IZVORNA PORUKA: animagical
vide li oni kakav drugi problem, gastroenteroloski? jesu li vagali bebu nakon podoja, zna da imaju obicaj da vide koliko je beba popila? bebe rastu skokovito, tri dana nisu nikakva mjera, moj sin je znao deset_ dana biti na istom, pa u iducoj sedmici dobiti mnogo i sve tako... ja opet mislim da je do vage, ako ona kao beba od mjesec ima 6 popisanih pelena i ne djeluje dehidrirano,a ti joj ne dodajes nikakvu tecnost osim svog mlijeka? jel de cujes je da guta i sve ok? ne bljuca puno?
Prvo,hvala ti puno animagical sto mi odgovaras.
Dakle gore smo dosli jer su sumnjali na neki problem.Medjutim nema nista.
Bezveze joj cak radili rtg pluca,to se i ne spominje na otpusnom.Uopste se nisu trudili da dojenje ostane,dakle da rade ista da provjere kako nam ide,vec jednostavno nisu mi vjerovali da ona doji kako treba,vec samo uvedite dohranu i tacka.
Cak mi je dohrana dolazila da joj dajem.
Otpustena sam jer pise majka ne saradjuje.Ta saradnja je ustvari moje slusanje njih,a to sto oni mene ne slusaju da ona zaista doji,guta,znam kako izgleda dojenje,nije mi prvo dijete.
Isprazni dojku potpuno,dakle guta fino,kad u tom trenutku izvucem dojku,mlijeko curi u mlazovima.Ne dajem joj drugu dojku dok ne isprazni.Nekad pomislim da je prazna,kad opet pocne da guta,vidim nije.
Sljedeci podoj druga dojka.Beba ne bljucka nikako.
Nisu je vagali nakon podoja.
Ne dajem joj nikakvu tecnost osim mog mlijeka.
Beba je zivahna.