RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.12.2012 19:48:51)

IZVORNA PORUKA: draguljče

[sm=smiley36.gif] Za 15 dana. Ma ubio me neki problem u životu. Eto, nema bolje dijete od problema. [sm=smiley1.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

hajd nek je proslo, cim ti je do mrsanja sad je ok nadam se[sm=smiley1.gif]

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.12.2012 22:09:39)

Evo da i ja malo navratim da vidim sta ima novo. Cestitke svima na izgubljenim kilicama. ja pokusavam biti dobra ali ovo vrijeme bas nekako bezveze utice na mene. Ne volim zimu! A cim sam bezveze raspolozena odmah bi svasta nesto jela. Pogotovo slatkise. Cinimi se da ce me oni oraspoloziti [sm=zmeden.gif]

draguljče -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.12.2012 22:14:15)

Hoće, hoće, istraživanja su dokazala da se žene prije odlučuju na čokoladu nego nego na sex. [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.12.2012 23:49:56)

Eno na ekupi.ba povoljne vage, 19km I 24 km, pa ako kome treba da zna.

M kao Mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.12.2012 23:57:52)

IZVORNA PORUKA: canim

Eno na ekupi.ba povoljne vage, 19km I 24 km, pa ako kome treba da zna.

e, ja sam istu kupila u DOmodu, 25, odnosno 29 KM, što dođe na isto sa poštarinom, super su

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.12.2012 0:04:05)

ja sam wisi odlicnu digitalnu kupila za 19,90...

Galicia -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.12.2012 4:12:03)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Galicia

Nije me bilo dugo, cak sta vise i ne znam kolika mi je bila zadnja kilaza. Ali jutros vaga pokaza 61kg. Mislim da sam smrsala, uglavnom zadovoljna sa brojkom.

i to podobro
[sm=smiley36.gif]

Galicia; -/66,2/67,1/65,3/

hoces li nastaviti il se vise neces javljati na sedmicnom nivou??????????

Lutka draga kako je ona meni sve poslozila. [sm=smiley32.gif]

Hocu, dajem obecanje da cu biti sedmicna kilava. [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.12.2012 10:16:38)

Jutro zenice...Mi se probudili i jos uvijek smo u krevetu,odmaramo se[sm=smiley36.gif]

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.12.2012 10:31:34)

Sam da se i ja javim i kazem da sam jos na ovoj temi. Moja vaga je pokazala 68 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Maleni mi je alergican na jaja i mlijeko i posto doji doktorica mi rekla da i ja izbjegavam sve sto sadrzi jaja i mlijecne proizvode jedno vrijeme kako bi se on sto brze izborio sa alergijom. Tako da mi je dorucak sad najveci problem, imam na raspolaganju samo one gluposti poput pastete, salama i sl. Probala jesti samo voce za dorucak, ali nema sanse, on jos uvijek doji 4-10 puta dnevno i ja gladna ko vuk za kratko vrijeme.

Jutros za dorucak dvije tanke kriske crnog hljeba sa salamom i cajem.
Rucak ce biti brljanje, MM amidza se ozenio pa idemo na rucak.

Vode svaki dan popijem izmedju 1,5 i 2 l, tu ne racunam caj.

senjorita -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.12.2012 11:08:17)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Senjorita, koliko si visoka? Ja sam 175 cm, ali imam krupne kosti.

Ja sam 172 i jos hocu na65 da dodjem.s toliko sam se udala i bas kad vidim slike ekstra mi je bilo.iako bih. Ja rado i 62 da imam.
Ali to je već previše baš bi izgubila svaki oblik.to mi je kilaza iz srednje skole heheh.

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2012 9:40:56)

Vagala sam se u subotu, fkt zaboravila u petak [sm=smiley36.gif] i bilo je 68.4 (počela sam sa 70).

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2012 11:28:22)

jutrooo zene

canim pravi tabelu[sm=bravo.gif]

i da vam kazem ne bih vas nizasta mijenjala[sm=smiley31.gif] DinaSa me dodala na Fb u neku grupu za mrsanje, tamo ne smijes ni zucnuti kad zabrljas[sm=smiley29.gif] moras vjezbati 100 sati na dan inace te prozivaju kako si neozbiljan u mrsanju i mnoge zene masovno odustaju od cilja zbog toga[sm=smiley13.gif]

eh ja sam im se pohvalila kako mi ovdje super saradjujemo i podrska smo jedna drugoj, neke vjezbaju, neke ne, neke vagaju hranu neke ne, neke brljaju neke ne, al opet smo sve tu jedna za drugu i niko nikog ne osuduje, ZATO VAS VOLIM[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2012 15:37:07)

Ja volim da kuckam ovde sa vama. Uvek ste tu da me podrzite. U ovoj situaciji bas i ne bih dobro podnela kritike. To mi sada najmanje treba! Draga mi je svaka vasa kilica koju izgubite, i volim da se radujem sa vama. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2012 18:52:57)

jutrooo zene

i da vam kazem ne bih vas nizasta mijenjala[sm=smiley31.gif] DinaSa me dodala na Fb u neku grupu za mrsanje, tamo ne smijes ni zucnuti kad zabrljas[sm=smiley29.gif] moras vjezbati 100 sati na dan inace te prozivaju kako si neozbiljan u mrsanju i mnoge zene masovno odustaju od cilja zbog toga[sm=smiley13.gif]

eh ja sam im se pohvalila kako mi ovdje super saradjujemo i podrska smo jedna drugoj, neke vjezbaju, neke ne, neke vagaju hranu neke ne, neke brljaju neke ne, al opet smo sve tu jedna za drugu i niko nikog ne osuduje, ZATO VAS VOLIM[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Joj, ja obožavam da budem neozbiljna u mršavljenju[sm=smiley36.gif]
Možete slobodno da mi se rugate [sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2012 18:54:33)

Evo i mene drage moje..kako ste mi..Ja samo hodam ovih dana...ne brljam vise[sm=smiley36.gif],samo moram da vjezbam..Mm jutros dosao iz Londona,donio tonu slatkisa,a meni donio musli bar(veliko pakovanje)[sm=sad.gif][sm=sad.gif]..eto da se izjadam[sm=smiley36.gif]..ljubim vas

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2012 19:44:24)

To special za tebe muski bar iz Londona [sm=jezicek.gif] zna sta zeni treba [sm=jezicek.gif] jeli bar ukusan [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2012 19:45:42)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

jutrooo zene

Joj, ja obožavam da budem neozbiljna u mršavljenju[sm=smiley36.gif]
Možete slobodno da mi se rugate [sm=jezicek.gif]

[sm=hudicek.gif] znas da mi rado ispunjavamo zelje [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2012 21:39:19)

IZVORNA PORUKA: canim

To special za tebe muski bar iz Londona [sm=jezicek.gif] zna sta zeni treba [sm=jezicek.gif] jeli bar ukusan [sm=smiley36.gif]

ne znam mila,nisam probala,toliko sam im se obradovala,ma fini su neki,fruits & nut,vidjet cemo[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2012 21:56:10)

ja sam sinoc zavrsila sa kupus dijetom od 7 dana .... izgubila 2,2 kg
sad idem laganini sa korigovanom ishranom...
hljeba sam malo jela uvjek sad sam ga skroz izbacila...
sokove koje sam mnogo oila izbacila sam i pijem samo vodu caj i kafu
slatkisi koje sam jela sad sam izbacila...pa dok bude trajalo [sm=smiley1.gif]
zelim izgubiti jos 2 kg

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2012 22:18:54)

Nesto me uhvatila depresija. Razmisljam kako za 3 meseca treba da pocnem da radim i hvata me muka da se tamo pojavim ovolika [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sloncek.gif[/image]!
Gledam svoje farmerice i pitam se hocu li ih vise ikada obuci![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley6.gif[/image]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2012 22:41:25)

Ja sam i danas bila dobra,sada bjezim u krevet da ne pokvarim sve,gladna sam[sm=smiley19.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.12.2012 22:44:09)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja sam sinoc zavrsila sa kupus dijetom od 7 dana .... izgubila 2,2 kg
sad idem laganini sa korigovanom ishranom...
hljeba sam malo jela uvjek sad sam ga skroz izbacila...
sokove koje sam mnogo oila izbacila sam i pijem samo vodu caj i kafu
slatkisi koje sam jela sad sam izbacila...pa dok bude trajalo [sm=smiley1.gif]
zelim izgubiti jos 2 kg

Ovo je super,ja sam jednom bila pocela sa ovom dijetom,ali drugi dan mi muka,uzas,pa sam morala da prekinem,nisam ljubitelj kupusa

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2012 12:04:19)

IZVORNA PORUKA: lani

Nesto me uhvatila depresija. Razmisljam kako za 3 meseca treba da pocnem da radim i hvata me muka da se tamo pojavim ovolika [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/sloncek.gif[/image]!
Gledam svoje farmerice i pitam se hocu li ih vise ikada obuci![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley6.gif[/image]

lani koliko si imala kg za te farmerice? ma super si krenula ne brini se neces biti debela za 3mj[sm=bravo.gif]

visnja[sm=bravo.gif]

ja sam uradila hidzamu, danas postim, nadam se bar nekom malom minusu u petak[sm=bravo.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2012 13:02:17)

Dan zenice..
Kod mene jutros za dorucak kriska crnog hljeba+2 kolutica salame,za rucak cu grah i salatu,a za veceru najverovatnije voce[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.12.2012 13:14:32)

Ja sam palentu s jogurtom i pavlakom jela.

Nisam od jutros kafu popila, bas osjećam da mi je pritisak opao, odoh praviti kaficu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>