Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Posto sam od onih koje ovo ljeto nece na more a ipak se zele odmoriti jer baby no.2 uskoro stize, ja sam pronasla dvije fantasticne ponude, pa odlucih da podjelim. Mozda i neka od vas razmisli da jadran zamjeni brdskim ljepotama nase BiH. Mislim, more je more, ali kad se ne moze, ni valsic ni boracko jezero se ne cine losima:
vlasic:
boracko jezero:
27.05.2011, 21:29
M kao Mama
5536
Nedi, ma bit će vrijeme OK, raja se već kupaju, info iz prve ruke
29.05.2011, 11:54
mama2009
2192
mi smo rezrvisali u Podgri od 11.06, ako ne bude ok lady cemo da
29.05.2011, 12:14
lila25
638
ena23 kakve imas informacije vezano za Boracko jeli se ima gore iznajmiti smjestaj ? Nekad davno sam kampovala sa drustvom i bas extra priroda ljepota za odmoriti se.Ali nisam odavno isla da li su oni bungalovi u funkciji bas bi voljela jedan vikend gore provesti.Ako imas informacija sarni mi ili tu ili pp.pozzzz.
29.05.2011, 12:45
Anoniman
Mi reservisali u Brelima, jos malooooo i nadajmo se da ce nam biti lijepo vrijeme
29.05.2011, 15:07
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: sahara
Mi reservisali u Brelima, jos malooooo i nadajmo se da ce nam biti lijepo vrijeme
i mi rezervisali u brelima, ali mi idemo aBd početkom augusta..nadamo se da će nas poslužiti lijepo vrijeme i da neće biti gužvancije
29.05.2011, 22:18
M kao Mama
5536
IZVORNA PORUKA: mama2009
nema fule, podgora je predivno mjesto. Mirno u odnosu na Makarsku ili Tučepe, ali i živo u odnosu na Podace, Drvenik i slično.
Ja sam tamo provela jedan dio svog života i zaista me vežu prelijepe uspomene.
Plaže su odlične, imaš borovu plažu u drugom dijelu Podgore, tamo prema Tučepima. Gdje si rezerve smještaj.
29.05.2011, 22:22
Lady26
9177
IZVORNA PORUKA: mama2009
very funny.... samo da ti kazem da ja u sobe nisam ulazila , tj u to novo sto su radili....ti meni javi kako je Meni je odlicna reklama sto im je uvijek puno, i to vecinom stranci dolaze.... I da, sama si trazila broj nisam ti ja nista nudila - ovo je u moju odbranu....
< Poruku je uredio Lady26 -- 29.5.2011 22:31:24 >
29.05.2011, 22:24
teacher75
5394
i meni je podgora super
30.05.2011, 12:51
amy09
77
jel znate koliko se ove godine krecu cijene privatnog smjestaja,koja bi bila cijena koju bi vi dali za dvokrevetnu sobu 2 osobe plus dijete od 2 godine i 3 mjeseca...koliko bi vi dali za dan,znaci samo spavanje poz...i ako mi neko ima preporuciti mjesto da nije skupo privatni smjestaj da mi se javi u inbox i da mi br tel ili web stranicu,jer ne mogu se upustiti i krenuti na slijepoo...zelim bas odmor za dusu,da nije smjestaj preskup a cisto da je ako neko netso zna za preporucit sa malim djetetom bujrum pomozite mi i javite mi se ..
31.05.2011, 21:53
Anoniman
da vas pitam , da li ustajete izjutra rano da bi setali ili trcali pored obale i kakve su temperature sta bi trebala obuc ??? nisam nikad rano utajala al sada bih a kako gledam po filmovima obi nosaju jakne pa da pitam iskustva, savete
31.05.2011, 21:56
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: triputmama
da vas pitam , da li ustajete izjutra rano da bi setali ili trcali pored obale i kakve su temperature sta bi trebala obuc ??? nisam nikad rano utajala al sada bih a kako gledam po filmovima obi nosaju jakne pa da pitam iskustva, savete
ne pada mi napamet da trcim, ionako jedva ustanem kad me porbudi, nije mi nidocega
31.05.2011, 21:57
Anoniman
o.k ,mozda se javne neko sto je
31.05.2011, 22:02
R&T@
5982
Nema nista ljepse od ranojutarnje set_nje uz more
Tako mirno, tiho, cisto, a tek mirisi...uh...
Ne odgovorih: Da, svi nose neke tanke dukserice, vjetrovke jer je prilicno svjeze, a i zbog znojenja...
< Poruku je uredio tajra -- 31.5.2011 22:05:43 >
31.05.2011, 22:04
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: triputmama
Ako ustanes npr. oko 6h...radi rekreacije..onda mozes u tankoj majici dugih rukava, ja osobno nosim kratkih rukava, a ako trcis npr. da mrsas..onda gornji dio trenerke.
31.05.2011, 22:04
maja78 RR
4163
sta tebi znaci rano?
Ja ustanem u sest, nekad i prije i dok nije bilo A smo obavezno setali prije kafe, a sad na smjenu, jer A jos spava. Ako ides u julu i augustu a dobro vrijeme ne treba ti nista, ako juni i septembar neku skroz laganu majicicu mozes dugih rukava, ali bas laganu, mada ni to nekad nije potrebno
31.05.2011, 22:06
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
Nema nista ljepse od ranojutarnje set_nje uz more
Tako mirno, tiho, cisto, a tek mirisi...uh...
slažem s es atobom... ja sma i kao djeojka najviše voljela uatsti oko 6.30 ujutro i odem na rivu, prošetam jedno 45 min, kupim ako treba što za doručak, novine ili knjigu i pijem kafu i juss do 10 na rivi
i sa djecom sam obavezno rano zizlazila u šetnju ujutro...posebno ss mlsđom zsdnje 2 godine...jer sma naprosto svjež jutarnji morski zrak za njeh brohitis osjetila lijekom
ja oabvezno nosim dukes pamučni na more i jednu-dvije majice pamučne tanje dugih rukava...jutra znaju biti svježa...ali jako prijatna
< Poruku je uredio Hanady RR -- 31.5.2011 22:07:17 >
31.05.2011, 22:06
Skvo RR
4542
Ja sam gore napisala za trcanje..a za set_nju..mozda dugih rukava majicu...
< Poruku je uredio Skvo RR -- 31.5.2011 22:07:40 >
31.05.2011, 22:08
teacher75
5394
zene ja vam se divim kad ste u 6 raspolozene za set_nju a kamoli za trcanje. meni i ovo ustajanje u 7 i metiljanje po kuci do 8-9 jako tesko pada
31.05.2011, 22:09
maja78 RR
4163
IZVORNA PORUKA: teacher75
zene ja vam se divim kad ste u 6 raspolozene za set_nju a kamoli za trcanje. meni i ovo ustajanje u 7 i metiljanje po kuci do 8-9 jako tesko pada
probaj jednom, ali ne sa predrasudom kako si pospana, i izadji u mir i tisinu i udahni punim plucima i pogledaj sunce. evo i sama pomisao sad na to me ispunila srecom
31.05.2011, 22:12
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
probaj jednom, ali ne sa predrasudom kako si pospana, i izadji u mir i tisinu i udahni punim plucima i pogledaj sunce. evo i sama pomisao sad na to me ispunila srecom
uh jedva čekam...smao ovo mi treba
31.05.2011, 22:14
teacher75
5394
par puta sam poranila jos kao cura i bilo je stvarno lijepo, al sada ce to biti setnja sa vragolankom malom i nema tisine i mira, a kad mi pocne skakati po glavi a ja pospana uhhhhhh
31.05.2011, 22:16
Visnja RR
15102
ko rano rani cijeli dan zjeva
ja i na moru kasno lijezem a budim se za more kasno... u 8 a to je cik zore za mene
31.05.2011, 22:18
škorpija
6649
par puta sam poranila jos kao cura i bilo je stvarno lijepo, al sada ce to biti setnja sa vragolankom malom i nema tisine i mira, a kad mi pocne skakati po glavi a ja pospana uhhhhhh
bože sačuvaj, kakvo ranjenje na moru i trčanje, , imam prijateljicu koja kad ode na more navija sat u osam da stigne da obiđe sve što je zamislila. zvala jedne godien da idemo zajedno na more, reko hvala lijepo, na moru i godišnjem psavam koliko mi se spava, jedme kad mi se jede, idem na plažu ako mi se i kad ide itd
mi još ništa nismo našli, 15. avgusta sve zauzeto u pm. makarska rivijera ne dolazi u obzir, ne mogu te gužvancije, ali i pelješac je katastrofa, sve zauzeto što valja
31.05.2011, 22:18
Lady26
9177
Jedva cekam aBd ovo ljeto set_nju sa Lancikom To nece ni biti tako rano, oko 8 ako ostane ovaj tempo spavanja