RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Medić* -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 22:32:30)

canim to proljece kod nas sarmica ne pali zato sarmice(pokrivene) mrsaju pred bajrame hahaha

Cuj sarmice [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 22:33:56)

Eh cuj sarmice, prvi put taj izraz čujem za pokrivene, očito da voliš hranu hehe [sm=jezicek.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 22:36:13)

IZVORNA PORUKA: canim

Eh cuj sarmice, prvi put taj izraz čujem za pokrivene, očito da voliš hranu hehe [sm=jezicek.gif]

nije moj izraz cula sam ga vise puta i onako mi simpatican:)

a volim hranu

uh sarma,japrak....mmmm haha

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 22:42:32)

Ja nisam cula ranije pa mi simpaticno

Japraku moj [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (20.10.2012 22:58:09)

E sarmice moje drage,da mi je sarme sto pravi moja mama[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Ja ko padobranac,ali sta cu

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.10.2012 10:21:38)

Drage moje unisti mene ovaj vikend [sm=smiley19.gif]
Sta li ce tek biti za Bajram [sm=zmeden.gif]

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.10.2012 10:25:22)

Ajmo cure s ove teme,koje nestrpljivo cekaju bajramske dane,predlazem time out do iza bajrama [sm=jezicek.gif].

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.10.2012 10:37:18)

IZVORNA PORUKA: jasmin

Ajmo cure s ove teme,koje nestrpljivo cekaju bajramske dane,predlazem time out do iza bajrama [sm=jezicek.gif].

fol i jeste da sad damo puni gas do pred bajram

nego...skinu li ti svoje 2 kg????il ces mijenjati haljinu???[sm=smiley36.gif]

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.10.2012 10:49:04)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: jasmin

fol i jeste da sad damo puni gas do pred bajram

nego...skinu li ti svoje 2 kg????il ces mijenjati haljinu???[sm=smiley36.gif]

Niti jedno niti drugo [sm=jezicek.gif].

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (21.10.2012 20:41:15)

hej debeljuce moje

sta ima jestel se nasopale za vikend[sm=smiley36.gif] iskoristite jos koji sat pa pocinje ponedjeljak i dijeta[sm=smiley36.gif]

ja danas d: paprike punjene krompirom

r: jagnjetina s raznja s hljebom i probala sam malo spagete bolonjez sto sam pravila muzu al se nisam najela[sm=smiley36.gif]

jutros i 2 cokolipsa

2 nes kafe danas, 2-3 smokija i cipsa al niceg previse samo probala

nadam se sutra boljem meniju i pokusavam ne vecerati

ah da BILE SU tu i 2-3 mandarine[sm=bravo.gif]

ovo je danas ok kako sam jucer jela, al eto od ponedjeljka opet pazim aBd[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 11:03:34)

Eh eto prodje i vikend.

Juce sam jela sutliju, bila je bas ukusna....mmm jos posuta cimetomm [sm=jezicek.gif]

Ja nisam nesto pretjerivala za vikend, ali sam jela neredovno, tako da nema nikakvih minuscica.

Jutros sam ustala oko 7, moj curetak nije htio da spava, tako da sam popila kafu i pojela tanjiric musli-ja, maloprije sam kontala da jedem nesto za uzinu ali bas sam ogladnila tako da sam si napravila palentu sa sirom i pavlakom i to pojela....dalje ne znam sta cu jesti.

Mislila sam sad za vikend da ocistim kucu za Bajram ali sam skontala da mi je bolje da idemo setati nas troje nego da sjedim u kuci i cistim, tako da smo fino iskoristili vikend a sad slijedi glancanje kuce...ima jos vremena do petka.

Eto taman nam je vaganje u petak ujutro, a onda navalite na baklave [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 11:08:26)

Jutro drage moje..Ja za vikend bila dobra[sm=smiley1.gif]...Canim,draga,nemoras da zuris,ima jos do petka,uradices jos 100 puta do petka..Ja majke mi ne znam do kada ovako,ja se ziva slomi,a kuca nikad nije dovoljno cista i sredjena

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 11:12:08)

Meni je to najgore, ja stalno nesto sklanjam, brisem a na kraju kad pogledam isto kao da nista nisam radila a samo nas je troje, nemogu zamisliti kakav bi haus bio da nas je vise, uzas...inace u poslijednje vrijeme samo jako neorganizovana, ne znam zasto, ali nikad nista nemogu da stignem, uvijek mi fali vremena [sm=sad.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 11:24:31)

Zato ti kazem,ne zuri,naradit ces se do petka...Ja vise ne znam,kontam da fino dignem ruke od svega,pa da vidimo kako ce izgledati,jucer sam cijeli dan na nogama bila,sjela sam tek nekad navecer,pregledala seriju,pa u krevet,umorna..I evo sad opet mislim odakle da pocnem[sm=smiley19.gif]

Graziella -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 11:25:46)

Juce sam jela sutliju, bila je bas ukusna....mmm jos posuta cimetomm
i ja volim sutliju...al' jednom,u polumraku moje kuhinje,zamjenih cimet i curry[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 11:42:29)

Grazziela draga, pa gdje curry na sutliju [sm=smiley36.gif]

O glancanju kuce bih mogla do sutra, to je posao bez kraja, uvijek se ima nesto raditi, doduse ja nisam opterecena da mi uvijek sve mora blistati, inace bi samo s krpom hodala [sm=jezicek.gif]

Sta cete za Bajram kuhati ?

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 11:46:17)

Grazziela draga, pa gdje curry na sutliju [sm=smiley36.gif]

O glancanju kuce bih mogla do sutra, to je posao bez kraja, uvijek se ima nesto raditi, doduse ja nisam opterecena da mi uvijek sve mora blistati, inace bi samo s krpom hodala [sm=jezicek.gif]

Sta cete za Bajram kuhati ?

HAHAHA canim, slazem se sve s vama oko brisanja kuce[sm=smiley11.gif] to mi je najmrzi posao

ja sam ovaj vikend podijelila, u subotu cistila generalku(posto imam malu bebu moram iskoristiti babysitting od mm)[sm=smiley36.gif] a nedjelju sam se pocastila izlaskom, setali smo s maleckom tako da sam i poradila i izasla[sm=bravo.gif]

mmm sutlija nisam odavno napravicu i ja sebi aBd

a za Bajram cemo ici kod mm roditelja, tamo ce doci i moji, klace se tamo tako da ne znam sta je sveki skontala praviti[sm=smiley36.gif] a ja cu samo jedan kolac, ne znam jos sta jer cu jedino u nedjelju biti u Sa(tad cu obilaziti prijatelje) i u pon ako mi ko dodje da imam kolac[sm=smiley1.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 11:48:30)

IZVORNA PORUKA: Graziella

Juce sam jela sutliju, bila je bas ukusna....mmm jos posuta cimetomm
i ja volim sutliju...al' jednom,u polumraku moje kuhinje,zamjenih cimet i curry[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

[sm=smiley36.gif]

ja sam gora, jednom se pozahmetila da napravim jabukovacu, i kad sam sve napravila pospem r endanu jabuku cilijem umjesto cimetom[sm=sad.gif]

sreca sjetila sam se cijetke i pod vodu dobro izaperem i popravim[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 11:53:27)

Ma necu ni ja kuhati, idemo kod mojih na rucak pa cemo familiju obilaziti, nego kontam ako mi ko dodje moram imati nesto, mislila sam da napravim jednu malu tepsiju baklave i jos neki kolacic uz to, samo ne znam sta bih [sm=zmeden.gif] ne bih tortu jer ne znam ko ce mi to pojesti, vec neki manji cokoladni kolacic.

Jeli vi iznosite nesto slano kad vam neko dodje na Bajram ? Treba li mi pita da kupim jami [sm=smiley36.gif] za svaki slucaj ili mozda kiflice da napravim.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 13:24:06)

Ovdje se ne pravi slano,prvi dan se ide kod nane na rucak,kuci samo prave one suhe kolacice sa hurmama..Ja aBd planiram praviti sitne neke kolace,rafaello,cokoladne kuglice i rolat,nasla sam lijep recept na coolinarki,a mozda probam i baklavu,nisam nikad pravila do sada[sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 13:25:26)

Ma necu ni ja kuhati, idemo kod mojih na rucak pa cemo familiju obilaziti, nego kontam ako mi ko dodje moram imati nesto, mislila sam da napravim jednu malu tepsiju baklave i jos neki kolacic uz to, samo ne znam sta bih [sm=zmeden.gif] ne bih tortu jer ne znam ko ce mi to pojesti, vec neki manji cokoladni kolacic.

Jeli vi iznosite nesto slano kad vam neko dodje na Bajram ? Treba li mi pita da kupim jami [sm=smiley36.gif] za svaki slucaj ili mozda kiflice da napravim.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 13:51:26)

ni ja ne stavljam slano, a i ne jedem nigdje slano osim ono tradicionalni rucak u familiji, za koje postoje hazor stariji clanovi familije koji prave[sm=smiley36.gif]

Graziella -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 14:14:00)

Mi se u fam.dogovorimo kod koga ce za koji Bajram biti rucak,tako da svi znaju unaprijed,onada ovi drugi ne trebaju puno spremati,dok ja svu fam.obiđem treba mi tri dana(to je 10 kolaca najmanje[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image])i onda kad dođem kuću ionako prošo Bajram,ne treba vise nista toliko ni spremati.ako se ko najavi uvijek imam neko tijesto za picu ili kiflice spremno...a ciscenje,auuu,ma treba iskoristiti jos malo ovog sunca,gledam eto snijega ubrzo,a nered nece pobjeci...a i djecu vala treba pustiti da s eigraju,nek' prave nered,brzo ce im djetinstvo proci,moraju razvijati um nekekoi

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 14:14:56)

Reallove daj mi taj fini recept sto si nasla na coolinariki, i ja sam mislila tako neke sitne kolace napraviti i baklavu.

Dinasa -> RE: Mršajmo zajedno ! (22.10.2012 14:34:59)

selam i pozdrav drage hanumice

ja sam se slatko ismijala vasim komentarima,evo ja sam vec zaribala duboko,jedem cokolade i nutelu kasikama grcem,do petka sam bandek!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  140 141 [142] 143 144   Sljedeća stranica >   >>