02.01.2013, 15:31
Bebica11
4324
IZVORNA PORUKA: Bebica11
Jeste, a nutella je jako hranjiv i zdrav obrok
Stavila sam meso da mi se iskuha pa cu ga u sporet s krompirom i rizom i napravit cu neku supicu s povrcem na mesnoj vodi. Za desert mm donio kestane sekeri, tj kesteni preliveni agdom, tako da cemo se sladiti uz caj.
hranjiv jeste a zdrav otom-potom
jutros makaroni bolonjez i 2 COKOLIPSA
03.01.2013, 10:04
boombar
298
Sretna Nova 2013 drage moje zenice! Osim standardnog dobrog zdravlja, zelim nam svima da smrsamo u ovoj godini do svog cilja Svaka cast ovima koje nisu brljale Ja jesam .. i to bas, bas! Zao mi bilo da jedina dva dana koja smo svi bili skupa kuci nesto uskracujem. Ali evo, danas je opet radni dan, vracamo se rutini, pa i dijeti. Stala sam jutros na vagu i gore je nego sto sam mislila Necu ovaj petak prijavljivati kilazu, tek naredni. Danasnji meni: D:musli, U: mandarine, R:izaci cu na pauzu pa cu nesto pojesti (potrazicu nesto sto se uklapa u dijetu) U:mandarine, V:jedna sarma
03.01.2013, 10:13
SdZ
2784
Evo mm i ja vam se pridruzujemo. Mi smo krenuli jucer s Dukan dijetom. Mm se pridrzava od jucer, a ja ne. Nisam stigla otici po potrebne namirnice tako da sam "pala" pred slatkisima. Bit ce bolje sutra, ako Bog da. Danas cu u nabavku potrebnih namirnica i onda idemo u borbu s kg. Bila bih zadovoljna da 5kg skinem, ali ne bih se bunila ni kad bi ih 10 otislo sa mene. Lahko mi ih vratiti ako ne bude dobro.