IZVORNA PORUKA: Alhemicarka
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
kontakt poslah na PP..
lokacija Živogošće, Blato...
blizu plaže, apartmani čisti, uredni, novo sređeni, cijene nisu strašne...mislim nije ni džaba al teta je rođena sarajka i nije gladna :)))
Šta te konkretno još zanima kaži...pričam što treba :)
Haj da čujem da se nekome i tamo sviđa. Meni je ono Blato katastrofa od mjesta, nema šetnice uz more, nema prodavnice kako treba, u nabavku išli u Makarsku. Bila jednom i nikad više. Jedino što tamo valja je plaža, ali takvih plaža puna Makarska rivijera.
ja ne znam dal pričamo o istom mjestu...a mislim da ne...ne znam otkuda meni ovo blato u nastavku...Mala duba je u pitanju...dal je to sad isto nemam ti pojma

al je svakako malo mirno mjesto ...pa do takvoga mjesta i ne očekujem neko ludilo za porvod jer to sa djecom i ne tražim baš
al ja gdje sam bila ima pordavnica koja radi dvokratno...
ima šetnja koliko i u malom drveniku...
nema puno skalamerija za djecu kao recimo makarska al ima ono kino za skakanje i 2-3 stola dragnulija tzv. mami para...restorani, kafići, koktel bar...krofne, kukurz, mala pijaca na samoj plaži ti štandovi...
za veću nabavku mi smo išli u veliki drvenik u market studenac jer je bliže nego makarska...
mislim sve naravno zavisi ko šta traži... da ti pravo kažem ja uspavam djecu, otvorim piće na tarasi i gledam ove koji šetaju jer mi je smještaj tik uz more...ne bi izašla da se sredim i šetam svako veče da mi ko plati...nemam ni potrebe vala nikako...a jednom šetnja, drugo veče skakutanje i treće večera to mogu i hoću i to mi nudi ova lokacija, ostale tarasa a one u dubookom snu :)
ja kada sma trebala šetanje od ponoći do zore išla sam na Hvar...
sa djecom meni je ovo idealan odmor...i prošle sma godine išla i ove...aBd planiram i iduće...
hlada na plaži, plaža blizu smještaja...
mislim šta će meni više ili manje sa djecom sitnom