Pocahontas je najljepsa trudnica koju sam vidjela, nekada davno kada je RR gostovao u zabranjenom forumu pobrala je mnostvo komplimenata.
Takodje nekada davno
hanubananu sam na prvu dozivjela ko hakerku kratke rascupane kose u kockastim pantalaonama

ove panatlone me podsjecaju na koleginicu Zaklinu i jednu istu osobinu koja mi je prvo pala u oci.
Romali sam poistovetila sa pevaljkom istoimenog hita a
Blue rose mi je biser -nju sam zamisljala kao plavu policajku iz policijske akademije, ne mogu sad imena da se sjetim
U medjuvremenu sam vidjela pouno slika i prestala da vas zamisljam tako mi poneko upadne u oci pa probam da otelotvorim
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Imam kockaste trenerke u kojima me se može vidjeti kako raščupana sjedim sa djecom u parku i igram se.
hahha...mora da te i vidjela
ali opis vam je zaista: kockasta trenerka-rascupana