writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

13.08.2013, 13:45

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Nije mi prosla poruka nesto,uglavnom trebao bi mi kontakt za Gradac ili Drvenike,ako neko ima da mi poslje na PP,apartman me interesuje...user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

13.08.2013, 13:48

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

gdje im ataj veci konzum ... metkovic? ili gdje na putu za makrsku . i gdje ako je u metkovicu .?ja samo tamo znam merkator jel tu ili negdje drugo :) da se pripremim na vrijeme. mi idemo ako Bog da 1. septembra.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

13.08.2013, 13:51

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

gdje im ataj veci konzum ... metkovic? ili gdje na putu za makrsku . i gdje ako je u metkovicu .?ja samo tamo znam merkator jel tu ili negdje drugo :) da se pripremim na vrijeme. mi idemo ako Bog da 1. septembra.

konzum u metkoviću odmah preko puta pijace...prođeš merkator ...i gledaš istu stranu gdje i on

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.08.2013, 13:53

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

bolje ti je svrati u lidl, on je jetiniji a isto je u metkovicima. imas putokaze i usput je

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

13.08.2013, 14:02

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

konzum u metkoviću odmah preko puta pijace...prođeš merkator ...i gledaš istu stranu gdje i on

kad bi znala gdje pijaca al hajde ako je na glavnoj ulici naci cu ...a lidl je isto tu negdje ...jo jmi budemo uviejk nekako najnervoznije u metkovicu ne znam sto valjda cekas na granici djeca se probude ako su spavala i tu pocinje nervoza :) zato uvijek sve planove koj eimam s metkovicem promjenim hehe ... hajd valjda cu pronaci... ako je jeftinije onda s evala i ispalti malo istrpiti nervozu :)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

13.08.2013, 14:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

kad bi znala gdje pijaca al hajde ako je na glavnoj ulici naci cu ...a lidl je isto tu negdje ...jo jmi budemo uviejk nekako najnervoznije u metkovicu ne znam sto valjda cekas na granici djeca se probude ako su spavala i tu pocinje nervoza :) zato uvijek sve planove koj eimam s metkovicem promjenim hehe ... hajd valjda cu pronaci... ako je jeftinije onda s evala i ispalti malo istrpiti nervozu :)

pređeš granicu ideš glavnom cestom...kad porđeš merkator gledaj na lijevu stranu malo nakon njega je konzum...ima ulaz ulica siđe se dole...a preko puta je ulaz u pijacu vdijet ćeš stolove i ostalo...

moje sikutvo u ovom smislu je iz 6 mjeseca ove godine i konzum je bio jeftiniji do lid-a
imao veći izbor namjernica nama potrebnih...
K* proizvodi su jako povoljni i ima ih baš dosta dole po super povoljnim cjenama...
a povrat poreza s anjima nije mi bio poblematičan

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

13.08.2013, 14:40

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

nisam ulazila u njihov konzum al mi je drugarica koja ima kucu na moru i stalno ide tamo rekla da oni kupuju u lidlu i da je tamo najjeftinijeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

13.08.2013, 14:53

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

hanady sto se tice povrata poreza imal nesto posebno kako to ide? posto cu sigurno dole potrositi 100 KM na namirnice i dodatne gluposti koje uz to idu ako vec udjem onda mi nije za baciti njihov PDV jel tako? :) i gdje se vrsi povrat ...mozda si pisala ranije al hajd ponovi molim te :9

< Poruku je uredio mamina princeza -- 13.8.2013 14:56:39 >

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

13.08.2013, 17:40

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

hanady sto se tice povrata poreza imal nesto posebno kako to ide? posto cu sigurno dole potrositi 100 KM na namirnice i dodatne gluposti koje uz to idu ako vec udjem onda mi nije za baciti njihov PDV jel tako? :) i gdje se vrsi povrat ...mozda si pisala ranije al hajd ponovi molim te :9

ja za boravila na taj povrat a potrosili smo oko 100 kmuser posted image

clock-img

13.08.2013, 21:31

clock-img

magbi

pencil-img

294

ima li iko broj apartmana u zadru zaton mjestasce

clock-img

13.08.2013, 23:29

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: teacher75

nisam ulazila u njihov konzum al mi je drugarica koja ima kucu na moru i stalno ide tamo rekla da oni kupuju u lidlu i da je tamo najjeftinijeuser posted image

Lidl je puno jeftiniji..i Getro...uglavnom tu kupimo sta nam fali

clock-img

13.08.2013, 23:31

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Povrat poreza mozes uzeti,s tim da u toj prodavnici potrosis odmah oko 250 KM...mi pitali prosli put

clock-img

13.08.2013, 23:31

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja za boravila na taj povrat a potrosili smo oko 100 kmuser posted image

najamanje 740 KN mora se potrošiti to je 200 Km...

ja obišla i lidl i konzum sa digitronom...
znači namjernice koje sma ja kupovala jeftinije bile u konzumu tada...

princezo pitaš na kasi, daju ti popunjen formular i sve objasne

< Poruku je uredio Hanady RR -- 13.8.2013 23:32:15 >

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

14.08.2013, 14:17

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Ima li neko provjeren kontakt u Neumu, negdje sa privatnom plazom i sl.?

N&N

clock-img

14.08.2013, 14:20

clock-img

minja_

pencil-img

655

Treba li pOnemoc mm ako sa kcerkom prelazim granicu, ona ima pasos.

clock-img

14.08.2013, 14:23

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: minja_

da...opštinska

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

14.08.2013, 14:28

clock-img

minja_

pencil-img

655

Bi se zeznuleeeee, hvala ti puno!!!

clock-img

15.08.2013, 01:59

clock-img

milenium

pencil-img

6133

gdje im ataj veci konzum ...gdje na putu za makrsku .

na samom ulazu u makarsku,par metara prije prvih semafora,nemožeš promašit nikako,veličine kao 10 naših konzumauser posted image

clock-img

15.08.2013, 08:00

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

IZVORNA PORUKA: niki83

Ima li neko provjeren kontakt u Neumu, negdje sa privatnom plazom i sl.?

Imam ja, mi smo se vratili iz Neuma prije par dana i bilo nam je super, samo u Neumu su ogromne gužve i kapacietti skoro popunjeni, ali ipak provjeri. Vila Surdup, na bazi polupansiona cijena po osobi 60 Km, djeca do 6 godina gratis. Vila "Surdup" Neum

Primorska 140/1
NEUM , Bosna i Hercegovina 88390
Phone: 036/884 372
Fax: 033/233-500
E-Mail: hotelsaraj@hotelsaraj.com

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

15.08.2013, 08:04

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Elma hvala ti user posted image

N&N

clock-img

15.08.2013, 09:20

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

da...opštinska

mm je isao prosli vikend, nista mu nisu trazili..isao je sa Umcetom...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

15.08.2013, 09:53

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

da...opštinska

mm je isao prosli vikend, nista mu nisu trazili..isao je sa Umcetom...user posted image

ona je pitala treba li...punomoć neminovno treba ...
a sada dali će je nekome tražiti ili ne to je već drugo pitanje...
u svakom slučaju bolje je imati ako zatraže, naravno

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.08.2013, 10:09

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

Ma svasta nesto treba imati, ali samo vi udrite na druge granice prelaze tipa Crveni grm i Donji Vinjani i nemaš brige user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

15.08.2013, 10:51

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Gdje cete vi mjenjati novac.Ja nešto razmišljala da ponesem KM kažu da je dole povoljniji kurs.Ovi naši tapkaroši navodno uzeli fursati user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

15.08.2013, 10:55

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Gdje cete vi mjenjati novac.Ja nešto razmišljala da ponesem KM kažu da je dole povoljniji kurs.Ovi naši tapkaroši navodno uzeli fursati user posted image

Nama je žena u unicredit banci banci u šestom mjesecu na šalteru rekla da je bolje da dole dignemo na bankomatu ...
tako smo mi na bankomatu pred meraktorom u metkovićima podigli kuna po super kursu tada i boljem nego da smo kod nas na šaletru to uradili

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img