I mi nista ne znamo kad cemo sta cemo,al evo moji prijatelji otisli u nedjelju,nasli apartman 3min od plaze,gradac,spavaca soba,dnevna,kuhinja,trpezarija,wc,balkon, 30 eura....tako da kazu da se moze i dole naci
23.07.2013, 14:11
mamina princeza
1856
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
mama alma ...neces u promajnu ove godine? :) a sto se tice smjestaja zivogosce i okolina ako nadjes nestolijepo i povoljno molim te napisi ovdje... i nama treba nesto jeftino u makrskoj rivijeri al nesto kasnij ekraj avgusta -pocetak septembra.
hoćeš kontakt
posalji slala si mi prosle godine al nismo ... ne znam imam negdje garant u porukama al sibni mi dapitam za slobodna mjesta i cijene onako da znam :) ne znam ni j tacan datum godisnjeg posto mi je malo gutoovdje al bvala ako ne mogu otic 7 dana na godinji ....
24.07.2013, 14:18
elmar
5
Ja sam planirala na peljesac, pa cemo da vidimo sta bude. Drzim fige
24.07.2013, 18:18
Full Moon
534
Kakve su sanse da se nadje sta za kraci boravak, ono produzeni vikend, zna li iko jesu li raspolozeni davati apartmane na krace
25.07.2013, 10:15
Te_a
9
Ja sam bila vec u Dubrovniku, prelijepo je. Toplo preporucujem, i nadje se mjesto gdje nije bas preskupo da se jede.
25.07.2013, 10:17
damma
1281
mi rezervisali u orebicu, za 11.08.aBd.. prvi put idemo tamo..
25.07.2013, 10:19
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Kakve su sanse da se nadje sta za kraci boravak, ono produzeni vikend, zna li iko jesu li raspolozeni davati apartmane na krace
da pokušaš kod moj kontakta u Živogošću... pošto nama dozvoljava pordužene vikende :))) mi u avgustu jedan upisali :))) nije joj mrsko bilo
25.07.2013, 10:23
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: elmaL
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
mama alma ...neces u promajnu ove godine? :) a sto se tice smjestaja zivogosce i okolina ako nadjes nestolijepo i povoljno molim te napisi ovdje... i nama treba nesto jeftino u makrskoj rivijeri al nesto kasnij ekraj avgusta -pocetak septembra.
hoćeš kontakt
Hanady može li malo više podataka o tvom kontaktu i nas zanima isto, siti period i lokacija.
kontakt poslah na PP.. lokacija Živogošće, Blato... blizu plaže, apartmani čisti, uredni, novo sređeni, cijene nisu strašne...mislim nije ni džaba al teta je rođena sarajka i nije gladna :))) Šta te konkretno još zanima kaži...pričam što treba :)
25.07.2013, 10:48
tap3ah
358
Znate li može li se u Promajni dole na licu mjesta naći apartmanćić (nas dvoje i 2 male djeca) do 40 evrića???
25.07.2013, 10:48
Hannica
2920
Ja sam prosle godinee odlucila da ove godine necu ici na more. Prosle godine mi nije bas lako, a kontam da bi sad bilo jos teze jer su djeca prohodala. Ali opet nekako mi zao zbog djece da ne idem. Ja se stvarno umorim gdje god odem s njima. Mozda ipak odemo negdje poslije ramazana, da li imate prijedlog zaa neko mjesto pogodno za djecu i da smjestaj ima ves masinu?
25.07.2013, 10:52
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: tap3ah
Znate li može li se u Promajni dole na licu mjesta naći apartmanćić (nas dvoje i 2 male djeca) do 40 evrića???
možeš u septembru i oktobru, koliko hočeš , sada, čisto sumnjam, prosto ne mogu da vjerujem
25.07.2013, 11:58
tap3ah
358
IZVORNA PORUKA: mama_alma
možeš u septembru i oktobru, koliko hočeš , sada, čisto sumnjam, prosto ne mogu da vjerujem
A je li to iz prve ruke ... provjereno ili???
Mi kontali sutra na neviđeno dole .... pa da ne idemo u Promajnu ako nećemo naća za tu lovu smještaj??
25.07.2013, 12:01
Visnja RR
15102
ja sam gotovo sigurna da ima mjesta svuda.... gledaj one tete i čike pored ceste na ulazu u mjesto....
25.07.2013, 12:02
M kao Mama
5536
ja sam bila prtprošle godine van sezone, plačala 40 eura apartman, koji je u sezoni 60 eura, a jedan mali u prizemlju tako za dvoje je bio 30 eura, van sezone,
hoćeš broj ove moj ežene iz promajne pa vidi ima li kod nje šta slobodno, onaje pravo blizu plaže
25.07.2013, 12:03
ladyblue RR
1848
ma zaguglaj malo...sigurna sam da ćeš naci nešto...nije dole neka gužva
< Poruku je uredio ladyblue -- 25.7.2013 12:05:23 >
25.07.2013, 12:04
damma
1281
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja sam gotovo sigurna da ima mjesta svuda.... gledaj one tete i čike pored ceste na ulazu u mjesto....
i ja mislim da se moze krenut bez rezervacije..gledam od h drugarica na fb postavila slike tek dosli s mora pa nigdje nikog na plazi.. al opet zbog djece ja se bojim tako krenut..
25.07.2013, 12:06
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: damma
i ja mislim da se moze krenut bez rezervacije..gledam od h drugarica na fb postavila slike tek dosli s mora pa nigdje nikog na plazi.. al opet zbog djece ja se bojim tako krenut..
ja tako ne bih nikad.... i plaže nisu baš prazne..jesu manje posjecene nego prije...to sam primjetila roz prozor iz uata kad je u pitanju Gradac i Drvenik... ali ako neko već želi ići na slijepo sigurna sam da može naći nešto...nalazilo se i prošle godine kad je navala bila mnogo veća
25.07.2013, 12:27
damma
1281
IZVORNA PORUKA: damma
ja tako ne bih nikad.... i plaže nisu baš prazne..jesu manje posjecene nego prije...to sam primjetila roz prozor iz uata kad je u pitanju Gradac i Drvenik... ali ako neko već želi ići na slijepo sigurna sam da može naći nešto...nalazilo se i prošle godine kad je navala bila mnogo veća
ovi i jesu bili u Gradacu..znaci i ti si primijetila razliku.. mi smo rezervisali u orebicu, ne znam koliko je zlocesto ako naletimo na neki povoljniji apartman kad dodjemo dole aBd da se ne javimo na rezervaciju.. nesto bi mi bilo bezveze..
25.07.2013, 15:59
Alhemicarka
260
kontakt poslah na PP.. lokacija Živogošće, Blato... blizu plaže, apartmani čisti, uredni, novo sređeni, cijene nisu strašne...mislim nije ni džaba al teta je rođena sarajka i nije gladna :))) Šta te konkretno još zanima kaži...pričam što treba :)
Haj da čujem da se nekome i tamo sviđa. Meni je ono Blato katastrofa od mjesta, nema šetnice uz more, nema prodavnice kako treba, u nabavku išli u Makarsku. Bila jednom i nikad više. Jedino što tamo valja je plaža, ali takvih plaža puna Makarska rivijera.
25.07.2013, 16:11
veki_aki
201
Da li neko ima da preporuci neki smjestaj u Gradcu nas 2, djecak od 7g i bebara od godinu?Naravno nesto da nije mnogo skupo, kakav studio apartman ali da je na plazi sa hladom?Znam komplikovano zato i pitam po preporuci...
25.07.2013, 18:17
ena23
2131
Mi rezervisali apartman u Bolu (je l se tak okaze?) jedva cekam bajraaaam
25.07.2013, 19:01
Sandrich
122
Treba mi provjereno nesto...Brele,najdalje 100m od mora,apartman,muz ja i beba...ako neko ima kontakte,ili linkove bila bih mu zahvalna
25.07.2013, 19:15
Adana
2777
Pitanje za one koji su isli/ce ici na Crnogorsko primorje...
Mozete li mi reci cijene smjestaja onako okvirno ako nista? Sto soba, sto apartmana? Sada u sezoni...
Hvala!
25.07.2013, 20:05
ljiljo
578
samo da dodam i nase porodicno iskustvo, mi idemo u mjesto Loviste koje je idealno za malu djecu, apartmani su odmah uz plazu ima hladovine za bebe, pjesak je u vodi i moze se naci apartmani do 40 eura mi smo prezadovoljni a i nema guzve sto nama licno odgovara
25.07.2013, 20:30
Adana
2777
Pitanje za one koji su isli/ce ici na Crnogorsko primorje...
Mozete li mi reci cijene smjestaja onako okvirno ako nista? Sto soba, sto apartmana? Sada u sezoni...
Hvala!