cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako hoćete???

clock-img

03.06.2011, 10:27

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: teacher75

mi smo prosle godine isli oko 26.juna i prvih par dana smo hodali u dugim rukavima i duxericama, padala je malo kisa i naravno nismo se mogli kupati. ali mi s,o uzivali ipak u setnjama i morskom zraku, bili smo 7 dana i od toga se pola nismo kupali, tek zadnja 2-3 dana je bilo fino toplo, mada je more bilo malo hladnije. lana je bila mala pa se nije kupala osim u bazencicu

ja prosle godine bila od 01. do 23. juna i kupala se svaki dan, vrijeme bilo fenomenalno, i zadnji dan kad smo trebali krenuti za Sarajevo naoblacilo se

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

03.06.2011, 10:28

clock-img

Lady26

pencil-img

9177

Plakalo more i nebo za vama user posted image ....

Ps neces me tuci Majo, jel de, ja sam tebi draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 3.6.2011 10:29:16 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

clock-img

03.06.2011, 10:34

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

mi idemo ako Bogda 10. valjda ce biti ok vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma kako god da bude  nas tri cemo da se odmorimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

03.06.2011, 10:34

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

05.06.2011, 14:51

clock-img

Adana

pencil-img

2777

IZVORNA PORUKA: helena_7

i mene zanima stranica sa dugorocnom vremenskom-ja sam nasla ali unaprijed samo 5-10 dana

OVDJE nije losa vremenska prognoza... Nije bas sad mjesecima unaprijed, ali je dobra. :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

05.06.2011, 14:59

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

Ova prognoza je super .. mada inace vjerujem prognozama iskljucivo do 7 dana:)

Mi mso prolse godine isli od 10-17 na more i bilo je pravo super vrijeme bolje nij emoglo , more taman navece toplo Dz je spavala u kratkim rukevima navece u kolicima i nije me uopste bilo strah jer vjetra skoro nije ni bilo.

Sad idemo aBd 18. vjerovatno Sibenik mada nista nije sigurno jos. Juni je uvijek varljiv zato ja gledam da u blizini ima neki hotel gdje se moze koristiti unutrasnji bazen da imamo sta raditi .. mad ameni na moru nije nikad dosadno.  Bila sam u martu sad i pravo mi lijepo bilo samo setnja i disanje onog lijepo zraka .....

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

05.06.2011, 14:59

clock-img

sanela.asja

pencil-img

735

Mi 09.07 idemo pa kad bi sikire padale user posted image user posted image user posted image user posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

clock-img

07.06.2011, 13:46

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Ima li ko kakav prijedlog za Baske Vode,Tucepe ili Podgoru da mi preporuci,user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

07.06.2011, 14:11

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

aBd trebali bi od 15.-22.07. user posted image  

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

07.06.2011, 14:16

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Adana

IZVORNA PORUKA: helena_7

i mene zanima stranica sa dugorocnom vremenskom-ja sam nasla ali unaprijed samo 5-10 dana

OVDJE nije losa vremenska prognoza... Nije bas sad mjesecima unaprijed, ali je dobra. :)

ova je do sad najbolja stranica! Uh kad ja idem tad je najvruce! blago nama! user posted image

clock-img

07.06.2011, 14:22

clock-img

reallove

pencil-img

5807

mi idemo nigdjeuser posted image user posted image provest cemo ljeto na Mrtvom moru,sto se mene tice moze i bazenuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

07.06.2011, 14:24

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: reallove

mi idemo nigdjeuser posted image user posted image provest cemo ljeto na Mrtvom moru,sto se mene tice moze i bazenuser posted image

provest cu ljeto na vikendici u bazenu (ako Krivaja ne bude za kupanje) loveci ribu i rostiljati...ponekad user posted image ...a moze i corbak sta fali user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

07.06.2011, 14:27

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: koka i po

IZVORNA PORUKA: reallove

provest cu ljeto na vikendici u bazenu (ako Krivaja ne bude za kupanje) loveci ribu i rostiljati...ponekad user posted image ...a moze i corbak sta fali user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

07.06.2011, 14:30

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ja davno rezervisala...
Brela od 14 do 23.07.
i jedva cekam... nista mi ne moze tako napuniti baterije kao more...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

07.06.2011, 14:33

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

višnja znaci i ti ces se kuhati! user posted image

clock-img

07.06.2011, 14:34

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: new mama

Ima li ko kakav prijedlog za Baske Vode,Tucepe ili Podgoru da mi preporuci,user posted image

mi idemo ako Bogda u petak u Podgoru javim ti utiske user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

07.06.2011, 14:35

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

jock user posted image
ljudi kod kojih idem u sklopu kuce imaju restoran sa extra klopom u neogranicenim kolicinama... ja sam lijena zena a na moru pogotovo user posted image

a oni su bas nagodni i posebno vole djecicu ...njima se stalno nude neke juhice i sta god pozele... a moja asja nista nece user posted image

03.04.`08

clock-img

07.06.2011, 14:39

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

jock user posted image
ljudi kod kojih idem u sklopu kuce imaju restoran sa extra klopom u neogranicenim kolicinama... ja sam lijena zena a na moru pogotovo user posted image

a oni su bas nagodni i posebno vole djecicu ...njima se stalno nude neke juhice i sta god pozele... a moja asja nista nece user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ma bona ne mislim na kuhanje,nego na vrucinu! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2011, 14:42

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

ne volim toliko namakanje i cvrcanje na suncu...koliko vecernje setnje pored mora...onako preplanula i namazana .....aaaaaa odoh malo da sanjarim user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

07.06.2011, 14:45

clock-img

Anica1

pencil-img

102

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja davno rezervisala...
Brela od 14 do 23.07.
i jedva cekam... nista mi ne moze tako napuniti baterije kao more...

Obozavam Brela, predivno mjesto, plaze sve za 10

clock-img

07.06.2011, 14:46

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Meni je opet jutro najdraže! Redovno se nadignem u 7, dok ostatak ekipe spava, i idem po novine i jutarnju kaficu kraj mola, gradić se polako bude, ribari istovaraju školjke i ribu, svježe, mirno, mirisno, ma neka druga dimenzija.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

07.06.2011, 14:47

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

aaahahahaha...ma ja sam vrlo disciplinovana na moru kad je to kuhanje/cvarenje u pitanju... od 9>30 do 11>30 na plazi pa u hlad na tarasi ispred sobe sve do 5... pa opet naplazu do 19 ... ne idem ja radi cvarenja i boje jer to i ne smijem zbog zdravlja a i nije zdravo ni za koga...

mene kad se vratim s mora pitaju a gjde sam to bila jer budem skoro ista kao i kad odem... user posted image

al volim onaj osjecaj rahat s pamecu na moru

< Poruku je uredio Visnja RR -- 7.6.2011 14:48:22 >

03.04.`08

clock-img

07.06.2011, 14:48

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: palachinken

Meni je opet jutro najdraže! Redovno se nadignem u 7, dok ostatak ekipe spava, i idem po novine i jutarnju kaficu kraj mola, gradić se polako bude, ribari istovaraju školjke i ribu, svježe, mirno, mirisno, ma neka druga dimenzija.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    tacno mogu zamisliti i mirise osjetiti

clock-img

07.06.2011, 14:49

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

ne volim ni ja...i ja odaberem hladovinu,samo sto ja ne volim ni vracanje u sobu - tako da sam u hladu ali cijeli dan na plazi-ja i odspavam malouser posted image ,al vidjet cemo ove godine hocu li odspavati pored malog cvrcka!user posted image

clock-img

07.06.2011, 14:51

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

user posted image user posted image user posted image user posted image  stipnu me rak user posted image ..
umijte se djeco...ova voda je zdrava user posted image

Zadnji članci

article-img