14.10.2010, 13:59
20552
Priprema
- Srneće meso narežite na veće kocke i zalijte mješavinom octa i vode. Dodajte češnjak i ostavite marinirati nekoliko sati ili preko noći.
Na ulju popecite sitno narezan luk, dodajte meso koje ste prethodno izvadili iz marinade i popecite ga.
Dodajte naribanu mrkvu, lovorov list, zrna borovice, narezane šljive, papar i Vegetu.
Pirjajte na laganoj vatri (oko sat i pol) u poklopljenoj posudi uz podlijevanje vodom dok meso ne omekša.
Pred kraj umiješajte koncentrat rajčice i crno vino, pa pirjajte dok umak ne postigne željenu gustoću.
< Poruku je uredio veeseelaa -- 14.10.2010 14:00:52 >
_____________________________
Ajša, Ajra, Esma, Zehra
decembar....
14.10.2010, 14:25
2377
Ovo sam ja pravila neki dan i super je ispalo...
Ja nisam jela al moji su bili oduševljeni.
Meni proradla neka sugestija što je srna pa nisam mogla.
Da napomenem da sam meso dva dana prije isjekla na kocke i potopila sa 1 litrom mlijeka,pa nakon što je omekšalo pravila po uputstvu.
< Poruku je uredio manuela -- 14.10.2010 14:27:07 >
_____________________________
A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

)
e vo copy-past iz moga word Kuhara
.



