cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

31.05.2011, 22:26

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Kad ides s djecom u pretrpano mjesto, kao sto je Gradac, moras poraniti da zauzmes mjesto u hladu, ispod boricauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

31.05.2011, 22:32

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Mi cemo aBd u podgoru a mama moja rani ujutro pa ce valjda biti vrijedna i naci nam mjesto na plazi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

31.05.2011, 22:32

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: tajra

Kad ides s djecom u pretrpano mjesto, kao sto je Gradac, moras poraniti da zauzmes mjesto u hladu, ispod boricauser posted image

eeee zato mi necemo u pretrpana mjestauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

31.05.2011, 22:34

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ko rano rani cijeli dan zjeva user posted image

ja i na moru kasno lijezem a budim se za more kasno... u 8 a to je cik zore za meneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

31.05.2011, 23:05

clock-img

Anoniman

izjutra oko zore more se isparava jod te je fino proset_at obalom i udahnut kakav cist vazduhuser posted image   zato bi ustala rano a to dal je pretrpano ne opterecujem se nadje se uvek negde mesta
ma ja se svake godine kanim al nikako da ustanem al sada se beban budi bas tako oko 5-6 sati pa mozda skocimo svi te ubijemo koji krug duz plazeuser posted image user posted image user posted image

P.S  Skvo i ostali hvala na savetima

< Poruku je uredio triputmama -- 31.5.2011 23:07:07 >

clock-img

01.06.2011, 09:48

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: mama2009

mi smo rezrvisali u Podgri od 11.06, ako ne bude ok lady cemo da user posted image

user posted image user posted image user posted image very funny....
samo da ti kazem da ja u sobe nisam ulazila user posted image user posted image , tj u to novo sto su radili....ti meni javi kako je user posted image user posted image
Meni je odlicna reklama sto im je uvijek puno, i to vecinom stranci dolaze....
I da, sama si trazila broj nisam ti ja nista nudila - ovo je u moju odbranu....user posted image user posted image

meni je samo bitno da je blizi plaza, da je cisto i to je to

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

01.06.2011, 09:52

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Valjda je blizu user posted image user posted image user posted image user posted image (rekao mi je M.)
Nisam se nikad kupala u Podgori....
A do set_alista samo se spustis cestom nema ni 100-200m, malo je niz brdo, nista strasno....
A cisto je, jer su skoro renovirali, ne znam koju si sobu rezervisala? Sprat je renoviran...

< Poruku je uredio Lady26 -- 1.6.2011 9:53:37 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

02.06.2011, 09:40

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

IZVORNA PORUKA: Nedi

Izvršili smo predrezervaciju za idući vikend u Tučepimauser posted image user posted image user posted image samo da nam bude lijepo vrijeme. A nadam se da ćemo na licu mjesta uspjeti pronaći smještaj i za juli

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prognoziraju kišu za vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2011, 11:05

clock-img

peky

pencil-img

105

mi cemo ove godine u Slano aBd...kao i prosle stim sto cemo ove godine u hotel a ne u apartman ko prosle... ne mogu sa bebom da kuham, cistim... hocu da se odmorim bar 5 dana :))))))))) user posted image user posted image

clock-img

02.06.2011, 11:14

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

podgora ima vise plaza, na strani gdje sirena) ima velika divna plaza, to je druga strana od hotela i onog tuzlanskog hotela.ona je ogromna i ima mnogo hlada ali vama je to daleko.

a tamo gdje salines tuzlanski je krkljanac uvijek bio ne znam kako je sada user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

02.06.2011, 11:27

clock-img

Đenifer

pencil-img

243

Naravno da idemo, polupansion, Drvenik, krajem juna.....nadam se da će nas vrijeme poslužiti.....user posted image user posted image

< Poruku je uredio Đenifer -- 2.6.2011 11:28:57 >

clock-img

03.06.2011, 08:15

clock-img

muzika28

pencil-img

62

IZVORNA PORUKA: Đenifer

Naravno da idemo, polupansion, Drvenik, krajem juna.....nadam se da će nas vrijeme poslužiti.....user posted image user posted image

Zna li neko gdje se moze vidjeti dugorocna - mjesecna vremenska prognoza?

clock-img

03.06.2011, 08:17

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ima li neko kontakt za apartman s klimom nedaleko od plaze u sreseru ili dracama?

clock-img

03.06.2011, 08:38

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

i mene zanima stranica sa dugorocnom vremenskom-ja sam nasla ali unaprijed samo 5-10 dana

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

03.06.2011, 08:39

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

ima na weather.com ali samo do kraja tekućeg mjeseca

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

03.06.2011, 08:39

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: helena_7

i mene zanima stranica sa dugorocnom vremenskom-ja sam nasla ali unaprijed samo 5-10 dana

ma ne mogu ti to nikad pogoditi tako daleko, sve i da nadjes

clock-img

03.06.2011, 08:54

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

ma zanm da ne mogu al eto kad krenem...da vidim otprilike - mada pretprosle godine sam bila nasla par dana prije puta i najavili uzas od vremena-a ja sta cu ,vec se i spremili,i odemo a ono.vrijeme ne moze biti ljepse!user posted image
navecer padne kisa,malo rashladi,preko dana vruće,lijepo vrijeme,...

clock-img

03.06.2011, 08:56

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

weather.com

IZVORNA PORUKA: palachinken

meni prikaze samo do 12-tog user posted image

clock-img

03.06.2011, 08:56

clock-img

muzika28

pencil-img

62

IZVORNA PORUKA: palachinken

na weather.com ima prognoza za 10 dana, a za ostatk mjeseca samo prosjecne temp (prethodne godine) user posted image  valjda necu biti bas peh da bude ovako sucmurasto vrijeme

clock-img

03.06.2011, 09:03

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

meni ne prikaze ni prosjecno-samo crtice budu user posted image

clock-img

03.06.2011, 09:08

clock-img

muzika28

pencil-img

62

clock-img

03.06.2011, 09:17

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

nema za Zadar  user posted image -mislim na te prosjeke

clock-img

03.06.2011, 09:20

clock-img

muzika28

pencil-img

62

E zao mi je... sto ides u Zadar... user posted image

clock-img

03.06.2011, 09:21

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mi smo prosle godine isli oko 26.juna i prvih par dana smo hodali u dugim rukavima i duxericama, padala je malo kisa i naravno nismo se mogli kupati. ali mi s,o uzivali ipak u setnjama i morskom zraku, bili smo 7 dana i od toga se pola nismo kupali, tek zadnja 2-3 dana je bilo fino toplo, mada je more bilo malo hladnije. lana je bila mala pa se nije kupala osim u bazencicu

clock-img

03.06.2011, 10:05

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: muzika28

E zao mi je... sto ides u Zadar... user posted image

user posted image odoh negdje drugo gdje imaju prosjeke user posted image

Zadnji članci

article-img