ee da ovdje upadne nečiji muuž ..rekao bi pa ove žene sa RR nisu baš dobro zamišljaju jedna drugu...hmm
pa i meni je to malo čudno mislim zamišljati raju sa neta ajd da neko nekog direkt pita kako misliš da izgleda ta i ta forumašica al baš da sjednem i da dumam šega Ja nisam razmišljala nešto o fizičkom izgledu forumašica al na osobine sam skrenula pozornost Sjećam se samo kad sam vidjela Ilhanu da sam se prijatno iznenadila jer na mene je ostavila drugačiji utisak putem neta a drugačija je uživo Mislim Ilhana je jedno dobroćudno, veselo i nasmijalno stvorenje bez imalo iskvarenosti Mamine oči kad sam upoznala nisam promijenila neko mišljenje o njoj, mislim skontala sam je i putem neta, dobrica, tiha, mirna, sa svima ok, drži se po strani od "problema" itd takva je i na netu a takva je uživo Niobe mi je ista i na netu i uživo, raja gradska, zezator, borbena ma laf od žene Za Tičerku sam mislila da je ratoborna, otresita i sl a kad sam je upoznala skontah da je jako miroljubiva ženica Dida mi je mudrica i na netu i uživo, mislim zna šta hoće al i šta neće, ako baš konflikt naleti na nju brani se al ga u biti izbjegava A hanabananu neznam lično i baš mi je žao, jer mislim da je divna, lijepa i pametna žena koja čvrsto stoji na zemlji, otresita itd Za neki sam mislila da je laf, raja itd što mi je samo potvrdila nakon upoznavanja Remzy mi je super, odmjerena, nasmijana kako na netu tako i uživo Hanady mi je prije nego je bila moderator bila malo veći zezator na netu sad mi je malo ozbiljna, nekako promjenjiva pa ostavim dešifriranje za neke druge dane Višnja mi je prije nekad djelovala mudro, staloženo i uživo i nakon upoznavanja a sad mi se doima ipak krhkom ženom, mada je vrlo često i sada mudra al ne baš tako staložena , eh kad se ona raspuca al prije je to bilo u rijetke petke Mirkicu neznam lično, putem neta mi djeluje pravedno sa smislom za humor, voljela bi je upoznati Mama Alma i Amela su mi krhke i nježne žene, Amela osobito Buba optimistična, ponekad sjetna, radišna i iskrena Za Jasmin i Monu Mohamed mislim da su lijepe, pametne, mudre, staložene Mila81 mi je tiha na netu al bučna uživo, nasmijana, drugar pravi
itd ima toga još u biti ne zamišljam vas, samo vas tako doživljavam U biti za svaku od vas imam razumijevanja, za vaše stavove, gledanja na život itd Svaku od nas je život naučio ponešto, nekog malo više nekog manje, lijepo je razmjeniti iskustva
a sto li Boze niko mene ne zamišlja baš sam sad svi smo mi u suštini mali narcisi
05.10.2010, 14:57
koka i po
7309
opasna si veselice
05.10.2010, 14:59
hanabanana
4435
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
A hanabananu neznam lično i baš mi je žao, jer mislim da je divna, lijepa i pametna žena koja čvrsto stoji na zemlji, otresita itd
Hvala, hvala. Hanabanana izgleda ovako kako stoji na tikeru. Nisam zgodna, ali znam biti nezgodna. Hvala ti vesela! Ja tebe zamišljam kao milion dolara.
05.10.2010, 15:01
veeseelaa
20552
pocahontas pa ti si tako rijetko na netu, valjda je to razlog, ja samo znam da si izuzetno lijepa žena a i kako sam mogla zaključiti jako si i duhovita
Koki što sam opasna?
05.10.2010, 15:05
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: hanabanana
A hanabananu neznam lično i baš mi je žao, jer mislim da je divna, lijepa i pametna žena koja čvrsto stoji na zemlji, otresita itd
Hvala, hvala. Hanabanana izgleda ovako kako stoji na tikeru. Nisam zgodna, ali znam biti nezgodna. Hvala ti vesela! Ja tebe zamišljam kao milion dolara.
pa kad si ubacila tiker? il ja to nisam prije skontala Djeluješ mi tako mlado i seksi, šta si ovo obukla? baš si super A neko je rekao na RR da si lijepa u šta ne sumljam Znam da imaš brdo razloga biti samouvjerena al mislim da je jedan od njih i tvoja vanjska ljepota
05.10.2010, 15:05
jasmin
4600
veeseelaa,jesi vesela i mila,al si pretjerala u opisu mene.Mogu da ti zamislim facu kad se sretnemo akobogda heheh. Ja vas dosta znam sa slika,pa mi nece biti tesko da vas poznam i negdje kroz setnju gradom. A koka i po,ti si raja.Saljem ti zagrljaj! pocy,ti si jedna lijepa zena,to je ono sto znam.
05.10.2010, 15:06
malena27 RR
15117
pocy nam je najjepsa forumasica jos jedna ekstra lijepa je marijjana
jasmin tako sam te doživjela, kao Žad iz Zabranjene ljubavi
05.10.2010, 15:07
koka i po
7309
pa et onako.... ja sam u sustini iskrena osoba i borim se za istinu dok ne iskipim ili mi neko glavu ne razbije. ne volim dodvoravanja i ulizivanja..JA sam JA i gotovo ...i cupava i dotjerana,i s motikom i s olovkom...i nasmikana i nenasminkana i boli me uvo sta ce ostali reci i kao ce reagovati. eto ti tajne "mog uspjeha"
uh..odo OT sorry moderatori
05.10.2010, 15:08
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: malena27 RR
a Boga mi malena i ti si lijepa, tek taj tvoj ten svrstala bi te u grupu lijepih žena sa RR Marijjanu neznam
05.10.2010, 15:08
jasmin
4600
hahahahahaha e stvarno si vesela da ne mozes biti veselija. Stavi ti mene medju glumice.veeseelice,mijenjaj zamisljanje :D.
05.10.2010, 15:09
hanabanana
4435
IZVORNA PORUKA: veeseelaa pa kad si ubacila tiker? il ja to nisam prije skontala Djeluješ mi tako mlado i seksi, šta si ovo obukla? baš si super
Ovo sam ja prije par godina sa Hanom. Ona u ogrtaču za more, a ja u kupacem kostimu. A tiker stoji.....pa ima bar dvije godine. Do due mijenjala sam ga jednom.
05.10.2010, 15:09
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: koka i po
pa et onako.... ja sam u sustini iskrena osoba i borim se za istinu dok ne iskipim ili mi neko glavu ne razbije. ne volim dodvoravanja i ulizivanja..JA sam JA i gotovo ...i cupava i dotjerana,i s motikom i s olovkom...i nasmikana i nenasminkana i boli me uvo sta ce ostali reci i kao ce reagovati. eto ti tajne "mog uspjeha"
jel ti ovo meni? nije ti se dopalo moje mišljenje o tebi ili....
05.10.2010, 15:10
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: veeseelaa pa kad si ubacila tiker? il ja to nisam prije skontala Djeluješ mi tako mlado i seksi, šta si ovo obukla? baš si super
Ovo sam ja prije par godina sa Hanom. Ona u ogrtaču za more, a ja u kupacem kostimu. A tiker stoji.....pa ima bar dvije godine. Do due mijenjala sam ga jednom.
divne ste, eh da se još može slika uvećati Neznam zašto al mislila sam da imaš crnu dugu kosu odakle mi to
ja sam tako povrsna majke mi, da ja nisam skontala tvoju tiker sliku Vazda kazem popravicu se i obratiti pozornost na stvari oko sebe kad ono opet isto, sori nisam stvrano skontala dok mi nisi skrenula pozornost, valjda su tvoji tekstovi toliko divni da se fokusiram na citanje istih
< Poruku je uredio veeseelaa -- 5.10.2010 15:14:36 >
05.10.2010, 15:15
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: jasmin
hahahahahaha e stvarno si vesela da ne mozes biti veselija. Stavi ti mene medju glumice.veeseelice,mijenjaj zamisljanje :D.
neću
05.10.2010, 15:15
hanabanana
4435
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Neznam zašto al mislila sam da imaš crnu dugu kosu odakle mi to
Zato što bih voljela da sam crna i ima dugu crnu kosu. Nema lijepe žene bez crne žene.
05.10.2010, 15:20
koka i po
7309
ma sta ti je bona hvala sto si me zamislila.....
al eto reko da ti skratim razmisljanje
05.10.2010, 15:20
veeseelaa
20552
to kaže i moja mama, mada se ja baš i ne bi složila, evo čist primjer si ti i toliko lijepih plavušica koje poznajem, crnke izgledaju egzotičnije pa se nekim samo to čini al plavuše su nježne i tople
05.10.2010, 15:23
veeseelaa
20552
ma sta ti je bona hvala sto si me zamislila.....
al eto reko da ti skratim razmisljanje
pa gotovo je, ja imam svoju mišljenje, nećeš mi ga ti nametnuti a baš imam solidno mišljenje o tebi
šta fali ovome: sasvim si mi ok, prijatna i druželjubiva, držiš se par tema, ne barkaš svugdje pametno
a ti si za mene rekla samo da sam opasna
05.10.2010, 15:28
koka i po
7309
nemoj plakati...opasna u pozitivnom smislu ti si meni ko bomba a sad odoh Sejo zgradu dize na noge od placa HOCU NAPOLJEEEEEEEEEEEEE
05.10.2010, 15:52
Mirkica
6978
a Boga mi malena i ti si lijepa, tek taj tvoj ten svrstala bi te u grupu lijepih žena sa RR Marijjanu neznam
i ja podjoh n apsiati MALENA kao lutka cisto tamno lice ma ljepotica meni kao Arapkinja :)))) a moja vesela je sexy do bola menise cini ti bi i u dimijama bila sexy :))) a i ja bih tebe voljela upoznati koka e koka mislila sam da je puno mladja , plava sitna krhka , nasmijana zena koja voli mir u kuci sto bi rekli smiruje stanje mislim da se ne zna ni posvadjati :)))
05.10.2010, 15:54
malena27 RR
15117
IZVORNA PORUKA: Mirkica
i ja podjoh n apsiati MALENA kao lutka cisto tamno lice ma ljepotica meni kao Arapkinja :))))
cure hvala vam... ali pored pocy, marijjane i lamame, ja sam mala maca....
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Neznam zašto al mislila sam da imaš crnu dugu kosu odakle mi to
Zato što bih voljela da sam crna i ima dugu crnu kosu. Nema lijepe žene bez crne žene.
tebe zamisljam jako storgom sa stapom u ruci ko ne slusa odmah ce biti bjen :)))), jaka licnost , samouvjerena ali i dominantna.
05.10.2010, 16:52
Visnja RR
15102
jasmin tako sam te doživjela, kao Žad iz Zabranjene ljubavi
veeseela po temperamentu zad je slicnija tebi al ako cemo po likovima iz filmova meni si ti ista Milagros
< Poruku je uredio Visnja RR -- 5.10.2010 16:54:50 >
05.10.2010, 17:11
Apotekarka
3918
Meni je opet vesela ista severina ako izostavimo usta zgodna,sexi,bez dlake na jeziku,hrabra,puna samopouzdanja zar nisam u pravu