RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2012 13:50:36)

Ja postim, imal ko ideju za iftar, doruckovala (sehurila) sam pekmez i kupovnu pavlaku(naumakala)[sm=smiley1.gif] i jedan mali monte i jedan red kinder cokolade

ja ne znam sta je ovo, cio dan mi MLIJEKO CURI, nisam curici dala nista da doruckuje da izdoji ovo, osjetim poslije hidzame da mi bolje nadolazi mlijeko[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2012 13:51:11)

doduse naspavala sam se nakon 2-3mj mozda je i zato mlijeko otcepilo[sm=jezicek.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2012 13:55:19)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Ja postim, imal ko ideju za iftar, doruckovala (sehurila) sam pekmez i kupovnu pavlaku(naumakala)[sm=smiley1.gif] i jedan mali monte i jedan red kinder cokolade

ja ne znam sta je ovo, cio dan mi MLIJEKO CURI, nisam curici dala nista da doruckuje da izdoji ovo, osjetim poslije hidzame da mi bolje nadolazi mlijeko[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

iftar-piletina/puretina file, na kockice, riza,kroompir, carska mjesavina, luk i sta god ti naumpadne, sve na kockice i u tepsiju...zacinis curryem, bar ja tako volim...doljevas vode, da se duze krcka...uz ovo ni hljeb ne treba, ali super ide npr sjenicki sir

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2012 14:15:43)

IZVORNA PORUKA: canim

Ja sam palentu s jogurtom i pavlakom jela.

Nisam od jutros kafu popila, bas osjećam da mi je pritisak opao, odoh praviti kaficu.

nisam ni ja,nista od jutros i ova kriska hljeba je bila usput,na nogama,sada sam evo rucala,pa cu poslije ness..

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2012 14:29:54)

Bebice ja kad odspavam s malom preko dana uvijek imam osjećaj da imam vise mlijeka

Lady26 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2012 14:47:36)

Ima li kakva tema Debljajmo se zajedno [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sad.gif[/image]

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2012 15:57:00)

Bebice za te farmerice ima da se nacekam a mozda nikada i ne docekam![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Kada sam ih nosila imala sam 58 kg! Sada mi deluju tako majusno!

Danasnji meni:
dorucak- bareno jaje, 45g Ella sira, 50g crnog hleba i  2 dl mleka
uzina- caj
rucak- 175g barenog krompira i sargarepe, 100g salate od sveze cvekle, 60 g oslica (przenog u rerni na masnom papiru).
uzina ce biti- 2 mandarine
vecera ce biti- 90g Ella sira, 200 g sampinjona (prodinstanih na vodi), 100g salate od sveze cvekle i 50g crnog hleba.

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2012 21:06:35)

[img]http://www.dodaj.rs/f/e/dl/3EIGPp2n/537653102001499196547221.jpg[/img]

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 7:54:01)

Mico Tico bas me nasmija jutros [sm=smiley1.gif] Lani svidja mi se tvoj jelovnik. Mogu li te pitati gdje si nasla Ella sir za kupiti?

Ja sam i dalje dobra curica i trudim se fino papati. Nadam se minuscicu u petak [sm=bravo.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 9:58:10)

Jutro zenice[sm=smiley1.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 10:43:02)

Eh zene drage evo me malo kod vas da prijavim +2kg! Hajd' opalite po meni da me motivisete [sm=smiley36.gif]
Svasta nesto mi se sastalo u zadnje vrijeme, pa mi je ovaj period bas stresan. Na zalost, nisam od onih sto od brige mrsaju, nego naprotiv, kao sto napisah gore +2kg [sm=sad.gif] Bezvoljna sam, brljam i svjesno se trpam slatkim, pa se onda uhvatim i sa pitanjem jesam li stvarno gladna .. nisam, ali zderem od muke, za utjehu, ne znam ni sama.. i eto, sad Jovo nanovo! Rovim po netu da nadjem neku dijetu jer meni ocito trebaju neka pravila kojih bi se drzala, ne umijem ovo sa smanjivanjem porcije, redovnim malim obrocima, a tako bih voljela da imam vise discipline. Karakter 0 bodova [sm=smiley21.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 12:06:18)

boombar nemoj ici s teme,s nama budi redovna i mrsaces aBd

ja jutros pola malog abc namaza, virslice ovako kuhane, crni hljeb,nes kafa

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 12:21:13)

Hvala Bebice [sm=smiley31.gif] Malo jesam u crnjaku ali mrsati moram, koliko god trajalo da trajalo jer se definitivno nikad necu pomiriti s tim da izgledam ovako kako trenutno izgledam, tako da .. tu sam s vama do daljnjeg za kritiku i motivaciju [sm=smiley1.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 12:30:01)

IZVORNA PORUKA: boombar

Hvala Bebice [sm=smiley31.gif] Malo jesam u crnjaku ali mrsati moram, koliko god trajalo da trajalo jer se definitivno nikad necu pomiriti s tim da izgledam ovako kako trenutno izgledam, tako da .. tu sam s vama do daljnjeg za kritiku i motivaciju [sm=smiley1.gif]

nema kritike, samo motivacija[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

svakome naleti period kad se zasiti svega, i ja sam brljala ovih dana dijete bolesno, al bar se trudim zadrzati kilazu aBd[sm=smiley13.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 12:51:10)

boombar pa gdje si ti zeno [sm=bravo.gif] ja rekoh ti nas zaboravila [sm=smiley13.gif]

sta ima veze kile neka te s nama [sm=smiley36.gif]nemicem ni ja nigdje mjesecima, pa evo cooliram na temi [sm=smiley36.gif] ko sisa kile, kad bude minusa bit ce, nek sam ja na istom a isla sam i u plus i u minus [sm=jezicek.gif]

joj vakat opet da azuriram listu [sm=smiley26.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 13:16:12)

Evo me Canim [sm=smiley31.gif] vratija se Sime [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 13:21:43)

Jesi nam bar donia frisku ribu...ili opet da cekamo [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley31.gif]

napravit cemo mi maksuzije jednu listu za ove sto idu u plus...kao sto smo ti, ja, lady26 a reallove cemo staviti prvu [sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 13:22:44)

[sm=smiley31.gif]

napravit cemo mi maksuzije jednu listu za ove sto idu u plus...kao sto smo ti, ja, lady26 a reallove cemo staviti prvu [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

vala vakat je za listu cekamo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 13:22:56)

boombar pa gdje si ti zeno [sm=bravo.gif] ja rekoh ti nas zaboravila [sm=smiley13.gif]

sta ima veze kile neka te s nama [sm=smiley36.gif]nemicem ni ja nigdje mjesecima, pa evo cooliram na temi [sm=smiley36.gif] ko sisa kile, kad bude minusa bit ce, nek sam ja na istom a isla sam i u plus i u minus [sm=jezicek.gif]

joj vakat opet da azuriram listu [sm=smiley26.gif]

pozdravila te reallove[sm=smiley36.gif]

ja sam danas pojela krisku crnog hljeba sa sirom za dorucak,sada evo pijem ness,rucat cu komad pizze[sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 13:31:07)

[sm=smiley31.gif]

hvala,hvala[sm=jezicek.gif]..kod mene jutros vaga pokaza -500,cekam petak abd,mozda izgubim jos koji gram,pa da prijavim[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 13:35:27)

[sm=sad.gif] hoce da nas izda reallove

Nego idi tamo na temu i daj mi recept te pizze [sm=jezicek.gif] imam tepsiju za pizzu odoh da je oprobam

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 13:36:52)

Joj Canim da je friske ribe.. nego evo nudim cok[sm=smiley35.gif]adu koja je predamnom (jos danas) [sm=jezicek.gif] .. a istovremeno citam dijeta.net (za od sutra)[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 14:14:19)

[sm=sad.gif] hoce da nas izda reallove

Nego idi tamo na temu i daj mi recept te pizze [sm=jezicek.gif] imam tepsiju za pizzu odoh da je oprobam

eto ga,sorry sto kasnim[sm=smiley1.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 14:16:19)

Joj Canim da je friske ribe.. nego evo nudim cok[sm=smiley35.gif]adu koja je predamnom (jos danas) [sm=jezicek.gif] .. a istovremeno citam dijeta.net (za od sutra)[sm=smiley36.gif]

eto napredujes[sm=smiley36.gif]..salim se,sretno,puno minusa ti zelim[sm=smiley1.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (12.12.2012 14:37:32)

Iskreno zene, vec mi je bolji dan od kad sam se vratila medju vas [sm=smiley1.gif]
Reallove polako s tim minusima, ja cu jos dugo biti tu na temi a ti si mi jedna od glavnih motivatorica .. uzmi bar dva komada te pizze [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>