IZVORNA PORUKA: teacher75
plaza jeste divna ali je prilaz grozan i za aute a bogami i za sici sa dvoje djece i skalamerijom za plazu. a slazem se da je nezgodno s onim jednim granapom, mi smo zbog toga jeli vani u restoranu jer u granapu nije bilo nista da se kupi a restoran skup i hrana bezveze.ima trgovina u stonu al nam se bilo mrsko voziti do tamo. nama je sve u svemu bilo lijepo u zuljani ali smo bili na gradskoj plazi na kojoj nema prirodnog hlada ali srecom nije bilo prevruce tada kad smo mi bili tamo pa nam nije bio potreban suncobran a lana je uzivala u sitnm pijesku i plicaku. ona te godine nije htjela nikako u more pa nam je i zbog toga vise odgovarala ta plaza nego vucine gdje je duboka voda i kamencici. ipak, ne znam da li bismo opet otisli tamo sada sa dvoje djece, najvise zbog tog granapa jer kuham na odmoru
Ma mi mamo i brod, ali smo autom ipak isli, nje nam se problem nikada bilo parkirati. A najlakse nam je autom bilo skalameriju prevesti. Voda je fenimenalna tamo, sve sitni pijesak i kakva duboka voda
Nikad se boje s djetetom na plazi nisam odmorila.
Ja sam vodila djecu nis one stepenice, imala sam jos jednu

, a mm duseke, torbe i sl.
U vodi sam je ostavljala samu, isla u tu kafanu jer ima tog poijeska i nema kud otici...
Spavala pod onm borovinom kao nikad.
Zato mij plus ide za zuljanu