IZVORNA PORUKA: Super Beba
Ja uvijek malom dajem obje dojke i tako je od samog početka
Svaki obrazac pri kojem su i majka i beba zadovoljne je ispravan. Jedna ili obje po podoju je sasvim uredu.
IZVORNA PORUKA: Selminja
kako je najbolje da svojoj bebici kupuje Hipp mlijeko, ono ti je 99,99999% slično majčinom.
Najbolje AD je u vrh glave 60% slično majčinom, a to se odnosi samo na hranjive sastojke. U AD-u nema imuniteta, nema živih ćelija ...
Kad dijete nije u mogućnosti jesti mlijeko svoje majke koje je za njega stvoreno, slijedeća dobra alternativa je mlijeko druge žene. Na svijetu postoji sigurno makar 10 drugih životinjskih vrsta čije bi mlijeko bilo bliže našem, ili bi ga bilo jednostavnije prilagoditi bez puno hemije i obrade, no naravno nema komercijalne isplativosti. Proizvodnja bi bila toliko skupa da ga niko ne bi mogao priuštiti.
Mi većinom o dojenju i AD-u razmišljamo kao o hrani. A upravo je u tome razlika između maminog i kravinog. Kravino jeste samo hrana, i to loša, ali šta je tu je. A mamino mlijeko je sve ostalo više nego hrana. Mamino mlijeko je transplantacija sposobnosti za života izvan materice sa majke na bebu.
Da li bi ste primili transplantaciju bubrega od krave?
IZVORNA PORUKA: Sandrich
Slazem se sa tobom Lejla....i ako ga nesto muci bas se smiri na dojci...veceras sam mu dala obje al je povratio izgleda da mu je bilo previse.....on doji otprilike na svaka tri sata, nekad zna i na dva a nekad bogami i na cetiri
svaki put nakon jela ima stolicu a cesto se desava da se pokaki opet kad ga presvlacimo...
Tvoja beba dobiva sasvim dovoljno mlijeka. Pod hitno izbaci dodavanje na flašicu. Šteti vam na stotinu načina.
Mimikimi, palachinken ako doje kad god traže dovoljno je. Pa i same znate da se dojenje ne može mjeriti, u njega se mora vjerovati, a vala ste do sad imale razlog za puno povjerenje, zašto bi sad prestale
Normalno je da dijete uz uvođenje dohrane počne smanjivati broj podoja, i količinu koju piju, no tad se i sastav mlijeka po malo mjenja. Vjerujete u svoje mlijeko!
DjeCa pored djece,
i moje
Dojenje nakon dojenja