Hello drage moje,kako ste mi? Vidim svasta sam nesto propustila
Prvo,Amelaaaa draga cestitam na svim dogadjanjima,ne zamjeri
Zoe,pa otkud da dobijete i vi Pikovit? Uh... Hvala za kompliment
Aida.,ima li te gdje? Bebacha,sta nam je s Aidom,nema jej pravo dugo ili sam ja nesto opet propustila
Leena,Esmica je prekrasna,avatar je wow a i svi ostali avatari,ja nikako da se nakanim da promijenim svoj...
Nejra jos kaslje ali manje,zato iz nosica rijeka curi,ne stignem sve ni izvuci,najvise izadje kad je na stomaku,sto voli u zadnje vrijeme. Jutros je prvi put pala s kreveta,srecom na tepih pa se nije puno udarila. Probudila se u pola 6,place,niije se htjela smiriti i ja je izvadim iz krevetica i stavim do sebe na krevet,tad se smirila i zaspala. I ja sam zaspala,kad odjednom cujem TUP a onda maaaaa,njaaaaa,poce plakati,pala s kreveta,dosla s vrha kreveta na kraj i prevrnula se,podignem je i pocnem gledati ima li krvi ili cvoruge kad doleti mm iz druge sobe i on cuo ono TUP i odmah skonto sta je bilo,sreca eto pa se nije udarila ozbiljnije. Inace ne znam kako je to uspjela,ne puze,nego se prevrce,kad hoce da nesto dohvati ona se prevrce pa dohvati ali da puze jok... Jutros smo malo probali kuhanog zumanca i nije joj se bas svidjelo,ma ko i sve ostalo...juce je fino jela i taman se ja obradovala da je pojela normalnu kolicinu kad povrati sve,haman joj bilo previse...
Uh blago vama,ja dobila odmah poslije 40 dana i onda sve redovno,nisam ta sretnica da ne dobijam,doduse dojila sam samo mjesec
Ni mi se ne mazemo nicim,osim po guzi kad se malo zacrveni i to bepanthen kremom,namazem je nekad nakon kupanja Nivea mlijekom ali posto je kod nas kupanje trauma i jedva cekamo da se zavrsi i da se obuce onda to cesto preskocimo,sve je u redu dok ne polijem glavicu,ona se brcka normalno,uziva ali kad dodje glava na red,muko moja,hoce da iskoci da pobjegne iz kade cupa i nogama i rukama,uvijek mi je mora neko drzati da joj kosu operem,onda pocne vristanje i zacenjivanje ma uhh,kupanje mi je najgore,gledala sam na netu nekakav bokal sa jednom ravnom stranicom koja se postavi na glavu tako da voda ne moze ici niz lice,ali nisam to nigdje vidjela kod nas da se ima kupiti...
Mirkice,Ishak je med medeni,de mi reci imas li vec snahu,ako nemas da ti ovu moju utrpam
Sara,nek si nam navratila,gledala sam Ariana,pravi je medic,sto muci tako mamu s hapom,joj joj,bice puc puc po guzi
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45