IZVORNA PORUKA: marinčii
Kod nas je uzv 50 km ja isto idem samo privatno kod nas te gledaju mrsko ako im dodjes u dom zdravlja koda im nesto krades uzas.A kad mi je radio nuhalni nije nista posebno naplatio jer je to obican uzc pregled i ne vidim sto bi bio skuplji osim sto oni ro na svoju ruku hoce tako da naplate da bi zaradili.
Kad sam nosila sina, išla sam privatno, ali se paralelno javljala u DZ. Dr. u DZ me nije pregledala, jer je poštovala mišljenje moje privatne dr., samo mi je propisivala lijekove, uputnice i sl, ali sestrice su bile

uvijek su mi držale predavanje da ne bacam pare na privatnike, jer svu tu uslugu mogu dobiti u DZ. Jedan put sam mislila da mi curi plodna voda i pošto živim blizu DZ, otišla sam tamo da me pregledaju, nakon pregleda sam imala osjećaj kao da me panjem pregledala i sastrugala, do kuće mi je krenula sukrvica. Plodna voda je bila srećom ok. Hvala Bogu nije bilo potrebe da više idem kod njih da me pregledaju.
4,5 godine kasnije, druga trudnoća krenem ja kod njih u DZ, potrefi me neki doktor, kontam ja možda je i bolje, međutim odnos pacijent - dr. je strava, pisala sam već o tom iskustvu, ne daj Bože nikome. Stvarno je žalosno što nam neko uskraćuje pravo normalnog tretmana za koji je plaćen.