RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.10.2012 13:19:20)

[sm=jezicek.gif]

senjorita -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.10.2012 13:47:27)

to za kosu i opadanje, stres je vala odkad rodis djete, nema spavanja nema rahat zivota :-) i ja sam isto cula za fitoval, pa sam i koristila jednom nekutecnost sjecam se, ali nisam bila redovna.
aa za kilice :-) trenutno 72.3, sto je 800 grama manje od prosle sedmice :-)
kako nisam pila vodu i slabo jela vice, a dosta hljeba, super sam .
eh taj bajram...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.10.2012 14:21:35)

Ja sam koristila nekakav sampon od tahirovic curekot, nije mi pomogao, doduse samo sam 2 puta njime oprala, vjerovatno treba duze.
Ja inace stalno mjenjam sampone, toliko tih sampona ima u ponudi a ja volim svaki da isprobam.

Sto se tice sisanja, sisam se svako 2-3 mjeseca, jedino kad sam se porodila nisam se osisala mozda 6 mjeseci ali tad mi se nije dalo da ostavljam bebu radi frizera [sm=smiley36.gif]

Juce sam igrom slucaja upoznala jednu zenu i kroz pricu skontam da je frizerka eh rekoh ti mi trebas [sm=jezicek.gif] i rekla sam joj za problem ona isto nema neki poseban savjet, kaze nemoj puno mjenjati sampone i ima neka tecnost u apoteci da se kupi protiv opadanja kose. [sm=zmeden.gif]

Vidjet cemo jos dermatolog sta ce reci.

Sto se kilica tice [sm=sad.gif] ja sam toliko neozbljna, da mi je upola ozbiljnost kao prva dva puta kad sam mrsala super bi bilo.

Moram se uozbiljiti! [sm=smiley22.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.10.2012 14:29:49)

ja sredila probavu, da se pohvalim[sm=smiley1.gif]
sva sam sretna sto su krenule mandarine i ove prave jesenje jabuke, super za duge zimske veceri kad bi se nesto grickalo, a i vitamini-protiv gripe[sm=smiley1.gif] nadam se da cu zadrzati sadasnju kilazu jer mi je dnevni tempo uzasan...na nogama sam od 8 ujutru do ponoci....fax, malo dijete, kuca, setnje... ugl, linija spremna za napad baklavama[sm=smiley36.gif]

senjorita -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.10.2012 22:58:32)

a gdje vi zene sa djecom setate? znam nije to tema, al opet hajd reko. ovdje da vidim, jer setnjom se mrsavi :-)
ja zivim malo dalje od ilidze, pa setam po ilidzi. drugarice mi se rasule po svijetu, pa sama nonstop bas mi glupo nekako :-) imal kakvih aktivnosti igdje za ove sto sjede kuci besposlene :-)
ja kako sam smrzala, opet kasno sad vecerala pa mi krivo, al necu vise :-)

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.10.2012 23:34:01)

Ja zivim blizu carsije, tako da setamo po carsiji, ili odemo do nekog parkica da se ona istrci a ja sjednem [sm=jezicek.gif]iako ne volim puno da se zadrzavam po parkovima, uvijek nekakvih cuka ima.

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.10.2012 23:40:27)

ja zivim na sedreniku, pa nemam potrebe za setnjom, dovoljno da se popnem kuci[sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.10.2012 23:42:05)

IZVORNA PORUKA: animagical

ja zivim na sedreniku, pa nemam potrebe za setnjom, dovoljno da se popnem kuci[sm=jezicek.gif]

Zato si ti mrsava [sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 0:33:31)

preporucujem svima da prosetaju do mene na kafu[sm=smiley36.gif]

senjorita -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 9:52:36)

a ja gdje god hocu moram autom, nisam jos navikla na ovajkomsiluk pa ni ispred kuce ne izadjem.
i po hljeb idem autom,pa mi dodje bas komplikovano setat, dok nju smjestim, dok se isplace u autu, i ne hoda mi se.

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 9:58:03)

idi pjeske...nece plakati...

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 12:14:17)

Setanje je najbolje..Ja kad sam tek pocela sa dijetom,hodala svaki dan po sat,sat i po[sm=smiley20.gif]..Meni i po kuci ovo sto radim dodje kao fitness[sm=smiley36.gif],3 sprata,tona stepenica,po cijeli dan gore-dole i po cijeli dan nesto radim,cistim,bas jutros nesto kontam,koliko se krecem dobro nemam 50 kg[sm=smiley19.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 12:32:08)

ja bih vam se trebala pridruziti ali kako [sm=smiley1.gif] vec mjesec dana odlucujem da cu poceti s dijetom tj korigovanom ishranom ali vec nakon pola dana preksim neko pravilo...[sm=smiley1.gif] a na meni sve zateze [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 12:40:23)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja bih vam se trebala pridruziti ali kako [sm=smiley1.gif] vec mjesec dana odlucujem da cu poceti s dijetom tj korigovanom ishranom ali vec nakon pola dana preksim neko pravilo...[sm=smiley1.gif] a na meni sve zateze [sm=smiley36.gif]

dobro nam dosla draga[sm=smiley1.gif]

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 13:06:20)

IZVORNA PORUKA: reallove

I kod mene se kosa masti..Tu je najbolje ne prati kosu cesto,koliko god mozes da izdrzis,dobro je..Ja je perem svako drugi dan[sm=smiley19.gif] ,jer mi je kratka,pa mora biti uredna,ne mogu je vezati fino..I jos kod masne kose,treba izbjegavati balzam..

Ja jednom procitala da se u sampon stavi malo praska za pecivo i da se tad sve fino ispere i kosa bude duze cista. Probala sam i djeluje (kad stavim sampon u ruku istresem i trecinu one kesice praska za pecivo) i onda ne korisitim balzam i kosa mi se fino rasceslja, a inace mi je tanka dlaka, a ima je na izvoz, pa se to zapetlja pravo. I meni opet pocela opadati kosa [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Moj rezim ishrane je na 0, definitnvo se moram uozbiljiti, ali bio malenom rodjendan, pa svega ostalo, jeli smo 3 dana samo pecenje i pitu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] zao mi bilo da bacam, a i grehota.
Od pon definitvo opet krecem.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 13:14:12)

Hvala minnie,probat cu i ovo[sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 13:22:44)

http://www.24sata.hr/ljepota/najbolji-prirodni-lijekovi-protiv-suhe-masne-i-ostecene-kose-219508

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 15:35:20)

Ja da provjerim kako mi dame napreduju u skidanju kg, a one ovu temu najmanje tome posvetile...Nema, ekipa koje je krenula u borbu s kilogramima na proljeće, bila je puno bolja od ove![sm=smiley14.gif] Ipak, sretno svima, ja i dalje na odličnih 55-56
[sm=smiley31.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 16:11:26)

Joj azra I Adi, da ne misliš da sam ti zaboravila poslati link sa vježbicama putem mail-a, nego je stvarno velik i ne dozvoljava mi poslati. Sorry[sm=smiley13.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 16:13:37)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Ja da provjerim kako mi dame napreduju u skidanju kg, a one ovu temu najmanje tome posvetile...Nema, ekipa koje je krenula u borbu s kilogramima na proljeće, bila je puno bolja od ove![sm=smiley14.gif] Ipak, sretno svima, ja i dalje na odličnih 55-56
[
sm=smiley31.gif]

Mada kad skontama, tebi, bona, ni ne trebaju vježbice, [sm=bravo.gif] za održavanje kilaže.

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 16:31:45)

Ma nema veze MicoTico, hajde reko-kad već nudiš da pošalješ, neka mi se nađe, možda kad i zatreba[sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 19:46:47)

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

[sm=smiley31.gif]

sta hoces da kazes,jesil vidjela minuse jucer, mi debeljuce smo dobro skinule a mrsavice i ne zure haha

senjorita -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 21:42:33)

pjeske mogu samo 2 minute, inace odma autoput :-)
mene zeznu rostilj,mpa kolaci, a bas sam se mislila cuvat pa da se za bajrampocastim, a sto kazete i da prosetam novu figuru za bajram :-)
sad ce mene svi da pitaju sta radim da smrsam heheh.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 22:19:25)

Ova tema je inace najaktivnija na proljeće [sm=smiley36.gif] i tad svi hoće da smrsaju [sm=jezicek.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 22:29:48)

IZVORNA PORUKA: senjorita

pjeske mogu samo 2 minute, inace odma autoput :-)
mene zeznu rostilj,mpa kolaci, a bas sam se mislila cuvat pa da se za bajrampocastim, a sto kazete i da prosetam novu figuru za bajram :-)
sad ce mene svi da pitaju sta radim da smrsam heheh.

meni je sad mala bolesna pa je ne izvodim a inace najmanje sat,sat i pol setam dnevno

mene je auto prije trudnoce unistilo,a kako sam rodila puno vise setam,cak jos nikako nisam isla sama sa malom u autu, ne bih podnijela vrisku pa znam i kilometre s kolicima preci:)

canim to proljece kod nas sarmica ne pali zato sarmice(pokrivene) mrsaju pred bajrame hahaha

Stranica: <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>