writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

09.08.2013, 09:19

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: selebriti

A jel ima neki spisak sta se sve moze prenijeti preko granice

ima. meso i mlijecni proizvodi ne mogu nikakouser posted image a i dosta povrca ne smije se prenosit. npr. krompir

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

09.08.2013, 09:20

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ima ''standardni'' spisak za ulazak u zemlje EU

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

09.08.2013, 09:22

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

IZVORNA PORUKA: teacher75

ima. meso i mlijecni proizvodi ne mogu nikakouser posted image a i dosta povrca ne smije se prenosit. npr. krompir

Ma meni je sve za dijete bilo pod obavezno. Ne bih ja bez toga nema sanse.

Znaci 6l mlijeka, bebli hrana u prahu, griz, cokolesnik, ... Onda nezaobilani hipp spinat i sljiva i tako to user posted image banane, ...

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

09.08.2013, 09:29

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a sta ce mi to kad imam sve kupiti u klekuuser posted image tamo smo isli zadnje dvije godine zbog toga i zato sto je blizu.mada mi je i klek dosadio, dogodine cemo pametnije abduser posted image meni lana tada, kada smo isli u zuljanu nije voljela ni kupovne kasice ni cokolino i tako te stvari a ni mlijeko. jela je pomalo s nama u restoranu, pa sta pojede pojede. i ujutro joj pravila jaja i griz. mi smo tada bili samo 5-6 dana tako da se nisam toliko sekirala zbog njene hrane

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

09.08.2013, 09:30

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

griz, cokolesnik, teglice i tako te stvari kupim i ja ovdje, to je dozvoljeno. mislila sam na to da ne nosimo ostale nedozvoljene stvari- meso i tako touser posted image

clock-img

09.08.2013, 09:53

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

IZVORNA PORUKA: teacher75

:):):)
Komšije u apartmanu do nas su za 5 dana u onom picomatu ..... pa ja mislim janje i pol do dva ispekli i jedno vreću krompira :):)

.... a moja ženica strahovala zbog naših pašteta na granici :):)

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

clock-img

09.08.2013, 10:07

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

kod mene vise mm strahuje nego ja, kod njega sve mora biti po PS-u i po zakonuuser posted image

clock-img

09.08.2013, 12:23

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Ja nemam pojma zasto,ali svi kazu da je u Dubrovniku more brrrrrrr
Mi planiramo sljedece sedmice ici...a zao mi ako se opet ne okupamo

Zaova je dole i sinoc se culi kaze da je prehladnouser posted image

Ne pamtim da se takvo sto desilo odavno..i neku maglu je diglo jer je prehladno za ovo doba godine

clock-img

09.08.2013, 13:00

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

nikad more nije bilo tako "hladno" kao ove....

al mislim da je sada oko 25 -26 sto je sasvim ok...
ne vjerujem da ce nevrijeme koje dolazi dobaciti do Dubrovnika...

moja drugarica se vratila iz Slita prije 3 dana i kaže vani prži pa 25 stepeni mora djeluje jako hladno....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

09.08.2013, 13:09

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Mi idemo sljedeći petak, Budva ili Petrovac, vidjećemo još. user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

09.08.2013, 13:20

clock-img

mala86

pencil-img

2755

uh ja se bas rastuzi sa ovom hladnom vodom user posted image
ja bi se trebala u nedelju kupati u Splitu akobogda a ako bude hladno eto nas u ponedeljak kuci user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

09.08.2013, 13:24

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: mala86

uh ja se bas rastuzi sa ovom hladnom vodom user posted image
ja bi se trebala u nedelju kupati u Splitu akobogda a ako bude hladno eto nas u ponedeljak kuci user posted image

ne zezaj ...user posted image
pa 25-26 je extra voda...a u ponedjeljak nece biti vani 38 ili 40 nego oko 31-32.... pa će ti voda biti extrauser posted image

03.04.`08

clock-img

09.08.2013, 13:26

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

temperatura vode
http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=more_n

split vrijeme

http://m.accuweather.com/hr/hr/split/121161/weather-forecast/121161

03.04.`08

clock-img

09.08.2013, 13:30

clock-img

mala86

pencil-img

2755

dusa draga user posted image hvala puno bas si me utjesila

ma indjancu nece bit hladno,njemu nista nije hladno user posted image samo nek je voda

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

09.08.2013, 15:11

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

temperatura vode

Daj Boze da se zadrzi ovako topla...meni je sve prehladno ispod 25user posted image

clock-img

09.08.2013, 15:21

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

temperatura vode

Daj Boze da se zadrzi ovako topla...meni je sve prehladno ispod 25user posted image

ti si ko MM... njemu je sve ispod 27 hladno user posted image

03.04.`08

clock-img

09.08.2013, 15:24

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja vise volim malo hladnije more nego da je ko "pisaka"user posted image

clock-img

10.08.2013, 11:37

clock-img

magbi

pencil-img

294

Ja ne znam sta da radim da vodam dijete od 7 mjeseci po albaniji neda mi se a sad mi.je jos opcija zadar vidim imaju na plazi i.plavu zastavicu a nikad nisam bila jeli iko.od vas isao kakva su vam iskustva ima te broj apartmana ali da je odmah uz plazu

clock-img

10.08.2013, 13:38

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Koja je MIrela odavde uzela od mene kontakt za Živogošće...
rezrvisala okvirno rekla da olzi i da će se javiti i ne potvđuje rezeravciju niti se javlja na telefon...?user posted image
za ponedeljak sada koji dolazi????

gazdarica nema pojma šta dalje ...a ima ponudu za nove goste...
user posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 10.8.2013 13:40:32 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

11.08.2013, 20:55

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: magbi

Ja ne znam sta da radim da vodam dijete od 7 mjeseci po albaniji neda mi se a sad mi.je jos opcija zadar vidim imaju na plazi i.plavu zastavicu a nikad nisam bila jeli iko.od vas isao kakva su vam iskustva ima te broj apartmana ali da je odmah uz plazu

predivan je ali meni iskreno gradska plaza nije nesto pa pokusaj u PETRCANE gdje je fenomenalna-ima hlada,nije velika ali nema velike ni guzve niti se placa parking npr.a imas odmah uz plazu hotel i apartmane pa potrazi. To ti je 15 minuta voznje od centra Zadra,tako da ako se zazelite gradske setnje-nije daleko.
Ostala okolna mjesta - plaze su OK ali eto meni se svidjela ova u Petrcanima user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

12.08.2013, 11:26

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

Evo i ja da podnesem izvjestaj, mozda ce nekome biti korisno user posted image
Prije svega, isli smo preko ljubuskog i gruda na imotski i presli na granici Donji Vinjani. Zamalo je nismo profurali jer nismo ni skontali onu nasu granicnu kiosk kucicu, eto toliko o guzvi i cekanju na granicnim prelazima. Nije mi padalo na pamet da idem na doljane pored ove miline. Stigli smo sve skupa sa pauzom kod maksumica i jos dva tri kraca zadrzavanja za 4h..dakle, kome dijete spava u autu u cugu se moze stici ovim putem i za 3h..nema radara na cestama, nema guzve, ma super. Prosli smo kroz tunel onaj novi kroz Biokovo i direkt izasli na magistralu odakle je brela udaljena svega 10tak km. cijena prolaza kroz tunel je 20kn ili nesto manje od 3EUR.

nas je vrijeme super posluzilo, svaki dan sunce i vrucine sto je meni odgovaralo obzirom da mi treba toplo more zbog djeteta koje ne izlazi iz vode..dakle od 1.08. do 10.8. more je bukvalno bilo ko pisa i nisam se morala prethodno kvasiti kako bih se bucnula u more..ni mi ni dijete..nego odmah zaplivaj user posted image

mjest mirno, milina na plazi, nije pretrpana sto mi i odgovara...isli smo camcem na obliznje mjesto Vrulje..e to je fanazija...more, plaza i sami mi na plazi...more cisto ko suza..jedini pristup na to mjesto je camcem...

par veceri smo isli u makarsku na ona djecija cuda i skakaone i igraone...ostatak smo set_ali uz more i dva tri puta iznajmili biciklo i vozili se do baske vode sve uz more..dijete na sjedalicu i vozi..prekrasan osjecajuser posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

13.08.2013, 00:08

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: tap3ah

:):):)
Komšije u apartmanu do nas su za 5 dana u onom picomatu ..... pa ja mislim janje i pol do dva ispekli i jedno vreću krompira :):)

.... a moja ženica strahovala zbog naših pašteta na granici :):)

user posted image user posted image user posted image

najbolje ne nosit ništa nego otić u konzum ali veliki konzum jer razlika je u cjenama u malom konzumu uz plažu i velikom centru konzum.većina proizvoda je jeftinija nego kod nas.

clock-img

13.08.2013, 09:03

clock-img

entinte

pencil-img

869

zenice treba mi preporuka za crnu goru, trazimo apartman sa 2 spavace i dnevnim boravkom, da je blizu plaze i da ima hlada :) ako neko zna molim da mi javi...

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

clock-img

13.08.2013, 13:40

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Pozdrav user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio new mama -- 13.8.2013 13:43:46 >

A&V ~moje sve na svijetu ~