PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada ovo su mi komšije
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: isabella haj brzo kakva ideja za rucak neznam vise sta bih pravila nemam ideje nikakve,,, ja cu pitu bundavnjacu njammmmmmmmmmmmmmmm mmmmm kakva je to pita felix ? tikvara ili pita od tikve predpostavljam i ne volem je jeste da noa bas ta ja je volem puno
IZVORNA PORUKA: felix
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: isabella haj brzo kakva ideja za rucak neznam vise sta bih pravila nemam ideje nikakve,,, ja cu pitu bundavnjacu njammmmmmmmmmmmmmmm mmmmm kakva je to pita felix ? tikvara ili pita od tikve predpostavljam i ne volem je
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: isabella haj brzo kakva ideja za rucak neznam vise sta bih pravila nemam ideje nikakve,,, ja cu pitu bundavnjacu njammmmmmmmmmmmmmmm mmmmm kakva je to pita felix ?
IZVORNA PORUKA: MALA1994
IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: isabella haj brzo kakva ideja za rucak neznam vise sta bih pravila nemam ideje nikakve,,, ja cu pitu bundavnjacu njammmmmmmmmmmmmmmm mmmmm
IZVORNA PORUKA: isabella haj brzo kakva ideja za rucak neznam vise sta bih pravila nemam ideje nikakve,,,
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa MALA ti si meni tako simpaticna, samo se smijes. a ja kada vidim ovaj tvoj avatar pomislim na komuniste "smrt fasizmu, sloboda narodu" ne znam sto a breskvice sta su ti pecenjke?
IZVORNA PORUKA: noa MALA
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa MALA ti si meni tako simpaticna, samo se smijes. a ja kada vidim ovaj tvoj avatar pomislim na komuniste "smrt fasizmu, sloboda narodu" ne znam sto a breskvice sta su ti pecenjke? kakve komuniste pu pu de se malo bolje zagledaj Rozi pokazuje nesto drugo
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: Breskva Sijelo počelo ja sam krala pečenjke, šljive, kruške, dudove, jagode i maline prevod za hercegovce kukuruz,šljive,kruške,murve,jagode i maline a kolac gđo Breskva izgleda lijepo al haj stavi sliku orginala
IZVORNA PORUKA: Breskva Sijelo počelo ja sam krala pečenjke, šljive, kruške, dudove, jagode i maline
Čuj dud-murva kolač gđo noa je imao foto sešn i unikat je
IZVORNA PORUKA: samedi IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: felix IZVORNA PORUKA: isabella haj brzo kakva ideja za rucak neznam vise sta bih pravila nemam ideje nikakve,,, ja cu pitu bundavnjacu njammmmmmmmmmmmmmmm mmmmm kakva je to pita felix ? tikvara ili pita od tikve predpostavljam i ne volem je jeste da noa bas ta ja je volem puno Sorry moram se ubacit da pitam ovu Felix gdje bona nadje tikvu ja je danima trazim toliko mi je jede pita a nemaaaa
IZVORNA PORUKA: samedi
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa MALA ti si meni tako simpaticna, samo se smijes. a ja kada vidim ovaj tvoj avatar pomislim na komuniste "smrt fasizmu, sloboda narodu" ne znam sto a breskvice sta su ti pecenjke? kakve komuniste pu pu de se malo bolje zagledaj Rozi pokazuje nesto drugo ma ti si komunjara u dusi...dzaba ti sve
izvinite drugarice noa nemojte tako protiv drugova komunista. a vidim ja jeste da imam dioptriju ali mene asocira na njih sta cu... _____________________________Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
IZVORNA PORUKA: Breskva Čuj dud-murva kolač gđo noa je imao foto sešn i unikat je
IZVORNA PORUKA: MALA1994 izvinite drugarice noa nemojte tako protiv drugova komunista. a vidim ja jeste da imam dioptriju ali mene asocira na njih sta cu...
dadada novi avatar ti je presladak _____________________________Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
dadada jesil ti stavila onu anketu trebal nama Bosancima švabska ruka tako nekako
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa MALA ti si meni tako simpaticna, samo se smijes. a ja kada vidim ovaj tvoj avatar pomislim na komuniste "smrt fasizmu, sloboda narodu" ne znam sto a breskvice sta su ti pecenjke? kakve komuniste pu pu de se malo bolje zagledaj Rozi pokazuje nesto drugo ma ti si komunjara u dusi...dzaba ti sve hoces da se ćeramo do javne opomene-opet
IZVORNA PORUKA: Breskva dadada jesil ti stavila onu anketu trebal nama Bosancima švabska ruka tako nekako
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa MALA ti si meni tako simpaticna, samo se smijes. a ja kada vidim ovaj tvoj avatar pomislim na komuniste "smrt fasizmu, sloboda narodu" ne znam sto a breskvice sta su ti pecenjke? kakve komuniste pu pu de se malo bolje zagledaj Rozi pokazuje nesto drugo ma ti si komunjara u dusi...dzaba ti sve hoces da se ćeramo do javne opomene-opet ne bih da zakuhavam, a moRe biti da sam ja komunjara u dusi pa me podsjeca na njih
noa što ti skype ne radi de bona malo ga aktiviraj
vidis kako se ja i mala razumijemo
IZVORNA PORUKA: Breskva noa što ti skype ne radi de bona malo ga aktiviraj
noa e odoh vam spavati
IZVORNA PORUKA: dadada noa e odoh vam spavati
IZVORNA PORUKA: MALA1994 vidis kako se ja i mala razumijemo dusa moja draga
noa jao avatara ne mjenjaj ..to si ti Borate moj
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: Breskva noa što ti skype ne radi de bona malo ga aktiviraj a sta vas to dvije preko skypea sto ja ne smijem cuti...ha?...ha? evo me ko lady i jelena
Odgoj djece nikako nije lagan, ali mnoge stvari u djetinjstvu utječu na to kakvo će dijete biti k...
Odgoj, razvoj i njega
Snažne volje i duboko emotivne, majske bebe imaju svoje šesto čulo koje im pomaže da sigurno kora...
Sve o bebama
Zbog uticaja biologije i psihologije, i mame i bebe osjećaju se zadovoljnije kada zajedno spavaju.
Iako bi se sve donedavno smatrale „starim mamama“, žene starije od 40 godina sve češće postaju ma...