writing-img

RE: Fondant

clock-img

23.12.2010, 21:34

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

user posted image za pumica muzica...
Kaze moja T. :Kako lijepo lane..."

P.S. Ja dilam sluz vanzemaljcauser posted image user posted image user posted image
Treba li kome?user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

23.12.2010, 21:39

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

puma super torticauser posted image user posted image user posted image user posted image                                                                   

Cuj sluz vanzemaljcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.12.2010, 21:41

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

IZVORNA PORUKA: puma

e draga moja, ja ovdje u ovoj kasabi kad upitam za prehrambene boje gledaju u mene kao da sam pitala "imate li vanzemaljske sluzi"... user posted image user posted image user posted image user posted image

nego evo moga remek djela...
nemojte se smijati jer prvi put radim od marshmallow bombona a i u skripcu sam s vremenom pa sam malo zurila...

user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ova torta je bas orginalna

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

23.12.2010, 22:48

clock-img

mrvicaa

pencil-img

80

Puma fenomenalno,svaka cast.
Ove mase za prekrivanje torti bas ti idu,juce sa  zelatinom,danas  sa bombonama,ma ko da ih radis cijelu vjecnost.

clock-img

23.12.2010, 22:49

clock-img

puma

pencil-img

478

ehhhhhhhhh jos da nabavim glicerin... ma hajde user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2010, 08:05

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

puma super ti je tortica user posted image user posted image user posted image
moze li mi neko objasniti kako napraviti masnu od fondanta i hoce li biti problem da ona stoji oko torte okrugle(valjda cete shvatiti sta zelim da kazem)user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

24.12.2010, 12:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.12.2010, 12:17

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Iman u tušu je najbolji izbor boja, a bude i u merkatoru i drugim velikim trznim centrima

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

24.12.2010, 12:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.12.2010, 18:06

clock-img

Nejrica

pencil-img

351

Bravo pumiceeeee!Prekrasna je!user posted image user posted image user posted image
Moram i ja da se pohvalim sa mojoj prvom fondant (marshmalow) torticom!user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Nejrica -- 24.12.2010 18:07:49 >

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

clock-img

24.12.2010, 21:45

clock-img

Trnoruzica

pencil-img

478

Evo vam novi zadatak, za one koje su se vec ustelile sa "obicnim" fondantom user posted image user posted image

http://www.minjina-kuhinjica.com/fondam-i-gum-pasta/torta-fondam-i-gum-pasta/mermerni-sareni-fondan/

clock-img

24.12.2010, 21:53

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Ovo je bas superuser posted image

clock-img

24.12.2010, 22:09

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Drage zene, sta vam je vise...user posted image user posted image user posted image user posted image
Hopasno mi nabijate komplekse....user posted image user posted image user posted image

Ovo samo "pise" ljubomora iz mene....

Super ste mi!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

28.12.2010, 14:03

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Ja sam zene hairli zavrsila i napravila rodjendansku tortu za svoje zlato. Ja sam prezadovoljna kako je ispala a i svi ostali su bili odusevljeni. user posted image
Evo  je :

user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

28.12.2010, 14:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Amrino

Ja sam zene hairli zavrsila i napravila rodjendansku tortu za svoje zlato. Ja sam prezadovoljna kako je ispala a i svi ostali su bili odusevljeni. user posted image
Evo  je :

user posted image

svaka castuser posted image user posted image

clock-img

28.12.2010, 14:12

clock-img

Anoniman

Amrino,i treba da budeš prezadovoljna....torta je super,mogu misliti kako se slavljenik obradovao... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2010, 14:52

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

amrino woooooow

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

28.12.2010, 15:00

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Amrino preprepredivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.12.2010, 15:04

clock-img

mummy

pencil-img

251

Amrino torta je prekrasna, svaka čast.
Mojoj curici se bliži rođendan i ja bi pravila baš nešto ovako, na sprat.
Koju si tortu pravila i da li si koristila kalupe????
Imam onaj najveći, sad moram nabaviti srednji, jel' tako?!

clock-img

28.12.2010, 15:21

clock-img

mišur

pencil-img

1329

Amrino,

Svaka čast!!!!Extra izgleda!
Ja sam prošle godine Luki pravila Tomicu, a ove godine ćemo Jurićauser posted image
obzirom da sam pravi duduk za torte i ukrašavanje , samu sebe sam iznenadila kako mi je dobro Tomica ispaouser posted image
Valjda kad se radi sa ljubavlju....

Koju si tortu pravila? Pitam zbog težine, jer vidim da su dvije?

clock-img

29.12.2010, 10:33

clock-img

saso

pencil-img

143

Evo  je :

user posted image

Amrino draga ovo je supeeeer,sve pohvale user posted image user posted image
A sada more pitanja user posted image

gsde si kupila velike kalupe,male kalupe,boje,i koji je sastav torte-mislim koja je torta u pitanju?

"Najusamljenije mjesto na svijetu je ljudsko srce u kojem nema ljubavi."

Kikica - mamino malo pile :)

clock-img

29.12.2010, 10:35

clock-img

saso

pencil-img

143

Iskreno,da pohvalim sve zenice.Zene torte su vam svima super,bas ste vrijedne i trudite se.
Ja jos nisam nikad ni probalauser posted image

"Najusamljenije mjesto na svijetu je ljudsko srce u kojem nema ljubavi."

Kikica - mamino malo pile :)

clock-img

29.12.2010, 10:35

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

Amrino torta prekrasnauser posted image user posted image i da se pohvalim da sam i probala mmm pravo ukusna pravi si majstoruser posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

29.12.2010, 10:36

clock-img

Anoniman

kupis jedan kalup...veci...a za druge manje uvijek mozes uzeti neku serpu...tako su prije torte praviliuser posted image ...samo pazis da nema plasticne rucke...ofkorz...

clock-img

29.12.2010, 10:41

clock-img

10 mart 2009

pencil-img

458

Evo  je :

user posted image

Ženoooooooooo ruke ti se pozlatile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img