IZVORNA PORUKA: NandaT
Leena znaci valja mi se strugat svaki dan
Mom2B meni je donekle normalno da ne trazi svaki dr da se urade brisevi odn da ne daju svakoj trudnici da radi. Ja sam briseve radila prije trudnoce i bili su uredni. Dr me pregleda vaginalno svaki put i nisam tokom cijele trudnoce imala nikakav sekret tako da mislim i oni svakoj trudnici pristupaju individualno.
A isto tako znam za slucajeve da doktori daju da se urade brisevi i odmah propisu vaginalete a kad stignu nalazi, brisevi uredni. To mi je bas bezveze.
NandaT, ne moras bona, prva ti je beba, nece to tako ekspresno, stignes se i istusirati i srediti kad krene aBd
mom2be, ja isto drugi put sama uradila privatno, ali hB i na moje iznenađenje, čista su bila oba brisa i vaginalni i cervikalni.
Elastigirl, tebi bas osjetljiva koža

Ma ja mogu cim god, nego slabo trpim bol, pa se tesko nakanim
Znaci i ti na vrijeme jutros

Ja sam samu sebe iznenadila
A
kako su zene prije mi je hit... Realno, ima i sada zena koje bi se mogle na polju poroditi i nastaviti raditi... Moja komsinica dvije rodila kcerke u kuci i kaze da joj je bilo sega, da je nista nije boljelo, nikakvih komplikacija.. S druge strane, gotovo pa sigurno mogu tvrditi da nismo bile u bolnici kada sam se prvi put porađala, ne bismo se bas provele ni E ni ja..
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms