writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

23.07.2013, 13:56

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

I mi nista ne znamo kad cemo sta cemo,al evo moji prijatelji otisli u nedjelju,nasli apartman 3min od plaze,gradac,spavaca soba,dnevna,kuhinja,trpezarija,wc,balkon, 30 eura....tako da kazu da se moze i dole naci

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

clock-img

23.07.2013, 14:11

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

mama alma ...neces u promajnu ove godine? :) a sto se tice smjestaja zivogosce i okolina ako nadjes nestolijepo i povoljno molim te napisi ovdje... i nama treba nesto jeftino u makrskoj rivijeri al nesto kasnij ekraj avgusta -pocetak septembra.

hoćeš kontaktuser posted image

posalji slala si mi prosle godine al nismo ... ne znam imam negdje garant u porukama al sibni mi dapitam za slobodna mjesta i cijene onako da znam :) ne znam ni j tacan datum godisnjeg posto mi je malo gutoovdje al bvala ako ne mogu otic 7 dana na godinji ....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

24.07.2013, 14:18

clock-img

elmar

pencil-img

5

Ja sam planirala na peljesac, pa cemo da vidimo sta bude. Drzim fige user posted image

clock-img

24.07.2013, 18:18

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Kakve su sanse da se nadje sta za kraci boravak, ono produzeni vikend, zna li iko jesu li raspolozeni davati apartmane na kraceuser posted image

clock-img

25.07.2013, 10:15

clock-img

Te_a

pencil-img

9

Ja sam bila vec u Dubrovniku, prelijepo je. Toplo preporucujem, i nadje se mjesto gdje nije bas preskupo da se jede.

clock-img

25.07.2013, 10:17

clock-img

damma

pencil-img

1281

mi rezervisali u orebicu, za 11.08.aBd..
prvi put idemo tamo..

2004.
2008.

clock-img

25.07.2013, 10:19

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Kakve su sanse da se nadje sta za kraci boravak, ono produzeni vikend, zna li iko jesu li raspolozeni davati apartmane na kraceuser posted image

da pokušaš kod moj kontakta u Živogošću...
pošto nama dozvoljava pordužene vikende :))) mi u avgustu jedan upisali :)))
nije joj mrsko bilouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

25.07.2013, 10:23

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: elmaL

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

mama alma ...neces u promajnu ove godine? :) a sto se tice smjestaja zivogosce i okolina ako nadjes nestolijepo i povoljno molim te napisi ovdje... i nama treba nesto jeftino u makrskoj rivijeri al nesto kasnij ekraj avgusta -pocetak septembra.

hoćeš kontaktuser posted image

Hanady može li malo više podataka o tvom kontaktu user posted image i nas zanima isto, siti period i lokacija.

kontakt poslah na PP..
lokacija Živogošće, Blato...
blizu plaže, apartmani čisti, uredni, novo sređeni, cijene nisu strašne...mislim nije ni džaba al teta je rođena sarajka i nije gladna :)))
Šta te konkretno još zanima kaži...pričam što treba :)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

25.07.2013, 10:48

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

Znate li može li se u Promajni dole na licu mjesta naći apartmanćić (nas dvoje i 2 male djeca) do 40 evrića???

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

clock-img

25.07.2013, 10:48

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Ja sam prosle godinee odlucila da ove godine necu ici na more.user posted image Prosle godine mi nije bas lako, a kontam da bi sad bilo jos teze jer su djeca prohodala.user posted image Ali opet nekako mi zao zbog djece da ne idem.user posted image Ja se stvarno umorim gdje god odem s njima. Mozda ipak odemo negdje poslije ramazana, da li imate prijedlog zaa neko mjesto pogodno za djecu i da smjestaj ima ves masinu? user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

25.07.2013, 10:52

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: tap3ah

Znate li može li se u Promajni dole na licu mjesta naći apartmanćić (nas dvoje i 2 male djeca) do 40 evrića???

možeš u septembru i oktobru, koliko hočeš , sada, čisto sumnjam, prosto ne mogu da vjerujem

clock-img

25.07.2013, 11:58

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

IZVORNA PORUKA: mama_alma

možeš u septembru i oktobru, koliko hočeš , sada, čisto sumnjam, prosto ne mogu da vjerujem

A je li to iz prve ruke ... provjereno ili???

Mi kontali sutra na neviđeno dole .... pa da ne idemo u Promajnu ako nećemo naća za tu lovu smještaj??

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

clock-img

25.07.2013, 12:01

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ja sam gotovo sigurna da ima mjesta svuda....
gledaj one tete i čike pored ceste na ulazu u mjesto....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

25.07.2013, 12:02

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

ja sam bila prtprošle godine van sezone, plačala 40 eura apartman, koji je u sezoni 60 eura, a jedan mali u prizemlju tako za dvoje je bio 30 eura, van sezone,

hoćeš broj ove moj ežene iz promajne pa vidi ima li kod nje šta slobodno, onaje pravo blizu plaže

clock-img

25.07.2013, 12:03

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ma zaguglaj malo...sigurna sam da ćeš naci nešto...nije dole neka gužva

http://www.makarskainfo.com/hr/promajna/apartmani-promajna.htm

< Poruku je uredio ladyblue -- 25.7.2013 12:05:23 >

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

25.07.2013, 12:04

clock-img

damma

pencil-img

1281

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

i ja mislim da se moze krenut bez rezervacije..gledam od h drugarica na fb postavila slike tek dosli s mora pa nigdje nikog na plazi..
al opet zbog djece ja se bojim tako krenut..

2004.
2008.

clock-img

25.07.2013, 12:06

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: damma

i ja mislim da se moze krenut bez rezervacije..gledam od h drugarica na fb postavila slike tek dosli s mora pa nigdje nikog na plazi..

ja tako ne bih nikad.... i plaže nisu baš prazne..jesu manje posjecene nego prije...to sam primjetila roz prozor iz uata kad je u pitanju Gradac i Drvenik...
ali ako neko već želi ići na slijepo sigurna sam da može naći nešto...nalazilo se i prošle godine kad je navala bila mnogo veća

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

25.07.2013, 12:27

clock-img

damma

pencil-img

1281

IZVORNA PORUKA: damma

ja tako ne bih nikad.... i plaže nisu baš prazne..jesu manje posjecene nego prije...to sam primjetila roz prozor iz uata kad je u pitanju Gradac i Drvenik...
ali ako neko već želi ići na slijepo sigurna sam da može naći nešto...nalazilo se i prošle godine kad je navala bila mnogo veća

ovi i jesu bili u  Gradacu..znaci i ti si primijetila razliku..
mi smo rezervisali u orebicu, ne znam koliko je zlocesto ako naletimo na neki povoljniji apartman kad dodjemo dole aBd da se ne javimo na rezervaciju..
nesto bi mi bilo bezveze..

2004.
2008.

clock-img

25.07.2013, 15:59

clock-img

Alhemicarka

pencil-img

260

kontakt poslah na PP..
lokacija Živogošće, Blato...
blizu plaže, apartmani čisti, uredni, novo sređeni, cijene nisu strašne...mislim nije ni džaba al teta je rođena sarajka i nije gladna :)))
Šta te konkretno još zanima kaži...pričam što treba :)

Haj da čujem da se nekome i tamo sviđa. Meni je ono Blato katastrofa od mjesta, nema šetnice uz more, nema prodavnice kako treba, u nabavku išli u Makarsku. Bila jednom i nikad više. Jedino što tamo valja je plaža, ali takvih plaža puna Makarska rivijera.

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

clock-img

25.07.2013, 16:11

clock-img

veki_aki

pencil-img

201

Da li neko ima da preporuci neki smjestaj u Gradcu nas 2, djecak od 7g i bebara od godinu?Naravno nesto da nije mnogo skupo, kakav studio apartman ali da je na plazi sa hladom?Znam komplikovanouser posted image zato i pitam po preporuci...

clock-img

25.07.2013, 18:17

clock-img

ena23

pencil-img

2131

Mi rezervisali apartman u Bolu (je l se tak okaze?) user posted image jedva cekam bajraaaam user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

25.07.2013, 19:01

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

Treba mi provjereno nesto...Brele,najdalje 100m od mora,apartman,muz ja i beba...ako neko ima kontakte,ili linkove bila bih mu zahvalna user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

clock-img

25.07.2013, 19:15

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Pitanje za one koji su isli/ce ici na Crnogorsko primorje...

Mozete li mi reci cijene smjestaja onako okvirno ako nista? Sto soba, sto apartmana? Sada u sezoni...

Hvala!

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

25.07.2013, 20:05

clock-img

ljiljo

pencil-img

578

samo da dodam i nase porodicno iskustvo, mi idemo u mjesto Loviste koje je idealno za malu djecu, apartmani su odmah uz plazu ima hladovine za bebe, pjesak je u vodi i moze se naci apartmani do 40 eura mi smo prezadovoljni a i nema guzve sto nama licno odgovara

20.01.2009 ispunile sve naše želje

02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna

clock-img

25.07.2013, 20:30

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Pitanje za one koji su isli/ce ici na Crnogorsko primorje...

Mozete li mi reci cijene smjestaja onako okvirno ako nista? Sto soba, sto apartmana? Sada u sezoni...

Hvala!

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

Zadnji članci

article-img