RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 13:48:30)

1. Canim ;
2. Boombar
3. Reallove;
4. Narin3;
5. MicoTico;
6. bambi7;
7. Mjeseceva pratilja;(javila se da je na odmoru)
8. Anidla;
9. Galicia;
10.mama2884;
11.Bebica11;
12.mayra;
13.Lejla Ka???
14.mishkica???
15.senjorita
16.Amyla;???
17.minie; ???
18.cosmo;
19.Graziella
20.Dinasa;(ja cu je pitati hocel nastaviti)
21Selma Kikoebu
22Nunny-
23Lani
24.hurmica ???
25.palachinken

canim neki se clanovi mjesecima ne javljaju treba revidirati listu ako se slazete da bude preglednija za ostale??? ove boldirane treba izbrisati a s upitnikom vidjeti hocel se javiti narednu sedmicu[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 13:53:48)

Bebice, ti ja samo ozbiljna konkurencija.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Pratimo se u stopu! Super. Ide nam!

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 13:56:02)

IZVORNA PORUKA: lani

Bebice, ti ja samo ozbiljna konkurencija.[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Pratimo se u stopu! Super. Ide nam!

vidjeces ti iduce sedmice[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

neka ja volim malo pozitivne konkurencije sta fali[sm=bravo.gif], sad ce nam uskoro i cosmo doci kako je krenulo[sm=bravo.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 13:57:12)

IZVORNA PORUKA: animagical

ja prijavljujem jos pola kile nezeljenog minusa[sm=hudicek1.gif] tacno je covjek baksuz,kad hoces da smrsas ono nece, a kad neces kile lete same[sm=smiley13.gif]

[sm=bravo.gif]

koliko imas sad kg[sm=smiley1.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 14:01:08)

ja prijavljujem 1,9 kg manje ...sad imam ravno 67 [sm=bravo.gif] lakse se dise [sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 14:01:43)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja prijavljujem 1,9 kg manje ...sad imam ravno 67 [sm=bravo.gif] lakse se dise [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 14:04:05)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

ja prijavljujem jos pola kile nezeljenog minusa[sm=hudicek1.gif] tacno je covjek baksuz,kad hoces da smrsas ono nece, a kad neces kile lete same[sm=smiley13.gif]

[sm=bravo.gif]

nista ne aplaudiraj, ja bih vrlo rado vratila to moje pola kile, pa u to ime jedem choco lips[sm=smiley36.gif] manje od 63 kod sveki na vagi[sm=hudicek1.gif] inace,kao djevojka a i prvih godina braka su meni kile pocinjale sa brojem 5,sto na moju visinu nikako ne ide[sm=hudicek1.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 14:09:31)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

[sm=bravo.gif]

nista ne aplaudiraj, ja bih vrlo rado vratila to moje pola kile, pa u to ime jedem choco lips[sm=smiley36.gif] manje od 63 kod sveki na vagi[sm=hudicek1.gif] inace,kao djevojka a i prvih godina braka su meni kile pocinjale sa brojem 5,sto na moju visinu nikako ne ide[sm=hudicek1.gif]

haj sta te briga lakse se udebljat nego smrsati[sm=smiley13.gif]

pojedi 2 cokolipsa jedan i za mene[sm=smiley36.gif]

valjda cu i ja na ljeto tvoj problem muciti aBd[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 14:10:06)

Bebice slazem se.

Vaganje je petkom !

S obzirom da cemo azurirati listu i obrisati neaktivne clanove, imate rok da se prijavite do ponedeljka, a onda ide azuriranje liste.

Sretno !! [sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 14:13:42)

Uh kad cu ja reci da mi je vratiti pola kile [sm=jezicek.gif] odmah bih u prodavnicu otrcala po nutelu i zakuhala bih palacinke i problem rijesen [sm=sad.gif]...njami [sm=jezicek.gif]

Ja imam osjecaj isto kao da sam na odrzavanju kilaze, plaho ne pazim ni kad, ni sta jedem, sto se i vidi, ali eto javljam se iz neke navike...da vam kazem vakat je da se uozbiljim [sm=jezicek.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 14:20:49)

canim uozbilji se [sm=smiley36.gif]

palachinken -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 14:36:01)

Izvagat cu se poslije posla, malo sam griješila ovih dana....[sm=smiley1.gif]
ali neka me na listi.

lila25 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 16:03:40)

Evo ja se prijavljujem vaga poslije obilnog rucka 72.7 kg...
Startam od sutra danas malo vjezbala na steperu nekih 20 min.Pijem vodu i moram smanjiti veceru zeza me to sto uvijek kasno nesto grickamo mm sinoc narezao mezu i naravno nisam mogla odoliti.[sm=smiley13.gif]

Visnja RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 16:09:52)

ja sam jutros bila na jednom poslovnom dorucku ... svedski stol koji se lomio od raznih djakonija... kad se nisam onesvjestila o pogleda... uzeh samo dva listica lososa... kaze MM da sam luda i sto nisam umotala u papir za ponijeti[sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 16:16:09)

IZVORNA PORUKA: lila25

Evo ja se prijavljujem vaga poslije obilnog rucka 72.7 kg...
Startam od sutra danas malo vjezbala na steperu nekih 20 min.Pijem vodu i moram smanjiti veceru zeza me to sto uvijek kasno nesto grickamo mm sinoc narezao mezu i naravno nisam mogla odoliti.[sm=smiley13.gif]

ako je pecanica crvena nema veze malo proteina sta fali, ne debljaju[sm=smiley36.gif]

ako je sarena il sudjuka onda pomasno Boga mi[sm=jezicek.gif]

moj svekar je susio meso, pojela sam jednu haman cijelu samo ja, sad se zasitila...imamo jos 2 a nesto me ne vuce[sm=zmeden.gif] ja to pozelim pa navalim pa se brzo zasitim[sm=smiley36.gif]

lila25 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 16:21:47)

Bilo je i sudjuke i mesa ma i sira fete sa maslinama nije toliko opasno [sm=smiley1.gif]u manjim kolicinama ali ja sam bas pretjerala.

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 20:26:42)

hello mršavice!
kod mene ništa za prijaviti, ista kilaža ko i prije. Ma u gram!
Vježbam skoro svaki dan, jedem češće, ali manje, ali eto , još nikakvih rezultata[sm=smiley13.gif]
Sve se nešto tješim - dobijam mišiće, pa zato ne gubim na težini [sm=smiley36.gif]

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.12.2012 20:48:42)

Meni je tako lepo islo to mrsavljenje a sada nesto stalo! Sve se tesim da je to onaj period stagnacije!
Ali ja ne odustajem! Krenuce meno opet![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.12.2012 6:48:18)

Dobro jutro drage..Ja sam jucer bila dobra,samo jos da pocnem vjezbati[sm=smiley1.gif]

Amyla -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.12.2012 8:22:22)

jutro zenice moje, ja ove sedmice ne znam kilazu, juce nisam stigla da s eizvagam, danas stanem na vagu ona nece da izvaga, vjerovatno joj se baterija istrosila ili se nesto pokvarila, a nije stara [sm=zmeden.gif], ma nemam pojma, uglavnom iduci petak vaganje.

cestitam za sve minuse [sm=bravo.gif]

draguljče -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.12.2012 8:53:28)

Dobro jutro drage moje. Evo samo da kažem da sam od 17. novembra smršala 7 kg. Od sljedeće sedmice krećem u teretanu da ovo sad malo zategnem, stomak mi je kao izduvano tijesto.

Amelaa RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.12.2012 9:04:06)

Ja sam odavno za ove teme...al ...uvijek me zeza ovo ali...[sm=hudicek1.gif]

draguljče -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.12.2012 9:06:43)

Amela, ti si bila na Ketogenoj nekad prošle godine jel''? Ili sam te zamijenila s nekim. [sm=smiley1.gif]

Amelaa RR -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.12.2012 9:17:10)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Amela, ti si bila na Ketogenoj nekad prošle godine jel''? Ili sam te zamijenila s nekim. [sm=smiley1.gif]

Jesam draga, bila sam na Keto, al sam navise uspjeha imala s Dukanom...na kojoj si ti dijeti?

draguljče -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.12.2012 9:19:11)

Ja nisam na dijeti, ja probušila kašiku. A imam neku zivotnu muku koja me ubija pa ne mogu ni da jedem. Samo sam naglo smršala pa sad MORAM na zatezanje, posebno stomaka. Ostalo mi je sve dobro.
A ti, jesi li sad na djeti? Ja sam pretprošle godine bila na Keto i imala sam baš uspjeha.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  172 173 [174] 175 176   Sljedeća stranica >   >>