Cestitke, mila
Isha, hvala Bogu da je dobro proslo

A za zgaravicu nikad nije rano
lala, ja sam se vracala oba puna nakon 42 dana, a E sam dojila 6 mj, L 15mj. Izdojim mlijeko i ostavim mami da joj da... Moze stajati i u frizideru i u zamrzivacu, imas one avent spremnike... S tim da kad sam puno izdajala sa E, dobila sam hiperlaktaciju i mastitis, pa je to bilo gadno. Ako ne mozes na poslu izdojiti negdje, kad ti je vrijeme dojenja, ne znam da li bih ti preporucila... Ja sam kad nisam mogla u vrijeme dojenja izdojiti ostavljala mami AD da joj da, i odrzali smo 15 mjeseci dojenje, bilo bi jos da nisam ostala

... Nisam pametna sta da ti savjetujem.
MAM, baby bonus je super stvar. Odneses bebinu zdravstvenu knjizicu u DM, daju ti odmah paket pelena mali pampers je bio nama... I onda dobijas svakih pola godine na adresu neku knjizicu o njezi beba, zavisno od uzrasta, i knjizicu kupona sa finim popustima na baby asortiman u DM-u... Nije losa stvaru uopste. Meni su posljednju poslali kad je L imala godinu i po.
Pcelice, a ne smijes canesten za tu candidu? Meni se cini da sam ja uzimala sa L canesten i da je proslo.
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms