Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Dan zenice....kako ste mi..Ja sam jucer bila i vise nego dobra,danas sam pojela 1 cokolips,nije lose,necu vise ,,jucer mm dosao sa puta,kupio mi 6 haljinica kratkih...vadi on iz torbe jednu po jednu,a ja se samo pitam,Boze,hocu li moci da "uletim" bar u jednu..Zavalim se ja njemu,izljubim se,kazem prelijepe su,a jedva cekam da izadje iz sobe .kad je izasao ja probam jednu po jednu,ma sve sam ih obukla,sve mi mogu,kako mi je bilo dragoooooooo ..
03.01.2013, 13:39
boombar
298
SDz dobro nam dosla Reallove ne znam na cemu ti vise zavidim na sest novih haljinica ili na tome sto ti sve dobro stoje
03.01.2013, 14:00
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: boombar
SDz dobro nam dosla Reallove ne znam na cemu ti vise zavidim na sest novih haljinica ili na tome sto ti sve dobro stoje
ma mila ne znam koliko mi dobro stoje,al mi mogu sve
03.01.2013, 17:59
MicoTico
340
SdZ, dobro nam došla!
za reallove i njene haljinice!
04.01.2013, 08:04
lani
105
Dobro jutro! Izvagala se i 73,6 kg, ove nedelje -0,7 kg.
04.01.2013, 08:58
Nunny
655
jutroooo,lana bravo Ja sam prehladila uzaaas, jedva disem, sinusi zacepljeni, pa sam pojacala ishranu i to me malo usporilo.. za ovu sedmicu -1kg, ali ja sam zadovoljna baby steps
04.01.2013, 10:01
boombar
298
Lani svaka cast! Mislim da si me i zvanicno prestigla! Nisam se vagala jutros, tek sljedeci petak. PMS uzeo maha, glava me razvaljuje i mucnina mi je samo takva, danas nemam ni volje za jelo
04.01.2013, 10:08
reallove
5807
Meni je dosla,danas joj je treci dan i ne planira da ide izgleda..Odlucila sam da pocnem fino i redovno vjezbati,samo dok prodje,moram malo da sredim i zategnem tijelo..Nedavno sam u apoteci kupila losion za tijelo Nivea,zateze kozu i smanjuje celulit,vidjet cemo je li dobar..
04.01.2013, 10:22
cosmo
59
Dobro jutro mrsavice moje. Sretna nova godina i od mene. Da budemo prije svega zdrave a onda i mrsave koliko koja zeli Ja ove sedmice imam da prijavim samo -100 gr ali dobro je da nije + sobzirom na ove praznike. Od juce sam ozbiljnija i cak sam pocela i da vjezbam. Doduse po malo jer sam nakon par vjezbica skontala da cu umrjet Toliko od kondicije
04.01.2013, 10:30
Bebica11
4324
haj zene
i ja da se javim, kod mene isto kao i prosle hefte, zaustavila sam se , sad valja skidati
napunila sam se energije za nastavak zaista mi je bilo dojadilo, sad sam se malo zasitila svega, nanjopala pravo a i psihicki sam se odmorila od mrsanja
bio bi i minus da jucer nisam jela schokobons i gumene bombone
moram kupiti razev hljeb, nemasni jogurt pa na svoju dijetu ponovo
04.01.2013, 11:38
canim
4126
Uh drage ja i zaboravila da je danas petak i vaganje
za minuse za one koje se trude da bude minusa a i za one koje se samo nadaju tome
Mom curetku danas 2 godine porasla mi beba elhamdulillah
04.01.2013, 11:50
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: canim
za minuse za one koje se trude da bude minusa a i za one koje se samo nadaju tome
pa gdje si tiii,ja mislila ti nas zaboravila...Sretan rodjendanko curici,sve najljepse joj zelimo
04.01.2013, 12:05
boombar
298
Sretan rodjendanko curi Canim
04.01.2013, 12:18
mamaajna
812
-1,4kg od prosle srijede,osim sto skapavam od gladi pocela sam koristiti preparat za celulit.i od juce koristim dobru staru metodu motanje u najlon nogu i stomaka radi jaceg znojenja,jel ko od vas to probao?
04.01.2013, 12:28
canim
4126
Hvala drage moje ma tu sam ja jos uvijek,necete se vi tako lako rijesiti mene nisam se odavno vagala tako da ne znam stanje kod mene.
mamaajna, ja ne znam sta dobivas tom metodom umotavanja u celofan osim sok za tijelo i kozu tim gubis samo tecnost koju nadoknadis poslije, da bi izgubila u obimu moras mrsati ili eventualno raditi vjezbe koje ce potaci stvaranje misica a motanje u plastiku po meni nema smisla.
Izgladnjivanjem ces samo dobiti jo-jo efekt, to moze biti samo privremeno rjesenje jer ces kad tad morati jesti a kad pocnes jesti organizam ce stvarati puno brze zalihe jer ce ocekivati da ces ga opet izgladnjivati pa da ima od cega da zivi.
04.01.2013, 14:02
lani
105
IZVORNA PORUKA: canim
Srecan vam drugi rodjendan Canim.
04.01.2013, 14:43
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: mamaajna
-1,4kg od prosle srijede,osim sto skapavam od gladi pocela sam koristiti preparat za celulit.i od juce koristim dobru staru metodu motanje u najlon nogu i stomaka radi jaceg znojenja,jel ko od vas to probao?
Mila,ovo nije zdravo nikako
04.01.2013, 20:50
Nunny
655
vece..vidim da je bila uglavnom uspjesna Ja sam nikakva gripa, prehlada, sta vec... najradje nista nebih jela bas mi se sve gadi, sad sam se na silu natjerala da veceram samo da bi za mog pilica bilo mlijeka..
04.01.2013, 22:03
lani
105
Drage moje mi cemo sutra kod babe i dede na selo (idemo na Bozic), sto znaci ku-ku meni! Mada mi je dr rekla da se mogu jedan obrok pocastiti, a mene vec grize savest. Bolje da iskoristim priliku da pojedem sta mi srce zeli, jer ko zna kada cu se sledeci put posteno najesti?!
04.01.2013, 23:25
M kao Mama
5536
ja stojim na istom, u gram, nikako da se pomaknem, mada i jedem, hljeba sam se kutarisala, ali slatka nikako
04.01.2013, 23:28
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
ja stojim na istom, u gram, nikako da se pomaknem, mada i jedem, hljeba sam se kutarisala, ali slatka nikako
Mene ovo ubiVa
04.01.2013, 23:28
MicoTico
340
ja se i dalje ne važem, poslije Božića ću , pa da se bacim na mršavljenje. Malo dijeta , malo vježbanje, nije se odavno
Canim, srećan rođendan maloj curi, a i naravno njenoj mamici
Lani, nije Božić svaki dan, a i ko će odoljeti raznim đakonijama koje se spreme za ovaj poseban dan
< Poruku je uredio MicoTico -- 4.1.2013 23:29:21 >
04.01.2013, 23:29
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: muaaa
Mene ovo ubiVa
ti i ova nuni baš tražite hljeba preko pogače, ne znam šta ćete uopšte na ovoj temi
04.01.2013, 23:30
muaaa
2911
IZVORNA PORUKA: muaaa
Mene ovo ubiVa
ti i ova nuni baš tražite hljeba preko pogače, ne znam šta ćete uopšte na ovoj temi
Ma de bona Alma,pa slauf mi nemogu se sageti kako treba