RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.10.2012 17:03:24)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ti poznajes svoje tijelo najbolje.
Ne znam zasto, al zamisljam te ko vrlo malu zenicu, skroz nisku i skroz mini, tamno plave duge kose, i malih plavih ociju. [sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif]
Niska da,ali kad kazem da sam 1.62,svi kazu ne izgledam tako. Ovo ostalo si fulala skroz [sm=jezicek.gif].

Galicia -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.10.2012 17:05:58)

Ja volim da fulam. [sm=jezicek.gif]

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.10.2012 17:07:16)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Ja volim da fulam. [sm=jezicek.gif]

Zastitni znak [sm=smiley36.gif].

Galicia -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.10.2012 17:09:23)

Mah, i za sebe sve mislim da sam niska. Godinama kontam kako sam ko patuljak, jer svi u mojoj familiji su pravo visoki. Medjutim 167 i nije nisko. A za kg, i tu fulam godinama, sve kontam ma nemam ja puno, nemam puno, dok ne stanem na vagu, onda mi ko samar dodju brojke.

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.10.2012 9:09:13)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Cosmo, bona , bolje da si okrenula jelovnik naopako[sm=smiley36.gif]
Možda da pojedeš "jači" doručak, ovako ogladniš , pa kasnije navališ ( bar se ja tako zeznem)

To znam MicoTico al sta cu kad me navece fata kriza [sm=smiley19.gif]

Evo jucerasnjeg menija:

D:fitnes zitarice sa ab kulturom vocnom
U:par mandarina
R:makarone sa tunjevinom i kukuruzom
V: isto (ostalo od rucka)

Vodeeeeeeeeeeeeee, 2 zelena caja i par kafa sa mlijekom.

Od danas se moram uozbiljiti [sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.10.2012 10:17:07)

Jutric...
vikend, vikend [sm=lev.gif][sm=smiley29.gif]
Nemam vam sta reci, razumijete me [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.10.2012 10:20:44)

IZVORNA PORUKA: canim

Jutric...

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.10.2012 14:17:38)

IZVORNA PORUKA: canim

Jutric...

[sm=smiley36.gif]

zato lijepi umjereni ponedjeljak[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.10.2012 8:02:28)

Uh da nam je nekako prespavati vikende [sm=jezicek.gif]

Juce sam bila "dobra"!

D: jaja i kriska farmera
U: mandarine
R: fasirane snicle, prasa sa rizom i kriska farmera
V: 2 fasirane snicle

vodaaaaaaaaaa, 2 zelena caja i par kafa sa mlijekom!

Nadam se da cu ovako disciplinovano i dalje i da ce u petak biti barem 500 gr u minusu [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.10.2012 12:44:13)

eh upravo to, da nam je prespavati vikende [sm=smiley36.gif]

Ja sam juce cini mi se bila fina [sm=smiley24.gif], malo je bilo vise UH ali dobro je nije bilo slatkisa, samo sto nisam imala neki raspored obroka, nahladjena sam, pa sam nikakva i neda mi se razmisljati sta cu kad jesti [sm=smiley11.gif]

Sto se tice minusa, meni vikendi uvijek dohakaju [sm=smiley18.gif], ja uvijek u pon izadjem sa nekim plusicem i onda u toku sedmice skinem taj plusic i malo odem u minus i eto...eh da prespavam vikende ja bih vec bila na zeljenoj kilazi.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.10.2012 13:31:33)

Evo i mene zenice...Ja sam jos uvijek na istoj kilazi,vagala se jutros.. ne vjezbam evo 4 dana jer sam dobila,ne mogu.. sinoc isla kupila sebi odjece nesto.. mm kaze,bolje mi je bilo kad si bila debela,ovako svako malo daj odjecu,a meni drago kupovati,kad vidim onako,probam,sve mi moze,milina[sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.10.2012 13:47:03)

hello zenice

jucer sam bila srednje fina hahahah

d: kafa i tops(3-4)[sm=smiley9.gif] mama dosla pa obicno bude malo ujutro i zezne me jer ja trcim da poradim dok je tu i sl pa ne jedem redovno

eh onda zvao mm i pitao sta cu rucati a ja malkice ogladnila pa sam rekla
r: petica cevapi u pola somuna s puno luka i kasiku domaceg kajmaka uz to[sm=smiley36.gif]

eh onda sam skontala ako tako nastavim da nisam fina pa sam kuhala jagnjece meso(ostalo od proslog kurbana mali komad, mm ne jede pa ni ja nisam kuhala) i napravim pire

tako da sam
V:pire, solo kuhano jagnjece meso, i 1 kriska hljeba

a mm sam spremila piletinu u curry sosu s dosta vrhnja i bila sam fina nisam to masno jela[sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.10.2012 13:48:49)

ah da pila sam dosta domaceg kompota[sm=bravo.gif]

skuhala domace jabuke i puno crnog goridzja i malo secera i pravo je fin i uzinala sam pomalo kospica od tikve

a DANAS:

d: crna kahva, i okrajak hljeba s piletinom u curry sosu(ostalo malo od sinoc) al posto je dorucak malo sam se pocas_tila i 2 case kompota[sm=smiley1.gif]

za R: planiram neko povrce na maslinovom ulju, vidjecu jos sta

a za V planiram domacu supicu pilecu skuhati posto mi je N prehladjena da je malo okrijepi a izapodne najvise papa cvrstu hranu

i kupila sam razev hljeb[sm=bravo.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.10.2012 13:58:29)

dinasa, mama2884, graziella GDJE STEEEE>????

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.10.2012 18:58:12)

Ej cure moje!
Bila sam dobra s obzirom na silne kolače koje sam pravila ovih dana. Da se razumijemo, jela sam ih i ja , ali znatno manje nego što bi inače, pa eto to kao dođe da sam bila dobra[sm=smiley5.gif][sm=smiley29.gif]
Uglavnom, malo sam se opet uhvatila sobnog bicikla, pa ćemo vidjeti rezultate.

senjorita -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.10.2012 22:35:52)

izgleda da nam vrijemw ne valja za mrsanje, cim se svi slabije javljaju :-)
mene veceras zeznu pica,jos debela bila, masna :-( inace nisam bila losa ovih dana, nadam se pola kilice manje :-) red cokolade sam pojela, ali opet sam zadovoljna stoje samo red, sto nije vise.
ne idem redovno u nabavku, dalkeo mi,pa me to zezne, da izadjem svaki dan lakse bi bilo, uvijem kupis svjeze namirnice, voca...

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.10.2012 9:09:15)

O jucerasnjem danu necu ni pisati [sm=smiley19.gif] do podne i nekako al od podne [sm=smiley21.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.10.2012 9:45:11)

HELLO ZENE

evo i mene, jucer je dan protekao PREMA PLANU uglavnom, nisam povrce kuhala a jesam pilece krilce s rizotom pojela umjesto toga

ugl zadovoljna sam, nadam se i danas nekom umjerenom meniju aBd[sm=bravo.gif]

Graziella -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.10.2012 21:00:46)

Evo i ja da se javim,ustvari pohvalim,da nista slatko okusila nisam pa...ne pamtim odkad(ne pikam sutliju[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]).sinoc utakmica,svi picu i keks i kikiriki a ja jabuke gulim...a i nova vaga me voli izgleda[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image],pokazuje manje.pouka je naravno:bitna je cvrsta odluka da se smrsa,i samo tako ces uspjeti!

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.10.2012 21:04:40)

Bravo Graziella! Kad odoliš dok svi oko tebe jedu "zabranjeno", onda si na pravom putu!

Graziella -> RE: Mršajmo zajedno ! (17.10.2012 21:14:44)

Lakse se i osjecam,evo me "letim"po kuci,a ne ono kad se natrpas svega pa nizasta si,nemozes sa kauca da se pomjeris

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.10.2012 8:22:53)

Grazziela [sm=bravo.gif] super

Meni je moj Dr. savjetovao da izbjegavam max. slatkise a ako mi se bas nesto slatko jede da pojedem pola pudinga ili sutlije i sl. uglavnom da je kuhano s mlijekom tako da super da si uzela samo sutliju, ja nisam poslusala savjet dr. pa sam sebi uvela slatki dan [sm=jezicek.gif] a ako imam vise slatkih dana onda mi se i ovo mrsanje oduzi [sm=smiley36.gif] kao sad npr [sm=smiley26.gif]

Reallove sta da radim s kosom uzasno mi opada [sm=smiley13.gif]

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.10.2012 8:25:29)

Evo pokusavam da se vratim na pravi put u strahu od sutrasnjeg vaganja [sm=smiley1.gif]

D:virsle, pavlaka i kriska hljeba
U:par ˇdijetalnih" keksica
R:teleca djigerica i pire krompir
V: tost sa sirom i salamom

voda, zeleni caj i kafe sa mlijekom......

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.10.2012 11:46:47)

haj zene

evo i mene jucer sam bila relativno fina jela sam i pila: domaci kompot,crna kahva, nes kahva, 2 jaja preprzenih s malo salame i kasikom mladog sira, 2cokolipsa(N je puno nervozna pa sam se preznajala od nosanja i osjecala slabost pa sam smazala cokolips), pohovani patlidzan i domaca kokosija supa(kod mame) s nemasnom pavlakom, kolac spanski vjetar(tanka snita), malo kospica od tikve domacih, i domaci sok od grozdja eto[sm=bravo.gif] i mandarine i 0,5 l nemasnog jogurta u toku dana(umalo zaboravih)[sm=smiley36.gif] uglavnom je bilo rasporedjeno na 3h nisam imala obilnih obroka ni prejedanja a dosta sam se kretala[sm=bravo.gif]

danas

d: 250gr vocnog jogurta, i crna kahva

r(planiram): guska i rizoto, i supu raskuhati od mesa od guske

Emica_sa -> RE: Mršajmo zajedno ! (18.10.2012 11:50:03)

Bebice,guska[sm=zmeden.gif]odskle ti guska[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>