Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.5.2013 13:46:03)
|
IZVORNA PORUKA: veki_aki ja mislim da bi bilo krajnje vrijeme da se ovdje prijavim[sm=jezicek.gif] Samo ja vam bez slatka ne mogu dan jedan zamisliti, imali ko kakvu dijetu a da se i dalje jedu cokolade i keksici[sm=smiley13.gif] Pozdrav svima sad sam vam sa 160cm na 73-74kg, zavisno jel se vagam prije ili nakon wc-a[sm=jezicek.gif] Eto pa nek se svi sto prije pozravimo sa ovom temom i odemo na kakvu ljepsu i manju[sm=smiley1.gif] Dobro dosla [sm=smiley1.gif] Ne znam ima li kakva dijeta da se moze i slatko jesti, ali ja sam mrsala i jela slatko (naravno ne puno). Mrsala sam od 500 do 700gr sedmicno, pa ako ti je ovako dovoljno onda mozes mozda kao i ja. Jest da sad malo slabije mrsam (po 200gr) ali to nije zbog slatkog nego sto se nekad bas prejedem ili imam kasnu veceru, sto prije nisam radila. Evo sad gledam (imam zapisano) sta sam jela u toku sedmice i svaki dan sam pila 200-250 ml soka ili caja ili mlijeka (nesto od ovog ali zasladjeno) pa i nekad kapucino predvece. Isto tako po par keksica suhih (a nekad sa malo nutele) ili malo kolacica ili pudinga. [sm=smiley1.gif] Jedino cega sam se malo strozije pridrzavala je to da nemam nikako kasne vecere, ne prejedam se, i pila sam vode oko 1,5 - 2l. I na dorucku sam jela normalno, ne premalo a ne ni pretjerano. Problem mi je uvijek bilo prejedanje, zato ja stavim flasu vode pored jela i poslije svakih par zalogaja popijem bar 50 ml, i brzo se zasitim. [sm=smiley1.gif] Sad sam sebi dala morala da nastavim s ovom "svojom" dijetom [sm=smiley36.gif] da izgubim jos ova 2-3kg.
|
|
|
|