[Obrisana poruka] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (1.12.2012 21:36:53)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Lulu_08 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2012 21:37:00)

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: canim

Uh šuti, salep je uvijek mrak [sm=jezicek.gif]

Hannice pa gdje si ti, jesu li sletile one dvije kilice [sm=jezicek.gif] kako djeca slušaju

Nisu Boga mi,nece kila dole,ma nema sanse. Stalo na 59-60 i ni gore ni dole,ali vec sam navikla na taj visak,za sada moze proci,mozda bude bolje kad prekinem s dojenjem.[sm=smiley36.gif]

MashAllah dvoje djece godinu i kusur i jos uvijek ih dojis, svaka cast zeno!

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2012 21:51:26)

Dobro nam dosli novi clanovi [sm=bravo.gif]

Hannice neka te na ovoj temi vidi sto si nafakali [sm=smiley36.gif] ona Iman83 nebi nikad svratila da se poselami a kamoli ovdje da prijavi da nas je izdala i otisla na drugu temu za debljanje[sm=nosecka.gif] [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] i ja sam pocela da razmisljam da se odjavim od ove teme i da predjem u onu drugu ali jos uvijek je to samo razmisljanje [sm=zardeva.gif]...a vidim fino se drustvo okupilo [sm=9nebesa.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (1.12.2012 21:57:51)

[Sadržaj poruke je obrisan]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2012 22:07:55)

Uh kad se sjetim svog druzenja sa wc soljom u prvim mjesecima [sm=smiley11.gif] a slatkise nisam mogla ni zamisliti[sm=jezicek.gif] ...dobar savjet [sm=smiley36.gif] ali zato sam to sve nadoknadila kad sam prestala povracati sa +25 kg [sm=sad.gif]uh ...

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.12.2012 22:43:34)

Uh kad se sjetim svog druzenja sa wc soljom u prvim mjesecima [sm=smiley11.gif] a slatkise nisam mogla ni zamisliti[sm=jezicek.gif] ...dobar savjet [sm=smiley36.gif] ali zato sam to sve nadoknadila kad sam prestala povracati sa +25 kg [sm=sad.gif]uh ...

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 10:40:28)

Pozdrav zenice,evo i mene..Pijem nes 2u1[sm=smiley36.gif]..Hannica,Iman,neka ste nam malo navratile[sm=bravo.gif]...Lulu,dobro nam dosla[sm=bravo.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 11:50:24)

haj zene

dorucak: nes, jagnjece pecenje bez hljeba

rucak planiram grah il nesto corbali[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 11:55:03)

Jutric i od mene

Mi davno ustali, od jutros kafica i voće i maloprije doruckovala, evo sad uspavljujem bebaru pa da se malo aktiviram oko kućnih poslova

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 12:41:17)

A šta vam je to "salep" (ako sam dobro napisala)[sm=zmeden.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 13:21:19)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

i mene ovo zanima,...

ja evo rucala,sad idem ves staviti da se susi,dobro ce doci malo penjanja uz stepenice,poslije ovog rucka[sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 13:22:59)

Evo zanimljiv tekst bas na tu temu
http://www.biljeizdravlje.rs/code/navigate.php?Id=331&editionId=81&articleId=417

Ukratko biljka, tj mljeveni koren biljke i super je ukusa plus dobar je za stomak i stomacne tegobe [sm=smiley1.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 13:32:07)

Evo zanimljiv tekst bas na tu temu
http://www.biljeizdravlje.rs/code/navigate.php?Id=331&editionId=81&articleId=417

Ukratko biljka, tj mljeveni koren biljke i super je ukusa plus dobar je za stomak i stomacne tegobe [sm=smiley1.gif]

i za krvnu sliku je dobar tako sinoc nadjoh A JAKO JE UKUSNO pogotovo s cimetom

lila25 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 14:18:29)

Pozdrav,meni bas nikako ne ide samo jedem jedem...[sm=smiley13.gif] Imam opravdanje stigla[sm=hudicek1.gif] pa se malo opustam ležim,stomak me uzasno boli, a planirali setnju danas.Vaga je na 72 kg i necu se vagati narednu sedmicu...
A gdje se kupuje taj Salep ,kakvo je pakovanje i jeli se pije kao caj,napitak,kafa [sm=zmeden.gif]

Graziella -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 14:19:33)

Maloprije slusam na radiu,nutricionisti skontali novo pravilo za mrsanje "zakon petice" zove se:5 min jedi,5 min gledaj u tanjir i ostavi 5 zalogaja!eh,šta reći...

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 14:52:59)

Našla sam na netu da salep ima kupiti u Bademu u Sarajevu (info za Sarajke), ali gdje da ga nađemo mi koji nismo iz Sarajeva? [sm=smiley13.gif]

Adana -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 15:09:10)

Vezano sa salep, a ne temu. [sm=smiley36.gif]
Salep, meni, ima predobar ukus. [sm=smiley20.gif] Ima kupiti u ''butiku'' Badem u Sarajevu prah, pa ga sam sebi napravis.
A ima i u par slasticarni da se popije. Meni je najdraze u slasticarni prekoputa Ramisa na Carsiji, mmmmm dobar! [sm=smiley1.gif] I do nedavno su bili jedini koji su ga imali uponudi, sto je malo tuzno obzirom da je nekada prije bio sasvim normalno zastupljen svuda...
Ako ne volite cimet i karanfilice, nece vam se svidjeti ni salep... I da, bude mnoooogo vruc, zato polako sa prvim gutljajem. Nisam se jednom oprzila, uuuuh, ali sta cu kada divno mirise i ne mogu docekati da se malo ohladi. [sm=smiley4.gif]

A mrsanje, citam vas i citam i sve se kanim da uradim nesto po tom pitanju. [sm=smiley16.gif]

Mjeseceva Pratilja -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 16:11:30)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

Odjavljujem se sa teme redovno.
Nece me biti ovih dana, idem da odmorim. [sm=bravo.gif]

odmoris od mrsanja ili ides na odmor pa usput da odmoris od mrsanja???????

kad se vracas[sm=smiley13.gif]

Odoh u Bosnu aBd, a tamo kako vidim slabo ima mrsanja. :) Kod moje mame sigurno nema. Kad se vratim aBd, za kojih mjesec, valjda cu naci sagovornike na ovoj temi..Ako do tad sve ne smrsate. :)

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 16:59:38)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Odjavljujem se sa teme redovno.
Nece me biti ovih dana, idem da odmorim. [sm=bravo.gif]

odmoris od mrsanja ili ides na odmor pa usput da odmoris od mrsanja???????

kad se vracas[sm=smiley13.gif]

Odoh u Bosnu aBd, a tamo kako vidim slabo ima mrsanja. :) Kod moje mame sigurno nema. Kad se vratim aBd, za kojih mjesec, valjda cu naci sagovornike na ovoj temi..Ako do tad sve ne smrsate. :)

Sretno draga..

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 18:56:34)

Salep ima da se kupi u Bademu i u onim Turskim radnjicama na carsiji. Mi kad smo na carsiji pijemo ga u Morica hanu, super je [sm=bravo.gif] ne znam koliko ima kalorija ali nebih rekla da je bas dijetalni [sm=smiley36.gif] tako da ponekad ga nije lose popiti.
Nekad se zna naci neki proizvodi od Badema u odijelima zdrave hrane po marketima pa pogledajte vi sto ste u drugim gradovima mozda mozete naci a ima na fb stranica od Bakkal turske radnje pa mozda da ih pitate da vam posalju, nije to glomazno.

Mjeseceva ehlen we sehlen [sm=bravo.gif] sjeti se nas pa nemoj previse jesti pita, cevapa, musaka, dolmi, kadaifa, baklava, hurmasica...da ne nabrajam [sm=smiley36.gif] valja ti opet kod nas na listu [sm=smiley36.gif]

Mi danas malo hodali, ustvari isli u ciciban da vidimo kakve cipelice za curu, imaju finih modela ali nista sto bi ova moja nosila, mi imamo nove polu cizme, kozne super model, ova moja nece ni da ih proba, samo ove jedne mekane voli [sm=smiley13.gif] mogu joj jos uvijek, bas ono knap, vrijeme je da joj uzmem vece, valjda nadjem nesto slicno.

U Oviessu imaju finih povoljnih trenerki od 21 km, deblji je pamuk a imaju i pamucne strample 2 para po 15 km.
Jeste da to nije tema ali eto mozda kome sta zatreba. [sm=jezicek.gif] meni treba nekih finih polurolki za nju, nisam nasla u oviessu ali imaju fine krem i bijele nijanse polurolki a njih imam 3 komada, ja bih nesto u lila i rozoj boji pa ako vidite gdje javite.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 19:15:12)

Canim,super ti ide arapski[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..vi se nahodali danas,ja nisam izasla iz kuce,pravila sam cupavce,pojela jedan[sm=smiley13.gif]eto,nistaa osim toga nisam brljala

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 19:23:45)

Ni ja danas cijeli dan nisam izašla iz kuće, vrijeme očajno, hladno i stalno sipi ili kiša ili snijeg.
Jedina u kući postim, a moji navalili da im pravim kolače. Baš mi iskušavaju i volju i vjeru...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 19:48:57)

Reallove [sm=bravo.gif] za cupavce, mm juce kupio raznih cokoladica nisam još nijednu uzela, razmišljam da mu ih spremim u kancelariju da ponese pa nek on jede inace mene čokolade stalno dozivaju iz ormara [sm=smiley13.gif] najgore je sto sam ja fina pa im se odazivam [sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.12.2012 19:55:34)

Reallove [sm=bravo.gif] za cupavce, mm juce kupio raznih cokoladica nisam još nijednu uzela, razmišljam da mu ih spremim u kancelariju da ponese pa nek on jede inace mene čokolade stalno dozivaju iz ormara [sm=smiley13.gif] najgore je sto sam ja fina pa im se odazivam [sm=jezicek.gif]

moj savjet ti je,spremi i posalji[sm=smiley36.gif]tako je najsigurnije[sm=smiley36.gif]i ja cu ove cupavce da rasputim,dobri su pravo,masallah,ako ih ostavim bit ce plusic[sm=jezicek.gif]

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (3.12.2012 8:18:57)

Jutro!
Da prijavim sedmični gubitak -1,6kg (od prošlog pon) Pa me pribilježite [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  169 170 [171] 172 173   Sljedeća stranica >   >>