Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
evo moje za godisnjicu braka...pa neka nam je sretna
Zaho,super,neka vam je sretna god.i da ih docekate puno,puno u sreci i rahatluku.
A torta je mrak...i bas mi se jede,mogla bih i ja nama jednu zavaljati
26.04.2012, 12:46
mala_sa
1353
Zaho torta je , je li ovo ona sto si postavljala na temi torte??? Naravno sretna godisnjica, da ih jos puno docekate aBd, u zdravlju i rahatluku
26.04.2012, 12:59
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: Amam
A sad ? Brat postavio pa ne mogu urediti da mozete vidjeti vi koje nemam na fb,pretpostavljam da je to
bas je lijepa
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
]http://www4.slikomat.com/11/0426/qkd-DSC011.jpg[/img][/url] evo i moja pravljena s ljubavlju za mamu usput trebala je to biti korpa ali je drška pukla pa pitanje za iskusne kako napraviti dršku
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
26.04.2012, 23:02
Honey3
3035
zene hvala vam na cestitkama,a torta jeste ona sto sam stavljala na temi torte "Greta Garbo",i stvarno je extra ukusna Amam stvarno super torta,pravi si fondant majstorEmina divna ti je torta,tako neobicnaElma tvoje torte ne moram komentarisati,uvijek su za 10
26.04.2012, 23:17
Amam
659
IZVORNA PORUKA: zaha
zene hvala vam na cestitkama,a torta jeste ona sto sam stavljala na temi torte "Greta Garbo",i stvarno je extra ukusna Amam stvarno super torta,pravi si fondant majstor
hej draga zaho postidi me,hvala ti puno. Ne sumnjam,jer kako rekoh radila sam slicnu,i stvarno je vrh.
Elma,majstorice .
ziki hvala ti
26.04.2012, 23:33
madam x
839
Evo još jedna...ja se lagano umaram .
Bravo za sve ostale torte .
26.04.2012, 23:35
Honey3
3035
zinanina plaha ova sto su ove godisnjice navalile
27.04.2012, 09:35
D_K
2669
sto kaze Zina - umaraju me fondantice - prosli mjesec sam dvije pravila malenoj za rodjkas i sad opet dvije za braticnu i muzevu sestricnu - sinoc sam do jedan pravila i jutros ustala u 6 da je uredim.. ali opet kad vidim njihovo odusevljenje i na kraju krajeva, svidja se i meni krajnji rezultat, ma vrijedi truda
D_K super je tortica A koju si pravila,bas me interesuje kako idu ove barbi torte ? Ja odavno imam zelju da jednu napravim
27.04.2012, 17:59
D_K
2669
danke.. nije tesko, torta ti je u stvari samo ova krinolina koja je suplja i u nju se stave nogice od lutke i zalijepi se sve fondantom. tortu pravis od kora i izmedju stavljas filove.. to ti je u mojoj izvedbi.. jos ako nemas odgovarajucih kalupa za kore pa reckas i slazes, ma milina, sto bi rekli stari 'okolo kalaj a unutra belaj' evo sad snimak kako treba da izgleda citav proces: http://www.youtube.com/watch?v=K1IIHSerB64&feature=relmfu
sretno fakat nije tesko .
27.04.2012, 19:59
Honey3
3035
E pa nemam ti ni ja ovih kalupa,pih valja to naiskruzivati
28.04.2012, 00:48
madam x
839
D_K, divno .
Hvala cure
28.04.2012, 01:10
Hanady RR
18727
Uuuuuuuu lijepih tortica
D_k samo tebe ću izdvojiti za hrabrost... ja odvano imam neke linkove i tutorijale za barbiku...al hraborst mi nedostaje
Ja se spemam opet za jednu kitiku sarita lsavi rođaks...pa dok se izjasne o kombinaciji haljinice
29.04.2012, 22:21
mala_sa
1353
Evo i nase prvo - rodjendanske, ispod je Milka torta i danas se sva pojela
29.04.2012, 22:36
Hanady RR
18727
divna
ja upravo radim jednu fondaticu...dok se peku kore osmišljavam je...mora biti spoj kitike i bubamare užas...