boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.9.2012 15:18:02)
|
Pozdravljam svoje zenice i odmah da se pozalim da je ovaj rezim ishrane samo na izgled lak, ali zahtjeva puuuno planiranja unaprijed zenama koje rade [sm=smiley23.gif] Ja sva nikakva danas, grlo me steglo, vodu salijevam u sebe ali mi bas nikako ne prija. Jutros pojela dvije kriske crnog s pastetom, uzinala jabuku, rucala crnu kiflu sa sjemenkama i evo opet uzinam jogurt, rucak nece biti idealan .. nesto na brzinu i s nogu sto vjerovatno ukljucuje ugljikohidrate, ali eto nisam stigla sinoc kuhati [sm=smiley21.gif] Kao sto rekoh, moram se fakat uozbiljiti i planirati unaprijed. Bebice i ja imam jedan vazan dogadjaj za manje od mjesec dana i bas, bas, BAS bih voljela imati barem 5kg manje do tad, ali vidis kako sam neozbiljna [sm=zardeva.gif] sama sebe se stidim. A i prikljucila sam se ovoj temi da bih se natjerala dosljednosti, no za sad jos nisam zadovoljna sobom. Reallove, mene zagledaju i mjerkaju mi stomak da vide ima li "sta novo", a mene nekad bas huja uhvati pa samo kazem "Nisam trudna, debela sam!" A u stvari, mogu biti ljuta samo na sebe zbog toga [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|