RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.5.2013 10:44:24)

Jutro [sm=kava.gif] (meni je jos jutro [sm=smiley36.gif] )

Vagam se i ja svako jutro i vece, danas eto ista mi kilaza kao prosli petak, mozda do sutra bude koji minuscic [sm=smiley36.gif] Najteze je skinuti zadje kile [sm=smiley36.gif] Nekako na pocetku mrsanja brzo idu kile a kasnije, one zadnje nikako da odu.

kaktuscic, bas je tesko suzdrzati se ispred lijepe i ukusne hrane, ali probaj bar da ne pojedes previse. Ja sam uspijevala da se ne prejedam samo kad sam imala 0,5 l vode pored i cesto uz hranu pila, a nekad i prije jela popijem casu vode. Voda te nekako napuni i ne mozes puno pojesti.

kaktuscic -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.5.2013 11:51:21)

Daliyah uzmem i ja cesto vodu pored sebe, ali mi onda starijisin trazi isto da pije uz rucak, onda on nista ne pojede... ali cesto puta se prije jela i ja napijem vode. Bas je tesko suzdrzati se jos posebno kad mali trazi palacinke sa nutelom u 21h! Joj to mi je nagore, takve stvari me i jesu udebljale. I da najteze je doci do 5-ice ispred :))))
Ja sam imala 55 kg prije prve trudnoce, odnosno prije 5 godina. Zadnjih 5 godina sam ili trudna ili dojim i jos uvijek dojim, ali sad sam prvi put ozbiljno odlucila da dodjem bar do 60kg :)

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.5.2013 14:37:18)

Dan zenice,kako ide...

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.5.2013 14:57:10)

Dan i tebi...pa eto ja upravo gledam neki cooking program i peglam [sm=jezicek.gif] gubim kalorije i jedem ocima [sm=smiley36.gif]

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.5.2013 15:04:27)

Da se i ja prijavim za danas

Dorucak bio: male hrenovke sa malo debljom kriskom crnog hljeba, poslie uzina banana, rucak se evo kuha jos uvijek (mlada janjetina sa krompirom i mrkvicom, to ce ibebac jesti) i vecera ce biti neko voce.
I da pojela sam jednu napolitanku sa okusom limuna jutros, bas mi se trazilo slatko.
Ujutru prijavljujem kilazu.

I naravno puno vode svaki dan i svako jutro prije svega popijem casu odstajale vode ili mlake.

Jucer sam malo radila i neke vjezbe, evo misici odmah reagovali, i isla sam do granapa sa malenim (i vjerujte da nema bolje vjezbe od penjanja uz brdo i pri tome gurate ili djeciju trokolicu ili kolica [sm=smiley36.gif])

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.5.2013 15:05:56)

IZVORNA PORUKA: canim

Dan i tebi...pa eto ja upravo gledam neki cooking program i peglam [sm=jezicek.gif] gubim kalorije i jedem ocima [sm=smiley36.gif]

Ja mislim da je ovo najvece zlo, ali i ja to stalno radim

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.5.2013 20:36:44)

hello mršavice moje[sm=smiley1.gif]
Ja sam danas svašta jela, ali sam rasporedila u bezbroj obroka, nekako nisam ni gladna, ali ni sita čitav dan[sm=smiley36.gif]
Oko sedam pojela malo jagoda, onako naturale, bez ičega i popila kafu. Eto to mi je kao večera bila.
Danas sam malo kopkala po vrtu, pa sam se pošteno umorila, vjerovatno je dosta kalorija otišlo i tako. Korisno na više načina[sm=smiley36.gif]

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.5.2013 21:35:48)

Mene danas neka nervoza spucalai zabrljah kad je najvažnije,na kraju dana pred samo vaganje[sm=smiley13.gif]
Bit će bolje,valja se truditi!
Pozdrav...

kaktuscic -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.5.2013 21:39:38)

Meni secrer opo B-) milka velika na stolu, ali necu!

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.5.2013 21:48:37)

Makni milku s vidnog polja[sm=jezicek.gif]

kaktuscic -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.5.2013 22:27:04)

Ma ne daju mi da je maknem, mm prestao pusiti, ja se nisam suzdrzavala da ne pusim pred njim, i sad on cefi milku, a ja pusim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.5.2013 23:24:28)

hello zene samo da javim da se ja necu vagati [sm=smiley36.gif] bila sam fina i svratila do mame i ovo.... ono....da ne pricam dalje, znate [sm=smiley36.gif] ako nebudem u plusu bit cu happy a taman sam se ponadala maleckom minusu [sm=smiley36.gif] ako budem sutra fina onda cu se u subotu izvagati pa vam javim da me upisete.

Vidjet ces kad nam ujutro reallove prijavi -1,5 kg [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 0:07:20)

IZVORNA PORUKA: canim

hello zene samo da javim da se ja necu vagati [sm=smiley36.gif] bila sam fina i svratila do mame i ovo.... ono....da ne pricam dalje, znate [sm=smiley36.gif] ako nebudem u plusu bit cu happy a taman sam se ponadala maleckom minusu [sm=smiley36.gif] ako budem sutra fina onda cu se u subotu izvagati pa vam javim da me upisete.

Vidjet ces kad nam ujutro reallove prijavi -1,5 kg [sm=smiley36.gif]

Ooooo,daj Boze[sm=smiley36.gif]..pazila sam stvarno,ali ne znam,vidjet cemo

Lejla Ka -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 1:03:49)

Čovječe, pa ovdje i dalje neke žene koje su davno spale ispod normale (canim, reallove [sm=smiley2.gif]). Jeste'l vi normalne? Priznajte da nemate više od 50kg!

U glavnom, pozdravite povratnicu jednim mlakim aplauzom [sm=jezicek.gif]

Ja sutra odrađujem mjesečevu detoksifikaciju pa da se bacim na konkretno smanjenje obroka.

kaktuscic -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 7:37:46)

Meni opet jutros vaga na 65kg stoji... Dzaba legla gladna[sm=smiley36.gif] eve pijem kafu i grickam cokoladu... za dorucak cemo vidjeti..

azra I ADI -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 8:16:57)

Moja težina jutros 57,3-sinoć zabrljah i eto mi sad,ali nema veze,biće veći minus sljedećeg petka!

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 9:26:35)

Jutric...
sta ima novo kod vas, kod mene nista [sm=smiley36.gif]

Lejlic oooooooooo ti nam opet dosla [sm=bravo.gif] sretno

Ma bona ne znamo gdje da se druzimo pa se druzimo na ovoj temi [sm=smiley36.gif] a zena ko zena nikad kilama nije zadovoljna, tako da smo postale ko inventar ovdje [sm=jezicek.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 9:27:32)

67,9....ne predajem se do daljnjeg...[sm=smiley36.gif]

bebaa -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 9:52:51)

IZVORNA PORUKA: bebaa

67,6....nije mi valjala baterija....ovo je novo stanje...

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 10:43:30)

Da prijavim svoju kilazu: 70 kg [sm=smiley29.gif] i odlucno idem do 65/66

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 10:58:15)

Jutric drage..pisite -500...nisam zadovoljna,stvarno sam se trudila,da sam se bar najela[sm=zmeden.gif]...idemo dalje..sretno svima..lejla welcome back[sm=bravo.gif]

veki_aki -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 10:58:32)

zene jutro!Ja taman na poslu doruckujem, ABC sir 2 crne kifle i paradajz,to je dijetalno zar ne[sm=smiley1.gif]Jucer sam se vagala kad sam dosla s posla i vec je kazaljka izmedju 72 i 73, al hajd ga znaj[sm=zmeden.gif]poslje rucka je mozda vec preslo 73.Vi se svi vagate na digitalnim jel?Meni ono 500g do 1 kg u - nista ne znaci, jer to varira u toku dana, dok mi ne bude bar 2-, ne brojim[sm=smiley36.gif]Naravno dobila prije 3 dana pa ni vjezbe ne mogu radit...da su mi je bebara starija isla bi na aerobik, tu nema fuserenja[sm=bravo.gif]
Pozzzzzzzzzzzzz odem dalje radit!

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 11:02:26)

67,6....nije mi valjala baterija....ovo je novo stanje...

Mozda i isla u wc u medjuvremenu [sm=smiley36.gif]

Kod mene opet samo -100gr, [sm=sad.gif][sm=lev.gif] Sinoc bila u shopingu i kupila stosta, a vidim da bi mi puno ljepse stajalo da nema stomaka [sm=smiley36.gif] Tako da, krajnje je vrijeme da nastavim da budem "fina" [sm=smiley1.gif]

Daliyah92 -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 11:06:36)

IZVORNA PORUKA: veki_aki

zene jutro!Ja taman na poslu doruckujem, ABC sir 2 crne kifle i paradajz,to je dijetalno zar ne[sm=smiley1.gif]Jucer sam se vagala kad sam dosla s posla i vec je kazaljka izmedju 72 i 73, al hajd ga znaj[sm=zmeden.gif]poslje rucka je mozda vec preslo 73.Vi se svi vagate na digitalnim jel?Meni ono 500g do 1 kg u - nista ne znaci, jer to varira u toku dana, dok mi ne bude bar 2-, ne brojim[sm=smiley36.gif]Naravno dobila prije 3 dana pa ni vjezbe ne mogu radit...da su mi je bebara starija isla bi na aerobik, tu nema fuserenja[sm=bravo.gif]
Pozzzzzzzzzzzzz odem dalje radit!

Ja na digitalnoj. Imam i onu sa kazaljkama i prije sam se tako vagala ali kad sam kupila ovu pokazuje mi 2 kg vise [sm=smiley1.gif] Ova druga je ispravnija, bar meni, jer kad sam se negdje drugo vagala na "pouzdanoj" vagi isto mi pokazala kao ova digitalna [sm=smiley1.gif]

mishkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.5.2013 19:02:35)

77,400, malo spalo, idemo ostrije[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  206 207 [208] 209 210   Sljedeća stranica >   >>