Zdravo drage moje!
Dubravka, vjerovala ili ne, htjela sam napisati i da beba moje najbolje prijateljice ima isto krpicu, ali kontam nju ne znate... I sada citam tvoj post, stvarno generacijski, njena mala je rođena 21.9., ali nije u Koševu, nego u Vojnoj
Amela, mašAllah! Pa kod tebe puno novosti
. Čestitam i na poslu i na diplomi! I da, shokran, wa Sara helwa zaye el 3sal
Jelena, javim ti se, nisam sigurna za sutra, ali izgleda da slijedecu sedmicu ne radim, pa mozemo kad god! Hajde mi, molim te, samo posalji broj mobitela u pp ili na fb, onaj moj blesavi mob. jos na servisu, esma ga dokrajčila, a svi mi brojevi u njemu
. U svakom slucaju, ako ne sutra, onda sto prije, vala jedva cekam da ponovo vidim moju drugaricu Anušku, a Boga mi, i tebe! A hvala ti na komplimentima od ovog malog nemirka... Danas je nanu polomila! A ako iko na svijetu ima zivaca to je moja mama, cijeli dan je trcala za njom po kuci, zato se nadam da je slijedeca sedmica slobodna, jer ako budem radila kao ovu, mama ce i mene i esmu izbaciti na glavacke kad joj dođemo da je čuva
Lejla80, mogu misliti kako si se prepala! Ako ti se to opet desi, da znas, kada se dijete gusi tečnošću samo mu treba podići obje ruke iznad glave i odmah dođe do daha, to mi je rekla jedna doktorica. Moja se Esma zna zacenuti kada plače, jednom je poplavila sva dok je dosla do daha, ja poludjela, tresla se sva, nisam osjecala noge satima poslije... Srećom, znala sam šta trebam raditi, jer mi je i sestra imala običaj to raditi kada je bila beba, pa sam se sjetila sta su moji radili...
Iman, vala nek si i ti svratila, nigdje te
... Bas me razocaraste sa onim martom, reci N. da bi ga mogla Esma ugristi ako ne dođete, a sada ima 6 zubića, meni je onaj prst zeznula sa samo 2, pa nek se on još jednom preračuna
A ti, strina, imaš pusu od ove svoje ovdje što "nije što je tvoja"
Samedi, divne su vam nove slicice na fb!
Ladyblue, pa nisam ti celava, mamo, sto lagiš!? Kako je medena, mašalla, ne urekla se!!!
Mirkica, i tvoj je dječak medić pravi, ove sličice bebica mi popraviše dan odmah!
Idacha, još uvijek je "tata", sada me nerviraju njih dvoje, imaju performans, on pita: Ko rodio Esmu?, a ona mu kaže: tataaa! i tako sto puta na dan i nikad im ne dosadi
. Utješi ti mene s ovim, i ja Arminu stalno govorim: tebe zove
. Ljubi nam vršnjaka, a Tarika nam mazi puno, puuuno!
Ljubim vas i bebice, odoh se malko odmoriti, Esma već spava (nije smorila samo nanu, nego i sebe
)
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms