writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

11.08.2012, 15:35

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Mi jucer nakon mjesec dana dosli s mora. Sve nam je zapaprilo kad se beba razbolila. Pa ljudi moji je li moguce da pregled kod pedijatra kosta 360 kn, vadenje crp-a jos 60 i na kraju lijekovi oko 130??? Toliko smo sve platili. Bitno je da je beba bolje, ali zar dvije drzave nemaju nikakav sporazum oko ovoga?

clock-img

11.08.2012, 15:44

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Pa zar niste izvadili putničko osiguranje?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

11.08.2012, 15:48

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Sporty jel nesto ozbiljnouser posted image

mi ako Bog da idemo 19 na Ciovo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

11.08.2012, 15:54

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: palachinken

Pa zar niste izvadili putničko osiguranje?

i mi uvijek vadimo osiguranje,s djecom nikad ne znasuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

11.08.2012, 15:56

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: bebacha

ma imala je 40 temperaturu, upala uha... nismo vadili putnicko...

clock-img

11.08.2012, 15:58

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

ma imala je 40 temperaturu, upala uha... nismo vadili putnicko...

da ste vadili sad bi vam vratili pare, imate pouku za ubuduce ,nazalostuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

11.08.2012, 16:02

clock-img

veki_aki

pencil-img

201

ljudi ima li ko da mi preporuci smjestaj u Zaostrogu a da je blizu plaze?Moze na pp i broj, cjena, treba mi za zadnju sedmicu u avgustu.Fala!!!

clock-img

11.08.2012, 16:28

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

a koliko kosta to osiguranje

clock-img

11.08.2012, 17:02

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Mi uzimamo putno osiguranje preko Sarajevo Osiguranja i cijena je 1.05KM po danu boravka. na licu mjesta uz pasos od djeteta uzmes, za par minuta sve gotovo.

A znam i da ima nesto preko socijalnog, ali ne sjecam se sada cijene, znam da treba malo vise hodanja i vremena da se dobije. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

11.08.2012, 17:47

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Mi aBd idemo u Živogošće, nisamo nikad tamo bili, znam da je malo mjesto, ali interesira me ima li kafić, prodavnica, kiosk s nobvinama, kakave su cijene u prodavnici itd

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

11.08.2012, 17:57

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

to pitaj Hanady.ona je tamo bila ove godine.ona kaze da tamo nema neki sadrzaja.e sad vjerovatno ima to osnovno

clock-img

11.08.2012, 18:22

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

to pitaj Hanady.ona je tamo bila ove godine.ona kaze da tamo nema neki sadrzaja.e sad vjerovatno ima to osnovno

e dobro si, gledala sam njeneo fotke na fb, sad se sjetih da je ona tamo bila. ma sadržaji mi apsolutno nikakavi ne trebaju, osim plaže, šljunka i novina user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

11.08.2012, 18:25

clock-img

hapymum

pencil-img

-28

Ima li iko neki kontakt i preporuku smjestaja uz more Podaca,Gradac,Zaostrog,Promajna,Baska Voda ili Zivogosce

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

clock-img

16.08.2012, 09:53

clock-img

idana_85

pencil-img

1752

Mi smo bili u Podacima, super je bilo, prlijepo, za porodicu i djecu. More cisto, plaza puna hlada, sve borovina, cesta daleko...ma prelijepo. Mi nismo bili bas uz more, ali pogledaj na netu upisi apartmani podaca u google imas link privatni smjestaj imad dosta ponude pa odaberi.

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

clock-img

16.08.2012, 09:55

clock-img

anidla

pencil-img

3683

Nama se smjesi jos jedan vikend na moru user posted image

od mm roditelji pitali nas zelimo li s njima 4 dana, naravno nisam odbila user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

16.08.2012, 10:07

clock-img

hapymum

pencil-img

-28

IZVORNA PORUKA: idana_85

Mi smo bili u Podacima, super je bilo, prlijepo, za porodicu i djecu. More cisto, plaza puna hlada, sve borovina, cesta daleko...ma prelijepo. Mi nismo bili bas uz more, ali pogledaj na netu upisi apartmani podaca u google imas link privatni smjestaj imad dosta ponude pa odaberi.

Hvala ti draga,nasli smo sinoc i dogovorili,mi idemo u podace godinama ali uvijek smo gore visoko,sad smo nasli na plazi aprtman(to je ona plaze bliza bristu) za 35 Eura bas sam se iznenadila.

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

clock-img

16.08.2012, 10:27

clock-img

mama75

pencil-img

2257

IZVORNA PORUKA: škorpija

Mi aBd idemo u Živogošće, nisamo nikad tamo bili, znam da je malo mjesto, ali interesira me ima li kafić, prodavnica, kiosk s nobvinama, kakave su cijene u prodavnici itd

Mi bili u Maloj Dubi (pored Zivogosca) i isli smo u Zivogosce u kupovinu jer kod nas bio samo mali granap, pijaca i restoran. U Zivogoscu imas kiosk, 2 prodavnice, restoran, kafic, ima cak i hotel. A blizu je Podgora (5-6km) ako ti zatreba veca kupovina. Mjesto je inace na pola puta izmedju Graca i Makarske, udaljeno po 20km od oba.

clock-img

16.08.2012, 10:38

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mama75

Mi bili u Maloj Dubi (pored Zivogosca) i isli smo u Zivogosce u kupovinu jer kod nas bio samo mali granap, pijaca i restoran. U Zivogoscu imas kiosk, 2 prodavnice, restoran, kafic, ima cak i hotel. A blizu je Podgora (5-6km) ako ti zatreba veca kupovina. Mjesto je inace na pola puta izmedju Graca i Makarske, udaljeno po 20km od oba.

a u koje živogošće ideš škorpijauser posted image
imaš živogošće gdje je hotel ninfa...tu imaš sve što nabrajamama75...
a u živogošću Blato gdje sma ja bila imaš jedna granap...imaš pijacu na rivi ...nekoliko stolova sa džidžama, kafića 4, restorana 2 ....
i trampolinu onu veliku za djecuuser posted image
iz blata najbliže je ić nazad do drvenika u konzum ili onaj njihov tomy ako trebaš nešto više nabavke...
il u kretanju prema tamo svatiš i kupiš odmahuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.08.2012, 10:54

clock-img

mama75

pencil-img

2257

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

a u živogošću Blato gdje sma ja bila imaš jedna granap...imaš pijacu na rivi ...nekoliko stolova sa džidžama, kafića 4, restorana 2 ....
iz blata najbliže je ić nazad do drvenika u konzum ili onaj njihov tomy ako trebaš nešto više nabavke...

Aaaa, vi ste u Blatu bili user posted image Ja mislila u onom veeelikom Zivogoscu. Kod nas nije bilo razglednica pa smo morali ici u "veliko" Zivogosce da kupimo. Nema ni ovih dzidza, ma milina prava.

clock-img

16.08.2012, 10:56

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Aaaa, vi ste u Blatu bili user posted image Ja mislila u onom veeelikom Zivogoscu. Kod nas nije bilo razglednica pa smo morali ici u "veliko" Zivogosce da kupimo. Nema ni ovih dzidza, ma milina prava.

mah milina nego šta...što manje dždiža to bolji odmoruser posted image
mrzim mami pare...user posted image
smao smo jednu noć u makarsku otišli...i ne sjećaju s ekkao treba a izbiše mi troje djece 360 kuna dok rekoh keks...
e reko dobro zamaptite kad ćete više makarsku vidjetuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.08.2012, 12:55

clock-img

felix

pencil-img

1166

mi smo zvali dvije zene , al nema mjesta ništa do 1. septuser posted image htjeli u tucepe ipak al nema , imal neko br . drugi da pokušamo kod dr. nazvati ......
il da idemo na " blint" a to mi se ne svidja ajojjjjjj bem ti .......!!!!!!

clock-img

21.08.2012, 12:56

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

felix ja nikad nisam skužila gdje ti živiš?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

21.08.2012, 13:42

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Zivogosce se sastoji od tri mjesta: mala Duba, Blato i Porat

Mi prosle godine bili u Poratu i ja ruznijeg mjesta u zivotu nisam vidjela, u njemu je taj hotel. Mjesto je svo u brdu, ima mala plaza sa tri drveta i hotelska plaza bez i jednog drveta, za setnju nista nije povezano tako da imas sveukupno za deset minuta setnje uzduz. Ima jedan granap, jedna pekara, jedna kafanica na plazi, i uz hotel na njihovoj plazi jedna kafanica, i dva restorancica.

znaci mjestu dajem -10

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

21.08.2012, 13:45

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Adana

Mi uzimamo putno osiguranje preko Sarajevo Osiguranja i cijena je 1.05KM po danu boravka. na licu mjesta uz pasos od djeteta uzmes, za par minuta sve gotovo.

A znam i da ima nesto preko socijalnog, ali ne sjecam se sada cijene, znam da treba malo vise hodanja i vremena da se dobije. :)

ovo preko socijalnog izadje na 8 km, s tim sto sa njim kad odes doktoru kao da imas njihovo osiguranje, a kad sa privatnim osiguranjima odes moras platiti pa ti oni naknadno refundiraju

hvala Hanady na uputstvu za osiguranje

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Zadnji članci

article-img