Posudu sa unutrašnje strane obložiti prozirnom folijom i ostaviti je da viri iz posude. Piškote, jednu po jednu, umakati u toplo mlijeko i redati u posudu po zidovima, ali i po dnu. Obložiti cijelu posudu piškotama. Npraviti dva fila: Bijeli fil: 1/2 litra vrhnja za kuhanje staviti da provrije i dodati 300 grama bijele čokolade.Kada se fil potpuno ohladi dodati 200 grama omekšal...og putera. Tamni fil: 1/2 litra vrhnja za kuhanje staviti da provrije i dodati 300 grama tamne čokolade. Kada se fil potpuno ohladi dodati 200 grama omekšalog putera. U posudu u kojoj se nalaze piškote naizmejnično dadti bijeli pa tamni fil. Na vrh staviti piškote i prekriti fil u potpunosti, a zatim folijom koja je virila iz posude. Staviti u frižider nekoliko sati. Zatim, odmotati foliju sa vrha,. podmenuti ravni tanjir i naglo okrenuti posudu. Dekorisati štaub šećerom i kakaom.

Kad si je uspjela napraviti???
Neki dan gledam ovaj recept kod onog holandjanina na 24KITCHEN

