Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (11.1.2013 10:04:57)
|
IZVORNA PORUKA: Dalia92 IZVORNA PORUKA: Bebica11 IZVORNA PORUKA: Dalia92 IZVORNA PORUKA: Bebica11 ooooj pobjecu s teme navalile 50-to kilasice[sm=smiley29.gif][sm=jezicek.gif] debeleeee gdje ste, nema mi cosmo i drugih ja standard, postila danas, malo brljala za iftar, nisam bas postigla cilj 100% al zadovoljna sam izgledom pa ako koja kg sleti dobro i jeste[sm=smiley36.gif] Hej pa i ja sam (sto se mene tice) debelaa [sm=smiley36.gif] pa koliko si visoka??? al mislim 50kg[sm=smiley29.gif] to je za mene pojam mrsavosti[sm=smiley36.gif] to je isto kao kad bi neko rekao 90kg nije debelo[sm=jezicek.gif] Pa ja nemam sad 50 kg nego 56-57 ali mi je 50 idealna tezina. 6-7 kg viska je meni puno [sm=smiley36.gif] Kad si spomenula 50-to kilasice ja sam pomislila da je o meni rijec jer sam samo ja na zadnjih par stranicaa pisala cifru 50 [sm=smiley36.gif] ma ja racunam to i ove sto hoce da budu u tvojoj kategoriji a imaju kilu, dvije, tri viska,[sm=smiley36.gif] cesce se ja zezam na racun reallove canim i ostalih MRSAVIH, neke debele ne smiju ni napisati kilazu nit se javiti[sm=smiley36.gif] treba napraviti temu "mrsajmo zajedno 70+"
|
|
|
|