Rose,
, mozemo osnovati drustvo malih i velikih skorpija, haman nas je najvise, ako se ne varam i Dzenana je skorpija
Dzenana, da cu sve od sebe, ali sumnjam:(... Naime, radila sam ovih dana, (i danas cu), bas do kasno, pa se mama smorila, ne bih joj i sutra ostavljala esmu, a nemam kome drugom... Ako sta skontam, javim ti, ako ne, opet ti se javim da pozelim srecu!
Dubravka, ne trebaju djeci jastuci do godine, a opet, ova moja ne bi zaspala bez jednog malog jastucica nema sanse... Ne znam ni kada ni ko joj ga je dao, ali od tada, nema spavanja bez njega... Jednom je mm u 1:oo am isao po njega kod moje mame, jer smo ga zaboravilli, a ona nema sanse da zaspi bez njega. Mi isto Esmu stavljamo u vrecu, ispod pidzama, samo ne stavljam joj kapicu od 2. mjeseca nikako, osim ove zimske kad idemo vani, pamucne sam sve podijelila... Prije sam stavjala i onda me svi napali, kao: hajde ti spavaj sa kapom, ako mozes... ali,opet, kod mene je plinsko grijanje, da su toplane i ja bih i dalje stavljala kapu vjerovatno.
Eto, odoh raditi, ljubite djecicu!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms