PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: Breskva noa što ti skype ne radi de bona malo ga aktiviraj a sta vas to dvije preko skypea sto ja ne smijem cuti...ha?...ha? evo me ko lady i jelena
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Breskva noa što ti skype ne radi de bona malo ga aktiviraj
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada noa e odoh vam spavati u ova doba spavati
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: dadada noa e odoh vam spavati
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: Breskva noa što ti skype ne radi de bona malo ga aktiviraj a sta vas to dvije preko skypea sto ja ne smijem cuti...ha?...ha? evo me ko lady i jelena ama hoce Breskva da gleda kako profesionalac pravi kolace džaba joj recepti
IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada noa e odoh vam spavati u ova doba spavati nazderala sam se...kad bih vam rekla sta sam sve pojela sad nebiste mi vjerovale ...zimami ...ipak ja ne zivim u kaliforniji
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: Breskva noa što ti skype ne radi de bona malo ga aktiviraj a sta vas to dvije preko skypea sto ja ne smijem cuti...ha?...ha? evo me ko lady i jelena isto sifre- ono za ono ....
IZVORNA PORUKA: MALA1994
noa, avatar ti je ekstra. kaze mm s kojim se ti to brkom dopisujes _____________________________Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
IZVORNA PORUKA: MALA1994 noa, avatar ti je ekstra. kaze mm s kojim se ti to brkom dopisujes
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: dadada noa e odoh vam spavati u ova doba spavati nazderala sam se...kad bih vam rekla sta sam sve pojela sad nebiste mi vjerovale ...zimami ...ipak ja ne zivim u kaliforniji joj šuti i ja sam se najela pa onda jos zdjelu trešanja pojela sve me boli izgleda da cu i ja na BB prodavati ove xs stvarcice
dadada party brejker
ovo je najneozbiljnija tema na RR, vi majke malodobne djecice ccc _____________________________Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
IZVORNA PORUKA: MALA1994 ovo je najneozbiljnija tema na RR, vi majke malodobne djecice ccc
imam ja jedan konstruktivan prijedlog kako potrositi te kalorije viska _____________________________Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 ovo je najneozbiljnija tema na RR, vi majke malodobne djecice ccc a jedno vrijeme je bila baš dosadna ja nisam nikako svracala
IZVORNA PORUKA: MALA1994 imam ja jedan konstruktivan prijedlog kako potrositi te kalorije viska
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 imam ja jedan konstruktivan prijedlog kako potrositi te kalorije viska jel ja
ja se moram malo utegnut i trbuse stesat ...al mi nešto mrsko vazda me vi zapričate
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 imam ja jedan konstruktivan prijedlog kako potrositi te kalorije viska jel ja dadada je izgleda otisla da potrosi te kalorije, ali je ona fina pa necejavno da prica, a i ti bi mogla
IZVORNA PORUKA: Breskva ja se moram malo utegnut i trbuse stesat ...al mi nešto mrsko vazda me vi zapričate
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: MALA1994 imam ja jedan konstruktivan prijedlog kako potrositi te kalorije viska jel ja dadada je izgleda otisla da potrosi te kalorije, ali je ona fina pa necejavno da prica, a i ti bi mogla eto spava mi se,odoh i ja
IZVORNA PORUKA: noa IZVORNA PORUKA: Breskva ja se moram malo utegnut i trbuse stesat ...al mi nešto mrsko vazda me vi zapričate a zamisli da se jos ja priheftam na skajp
ma hajmo sacekati N_N i Jelenu sad ce one
Moje dijete još nije zaspalo < Poruku je uredio Breskva -- 18.5.2011 0:19:12 >
IZVORNA PORUKA: Breskva Meni još dijete nije zaspalo
Odgoj djece nikako nije lagan, ali mnoge stvari u djetinjstvu utječu na to kakvo će dijete biti k...
Odgoj, razvoj i njega
Snažne volje i duboko emotivne, majske bebe imaju svoje šesto čulo koje im pomaže da sigurno kora...
Sve o bebama
Zbog uticaja biologije i psihologije, i mame i bebe osjećaju se zadovoljnije kada zajedno spavaju.
Iako bi se sve donedavno smatrale „starim mamama“, žene starije od 40 godina sve češće postaju ma...