IZVORNA PORUKA: selebriti
Adana, gdje je bio vaš smještaj u Bristu, koliko ste plaćali?
Je li na plaži, jeste li imali apartman...? Imaju li neko ograničenje u broju noći npr. minimalno 3 i sl.?
Mi smo bili kod ove tete, teta je Sarajka i jako je pristupacna i susretljiva :) Ako se dobro sjecam placali smo oko 40€ u julu prosle godine. Imali smo bracni krevet i jos dva kreveta, balkon, kuhinju, kupaonicu i jos jednu sobicu u kojoj smo drzali stvari. :) Mislim da je to studio apartman jer je sve bilo u jednoj prostoriji.
http://www.gdjenaodmor.com/mora/brist/veronika_numic.html Smjestaj je tacno iznad magistrale, iznad autobuskog stajalista u Bristu. Brist je tako uzak

i vjeruj sve je blizu pa cak i ono iznad magistrale. Trebalo nam je par minuta do plaze, imaju stepenice. Malena mi tada nije imala ni pune 3 godine i nije bilo problema.
Ne znam za ogranicenja u broju noci, zaista nismo pitali, ali mislim da se pocesto 3-4 noci placaju dodatno...
Moze se naci povoljan smjestaj. I meni je Brist malo bolji od Podaca zbog tog setalista prema Gracu, a i prema Podacama. I malo je ravniji. Podace su bas u brdu i male su...